dms_tns Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ενδιαφέρομαι για αγορά πακέτου adsl έχω κοιτάξει αρκετές δελεαστικές προσφορές θα αποφύγω να πώ τιμές αλλά όχι και εταιρίες. Έχω κάποιες απορίες όποιος ξέρει ή έχει δοκιμάσει κάτι ας πει , λοιπόν: 1)Είμαι εντός ΟΛΩΝ των Ιδιόκτητων Δικτύων(κεραμεικός) σημαίνει πως αν πάρω ανάλογη σύνδεση θα συμπεριληφθώ αμέσως ή θα περιμένω??(πέρα βέβαια του διαστήματος ενεργοποίησης adsl) 2).ΤΕLLAS zisto 4Μbit ADSL + τηλέφωνο..ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ?? ΑΡΓΕΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ???ξέρω πως στο 13800 δεν υπάρχει ψυχή για ερωτήσεις.) 3).FORTHNET: στο ιδιόκτητο δίκτυό της το adsl in a box λέει ΕΩΣ 10Mbit!!!(6 μήνες) ΤΙ Εννοεί με το "εώς"????? θα έχω 10 mbit με xx euro?? 4).HOL: στο ιδιόκτητο πάει x4!! η ταχύτητα..μπορείς να έχεις κάλυψει αλλά όχι διαθεσιμότητα (άκου πράγματα) και λέει στις ερωτοαπαντήσεις στο site θα περιμένεις στη μικρή ταχύτητα εώς ότου...και ΔΕΝ είναι σίγουρο μπορεί να έχεις κάνει έλεγχο όταν το αγόρασες και μέχρι την ενεργοποίηση να μην υπάρχει διαθεσημότητα και άντε κανα μήνα ξανά υπομονή ΣΥΝΟΛΟ 2.... ΙΣΧΥΕΙ αυτό???? αν συνήθως ναι παιδιά σορυ ειναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ.. Σας ΖΑΛΙΣΑ λίγο αλλά εντάξει λεφτά είνια αυτά... Σας ακούω(διαβάζω..) Ευχαριστώ
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αν κανεις ενα search στο φορουμ καθως και http://www.adslgr.com θα παρεις πολυ χρησιμες πληροφοριες σχετικα με τους διαφορους εναλλακτικους παροχους που προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες και καταργουν το παγιο του πΟΤΕ. Κατα την γνωμη μου κανενας δεν ειναι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ετοιμος (απο τους παροχους) να προσφερει το 100% αυτων που εχει υποσχεθει.Σιγα σιγα ομως πιστευω πως θα φτιαξουν τα πραγματα.Κατα την γνωμη μου ειναι πρεπον να περιμενεις λιγο καιρο ακομα (κανα διμηνο) μηπως ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο , πεσουν οι τιμες ,και γενικα να ειναι δυνατον να πραγματοποιηθει καθετι που υποσχεθηκε ο καθενας στην προεκλογικη του καμπανια ..Γιατι περι εκλογων ο λογος ??Ποιος θα παρει το μεγαλυτερο κομματι στην πιτα των ευρυζωνικων συνδεσεων Εγω ταλαιπωρηθηκα προσωπικα απο την Τελλας και αφου διεκοψα καθε συνεργασια πηγα στην ΟΝ.Απο την παρασκευη που συνδεθηκα δεν ειμαι ικανοποιημενος με τις ταχυτητες μιας και αποτι μου ειπαν δεν εχω ενεργοποιηθει πληρως.... Δεν καθομαι ομως να κατακρινω , και να προχωρησω σε διακοπη (που να παω αλλωστε , ολοι τα ιδια ειναι) Ας μην ξεχναμε οτι πριν 2 χρονια και 1 χρονο ειμασταν ολοι με PSTN και ISDN και ξαφνικα τα θελουμε ολα δικα μας...
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 ego tha sou apantiso se kati pou theoro to pio basiko.ite ine forthnet ite otenet ite den xero ti to bandwidth einai EOS 10 eos 5 ite to grafoun oi oloi.kai auto epidi einai panta to thema poiotita kalodiou kai distance.
S2Katana Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αν κανεις ενα search στο φορουμ καθως και http://www.adslgr.comΑς μην ξεχναμε οτι πριν 2 χρονια και 1 χρονο ειμασταν ολοι με PSTN και ISDNκαι ξαφνικα τα θελουμε ολα δικα μας... Πολυ σωστο, πολυ σωστο!
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 den einai oti tha thes ola dika sou.alla thes na plironeis auto pou perneispx ston ote toso kairo plirones 2 epernes miso.as elegan exei 20 euro to miso oxi 20 euro ta 2.na min xerese adika.tora bebea sta idioktita poles fores i grammi den mporei na KLIDOSEI STA 10 opote den tha bgaleis 10.
Melinbonian Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 den einai oti tha thes ola dika sou.alla thes na plironeis auto pou perneispx ston ote toso kairo plirones 2 epernes miso.as elegan exei 20 euro to miso oxi 20 euro ta 2.na min xerese adika.tora bebea sta idioktita poles fores i grammi den mporei na KLIDOSEI STA 10 opote den tha bgaleis 10. Ακριβως.Αμα σου λενε μεχρι 10 ειναι το ιδιο αμα εχεις 8 mbit και ειναι το ιδιο αμα εχεις 4?Τι δηλαδη,επειδη ειναι πιο φτηνο απο το να εχω Ποτε και πιο γρηγορο (θεωρητικα) σημαινει οτι δέχομαι οτι ορους θέλουν?Ετσι σκεφτεται η ΟΝ και γιαυτοο θα παρει ποδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.