Προς το περιεχόμενο

Τι να κάνω με το Paypal;

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας σε ένα πρόβλημα με το paypal.

Είχα έναν λογαριασμό του οποίου ξέχασα και τον κανονικό κωδικό και αυτόν που έχει για security με αποτέλεσμα να τον κλειδώσω. Τώρα λέει πρέπει να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με Αμερική για να μου τον ξεκλειδώσουν.

Αν ανοίξω καινούργιο, με την ίδια πιστωτική, θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.

My password has been locked. What do I do now?

>Go to the PayPal homepage at [url]https://www.paypal.com[/url]. 
Click Forgot Your Password?. 
Enter your email address and then enter the characters in the security text box. 
Click Submit. 
Check your email inbox. 
Click the link in the PayPal email. 
If nothing happens when you click the link or it is not clickable, copy and paste the web address into the address bar of your web browser. 
Confirm your identity by choosing one category, and filling in the correct information. If you don't remember your security questions and you have registered financial information on your PayPal account, you can complete the financial information field. 
Click Submit. 
Enter your new password, plus new security questions and answers. 
Click Submit. 
Your password has been successfully changed.

Link

Δημοσ.

silverthan έγραψε:

Click the link in the PayPal email.

Οταν κάνω αυτό το βήμα, μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα:

Your identity could not be verified. Please contact Customer Service at the telephone number below so that we may assist you with your password.

Οπότε μάλλον επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα: Αν ανοίξω καινούργιο λογαριασμό, με την ίδια πιστωτική κάρτα που είχα στον παλιό, θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.
silverthan έγραψε:

Οταν κάνω αυτό το βήμα, μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα:

Your identity could not be verified. Please contact Customer Service at the telephone number below so that we may assist you with your password.

Οπότε μάλλον επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα: Αν ανοίξω καινούργιο λογαριασμό, με την ίδια πιστωτική κάρτα που είχα στον παλιό, θα έχω πρόβλημα;

Λογικά ναί. Μπορούν και τα ελέγχουν αυτά.

Δημοσ.

Θα σου πουν ότι υπάρχει ήδη η κάρτα αυτή σε άλλο λογαριασμό.

Η σωστή διαδικασία είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους είτε τηλεφωνικά είτε με mail όπου θα σου ζητήσουν να τους στείλεις ένα fax με την ταυτότητα για να σου κλείσουν το παλιό account και να φτιάξεις καινούργιο.

Να τους πεις επίσης ότι υπόλοιπο έχεις στο παλιό account να σου το μεταφέρουν στο καινούργιο.

Δημοσ.
Θα σου πουν ότι υπάρχει ήδη η κάρτα αυτή σε άλλο λογαριασμό.

Η σωστή διαδικασία είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους είτε τηλεφωνικά είτε με mail όπου θα σου ζητήσουν να τους στείλεις ένα fax με την ταυτότητα για να σου κλείσουν το παλιό account και να φτιάξεις καινούργιο.

Να τους πεις επίσης ότι υπόλοιπο έχεις στο παλιό account να σου το μεταφέρουν στο καινούργιο.

Α, μάλιστα. Θα προσπαθήσω τότε να επικοινωνήσω μαζί τους με e-mail γιατί άμα κάνουμε τη δουλειά τηλεφωνικά σωθήκαμε... Καλό κιόλας ότι σου μεταφέρουν το υπόλοιπο γιατί είχα κάτι ψιλά μέσα, που δεν ήθελα να τους τα χαρίσω

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...