Προς το περιεχόμενο

Τα οριτζιναλ ουιντοους

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Πρν λιγο καιρο αγορασα ενα λαπτοπ μετα χειρισμενο. Στην συσκευασια ηταν ολα τα σιντι των ουιντους και διαφορα αλλα που ειχε απο την αγορα απο το καταστημα. Πως μπορω, τωρα,, να ξερω αν τα ουιντοους που εχει εγκατεσημενα ειναι τα κανονικα,, και οχι τα παρανομα οπως λετε.???? Ακομα και ετσι ναναι,, τα σιντις,,πως θα ξερω οτι περιεχουν τα κανονικα,, για να τα βαλω????

• Moderators
Δημοσ.

Ριξε μια ματια στο serial number των windows που ειναι εγκατεστημενα με αυτο και συγκρινε το με αυτο των cd που εχεις στα χερια σου.XP ειναι τα windows?Αν ναι,μπες στο my computer --->help-->is this copy o windows legal? και θα σου λυθει η απορια.

Δημοσ.

Ευχαρισω για απαντηση. Ναι ειναι ξπι. Εκανα οπως μουπες απο μεν το χελπ δεν λεει αν ειναι νομιμα,, ενω με το αλλο μου βγαζει ενα αριθμο και δεν βγενει ακρη.

• Moderators
Δημοσ.
Ευχαρισω για απαντηση. Ναι ειναι ξπι. Εκανα οπως μουπες απο μεν το χελπ δεν λεει αν ειναι νομιμα,, ενω με το αλλο μου βγαζει ενα αριθμο και δεν βγενει ακρη.

Mαλλον δεν πηγες στο menu"is this copy of windows legal?"

Πατωντας το,πηγαινεις στη παρκατω σελιδα

http://www.microsoft.com/resources/howtotell/el-gr/windows/default.mspx

οπου και κανεις "αμεση επικυρωση".Ο αριθμος που σου βγηκε με το προγραμμα που σου ειπα,ειναι το serial number των windows.Τα cd που εχεις στα χερια σου,εχουν το ιδιο serial number?

Δημοσ.

Παιια φχαριστω Ναι οπως τα λετε γινανε.. Τωρα αν παω και αλλαξω τον αριθμο κλειδι αυτων στο φ151 που μου στελατε,, καιβαλω το κλεδι πουνε απο κατω απο το λαπτοπ οπως διχνει,, τοτε τι προκειται να γινει μετα??Θα χαθουν ολα τα αρχεια??Και μετα ενεργοποιηση?? που πως γινεται??

• Moderators
Δημοσ.

Aν καταλαβα καλα,καθως δεν τα περιγραφεις και με τον καλυτερο τροπο,θες ν αλλαξεις το key που εχουν τα εγκατεστημενα windows με αυτο που ειναι γραμμενο στο αυτοκολλητο του laptop(κοινως με original key)?

Αν ναι,απλα με το προγραμμα που σου ειπα πιο πανω,αλλαξε το παλιο key με αυτο που θελεις.Δεν χανεις τιποτα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για γρηγορη απαντηση, Μαλλον θα το αναβαλλω γιατι αποτι διαβασα στις οδηγιες πρεπει να ξερεις αρκετα τεχνικα κλπ κλπ για να το επιχειρησεις,, και εγω αρχαριος.Φαινετα οτι και εμεις ειμαστε θυματα της νεας ελλεεινης και εκφοβιστικης τακτικης της εταιρειας αυτης. θα επρεπε,, η εν λογω εταιρια,,να εχει φροντισει απο μιας αρχης,, να ενημερωσει τον οποιο αδαη,, αμεσως κατα την αγορα του λαπτοπ,, με καπιο εμφανες και απλο μυνημα στην οθονη η καπου αλλου εξισου απλα οτι το παρον λογισμικο προσοχη δεν ειναι γνησιο(??) και οχι μετα απο τοσο καιρο να μουρχεται τωρα και να στελνει στους καλη τη πιστη καταναλωτες εκφοβιστικα μυνηματα. Με την ιδια λογικη μπορει αυριο να μας στειλει μυνυμα και η ιντελ και να λεει οτι ο επεξεργαστης δεν εινα ενταξει, η η εφορια και να λεει οτι τα πληρωμενα ειναι απληρωτα κοκ κοκκαι οτι μπορεις να φανταστεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...