klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Πολύ καλημέρα/σπέρα... Έχω το εξής προβληματάκι... Έχω "χάσει" το ap μου... Μετάφραση.... Η αρχική του σελίδα (panel) ήταν 192.168.0.50 Την άλλαξα με "καρφωτή" όταν συνδέθηκα σαν client πάνω σε κάποιο ap του twmn.... Κάποια΄στιγμή και θέλοντας να δοκιμάσω κάποια άλλα ap άλλαξα την ρύθμιση static 10.0......46 στην οποία έβλεπα το πάνελ και έβαλα dynamic... Απο τότε έχω χάσει το πάνελ μου... Υπάρχει κάποια διαδικασία οι κάποιες ρυθμίσεις που θα μπορούσα νατο βλέπω με dynamic? Ξέρω πως με ένα reset θα γίνει δουλειά... αλλα το dhcp είναι προφανώς βολικότερο (ιδιαίτερα γιανα συνδέεσαι σε διάφορα ap όταν το δικό σου είναι down... ΗΕΕΕΕLP!
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 στο δικό σου έχεις dhcp ενεργοποιημένο ? αν ναι κόψου από όλο το awmn και πάρε από τον dhcp σου αλλιώς δοκίμασε από com να δώσεις "arp -a" και να δεις όλες τις Ip που είναι πάνω σου
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 to arp-a ίσως βοηθήσει... αλλιιώς μια γρήγορη μετάφραση; το πρόβλημα είναι οτι δέν βλέπω το πάνελ μου....
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 μετάφραση ? δεν σε κατάλαβα τι εννοείς ? δοκίμασες να αφήσεις το pc σου να πάρει ip από τον dhcp του ΑP σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.