Προς το περιεχόμενο

P4 3.00GHz 800FSB για ο/c...

mastixas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File mastixas (Xiou ?)... :razz:

1) Ego exo to FSB sto 1 apo 2 PC sto 243... edo kai 15 mines... xoris Lock...

kai o SATA diskos den exi pathi tipota...

2) Epidi tixeni kai emena to 1 apo ta 2 PC na exi Prescott 3.0E.. O/C >> @3750Mhz...

Kai to FSB sto 250... sou sinisto na doulepsis tois mnimes apo 320...

Kai an xriasti na dosis ligo Voltaz... PX... apo 2.5 se 2.7...

Episis tous xponismous na tous rithmisis esi apo BIOS... PX... 3-3-3-8...

3) Ego elisa to provlima tis thermokrasias, me 1 FAN 120" pou prosarmosa epano...

stin Stock Psiktra... me Clipakia gia kalodia... :rolleyes:

Kalo einai vevea na valis kai FAN mpros - piso sto kouti...

Tora ta alla paidia pmoroune na sou kanoune kai afta protasis...

Ti les esi Vatos_locos...??? :?

Δημοσ.

εγώ λέω για αρχή να ρίξει τελείως τις μνήμες όσο κάτω πάνε και να δει τα όρια του cpu του μέρα αφού βρει σε ποιές συχνότητες είναι ικανοποιημένος να αρχίσει να σφίγγει timmings και να ανεβάζει συχνότητα στις μνήμες όλο τω θέμα θέλει υπομονή και πολλά restart τίποτα βιαστικό δεν θα γίνει σωστό όσο για θερμοκρασία

αν έχεις northwood με μια ζαλμάν όπως σου είπαν τα παιδιά θα είσαι μια χαρά εγώ με τον δικό μου στα 3,5 24/7 έχω 30 βαθμούς με thermaltake sonic tower και ένα 13 ari ανεμιστήρα πάνω του ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις καλύτερο για τον επεξεργαστή σου αν πάλι δεν έχεις nortwood και είσαι σε prescot τω θετικό είναι ότι έχεις από τα καλύτερα steping οποτε παραπάνω oc από τους northwood αλλα μεγαλύτερες θερμοκρασίες αλλα και πάλι οποια aftermarket ψιχτρα του βάλεις θα είσαι μια χαρά

Δημοσ.

Den mou les... tha ksekinis na kanis O/C... na mas peis kai kanena apotelesma... :P

i tha to sizitame mono ?

[min anisixis mono to proto O/C fenete diskolo... meta pathenis kati san ethismo ~ :twisted: :twisted: :twisted: ]

Δημοσ.

Παιδες ειστε ολοι σας φοβεροι και με αγριες υπερχρονισμενες διαθεσεις! Τι να πω κ εγω η λουκριτια? Που δεν ξερω και πολλα απο o/c.. Παντως ειναι ευκαιρια να καψουμε και τιποτα.. Πως θα παμε σε pcie? Moυ λετε?

Οσο για τα αποτελεσματα..στις 6 παιρνω το τρενο, στις 12 το πλοιο και αλλος για Χιο τραβηξε (ναι AGNUSDeI χιωτης ειμαι) και αλλος για μυτηληνη. Βλεπετε φοιτητης παω να δω τη μαμα πατριδα για λιγες μερες. Και τερμα η dsl :cry: και τερμα τα games , με περιμενει ο παππους pc με 1,8 celleron.

:idea: celleron ειπα? Παλι μου ηρθαν σατανικες ιδεες :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Ade kalo taksidi... ixa kani kai ego ena fegari stin xio... :grin:

ixa pai se mia sxoli gia magiras, koda sto aredromio.. prepi na eitane to 1989 nomizo... :rolleyes:

Omos den to ixa mesamou ~ :twisted:

Δημοσ.

Παιδες σας ευχαριστω θερμα βλεπετε ειμαι και καινουργιος στο forum..Καλο πασχα και θα τα ξαναπουμε συντομα με αγριες Διαθεσεις.

*φιλε AGNUSDeI καμια σχεση η τοτε Χιος με τωρα..

Δημοσ.

Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με mobo Intel D865Perl. μέσω Bios μπορώ να τον πάω μόνο μέχρι 208 MHz FSB x 15 = 3120 MHz. Να αλλάξω mobo? Στο e-shop έχει μία value for money ASROCK με 50e. Να την πάρω??

Δημοσ.

δοκίμασε τω SetFSB εγώ με intel board τον πήγα 3.5 και τώρα τον τρέχω 3.3 γιατί ήταν τελείως στάθης λόγο ότι δεν είχα divider για τις μνήμες και επιλογές να δώσω τάσης αν και στα "σχιδια" μου μέσα είναι και τω mobo που λες ;)

Δημοσ.

πρέπει να βρείς μια συγκεκριμένη εκδώσει του setfsb σε μένα μονο αυτή δούλευε αν θες στο στέλνω διαλέγεις Clock generator kai patas to get fsb mexri na deis oti diabase swsta to fsb sou kai tis mnhmes sou meta me arketi proseuxi anebazeis fsb kai patas set an den kolisei eisai tixeros και πατάς τo get fsb μέχρι να δεις ότι διάβασε σωστά τω fsb σου και τις μνήμες σου μετά με αρκετή προσευχή ανεβάζεις fsb και πατάς set αν δεν κολλήσει είσαι τυχερός

Δημοσ.
Μηπως ξερετε καποια καλη πηγη μπας και μαθω τιποτα για χρονισμους μνημων? Εννοω κανενα guide ολοκληρωμενο γιατι μονο σε μικρους και συνοπτικους εχω πεσει.. Παντως πολυ καλη η gecube x1950xt παιδια αν και AGP πιστευω να φτασω στα ορια την cpu και να ανεβασω και αλλο τις επιδοσεις!

Οσο για το οτι χανω τous sata δισκους ειναι σιγουρο ,,δεν μπορω να κανω lock τη συχνοτητα του σατα controler το εχουν αναφερει και αλλα παιδια με ιδια μητρικη..

Tελικα τα Ζalman ειναι τα καλα στο θεμα ψυξης;

κατέβασε και ένα σχετικά καινούργιο bios από το site της albatron που διορθώνει ένα πρόβλημα με την μη εμφάνιση δίσκων s-ata..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...