mentorxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Χρειαζομαι ενα φορητο ,τι μου προτεινετε ;<P>πρεπει:<BR>1. να εχει DVD (δεν με νοιαζει η ταχυτητα του φτανει να παιζει ταινιες)<BR>2.να εχει επεξεργαστη Intel PIII (δεν με νοιαζουν τα Mhz ,αρκει να ειναι PIII).<BR>3.αν γινεται η καρτα γραφικων να εχει 16 MB μνημη ή τουλαχιστον να ειναι των 8 ΜΒ αλλα να μπορει να επεκταθει.<P><BR>ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το βαρος,η αυτονομια,το μεγεθος,ο σκληρος δισκος ,η οθονη κτλ κτλ ,με νοιαζει μονο να εχει αυτα που εγραψα πιο πανω και θελω το φθηνοτερο φορητο που να πληρει τους 3 αυτους ορους ... και ο 3ος ορος ως optional ,και με 8 ΜΒ μου κανει απλα θα ηθελα λιγο παραπανω.<P>Ποιο προτεινετε ;;;;<P>
anty Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 ΤΑ MITAC ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ. ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 7233<BR>ΑΠΟ COMPAQ TO 110S ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΟ ΤΗΣ COMPAQ.<BR>ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.<BR>ΤΣΙΟΥ
gayros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 akou ton empeiro phra ena forhto apo fleamarket sta 233 kai to office perasa kai ta mp3 mou exw kai ta video cd blepw me karta 4mb kai internet mpainw malista exei modem 33.6 kai opote katebazw mp3 apo winmx h napster mou pianei panta 4k/s kalh fash.twra gia pollh f8hna kommatia 8a breis sth fleamarket <A HREF="http://www.fleamarket.gr" TARGET=_blank>www.fleamarket.gr</A>
Mihos_Gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 File mou kane ypomonh, douleuw se mia etairia me H/Y kai erxontai polla forhta. Se 1-2 meres 8a exeis apanthsei kai isws kai timoula...
mentorxxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Mihos_Gr:<BR><STRONG>File mou kane ypomonh, douleuw se mia etairia me H/Y kai erxontai polla forhta. Se 1-2 meres 8a exeis apanthsei kai isws kai timoula...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>ποια εταιρεια και τι μαρκες φορητων εχετε ;<BR>μαλλον θα παρω toshiba,ειναι τα μονα που δινουν 8MB καρτα γραφικων σε λογικη τιμη.<BR>ειδικα σκεφτομαι για το 2800-400 ξερει κανεις να μου πει τιμη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.