greeneye Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 παιδιά έχω ενα περίεργο πρόβλημα... παρατήρησα ότι όταν κλείνουν διακόπτες φωτός από τα ηχεία μου ακούγεται ένα "ΤΣΑΦ". Βεβαια δεν είναι τόσο τραγικό πρόβλημα αλλά πως μπορώ να το αντιμετωπίσω ? έχω τα 5.1 της creative,λειτουργουν άψογα και έχω και win XP με σχεδόν όλα τα update. Γενικά δηλαδή κατι με το ρεύμα γίνεται αλλά τι να κάνω ?
mastixas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αυτο φιλτατε το μαθαιναμε στο σχολειο. Το ρευμα απο το καλωδιο αν θυμαμαι καλα δημιουργει ηλεκτρομαγνητικο πεδιο που επιρρεαζει τον ηχο. Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας..:razz:
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 File afto to kanoun ta perisotera ixeia... Kai ta dika mou ta Creative 2.1... to kanoun episis ~ :-P
greeneye Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 to thema paidia einai...yparxei lysh gia na kanoume ton hxo mideniko ?
abakas7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Βάλε το φωτιστικό και τα ηχεία σε διαφορετικές πρίζες. Κι εγώ το πάθαινα με το φωτιστικό του γραφείου μου και το έβαλα σε άλλο πολύπριζο και όλα οκ.
Ailuros Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 to thema paidia einai...yparxei lysh gia na kanoume ton hxo mideniko ? ΄Η αλλάζεις τις συνδέσεις σου από την ίδια πηγή ρεύματος ή απλά κλείνεις πρώτα τα ηχεία και μετά το φως. Εναλλακτικά κάνεις ατμόσφαιρα με κεριά
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 ένα πολύμπριζο με σταθεροποιητή τάσης και λύθηκαν όλα αυτό τω τσαυ που ακούτε είναι αιχμές του ρεύματος που δημιουργούνται όπως πολύ καλά είπε ο μαστίχας
kostassid Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 λεγεται επαγωγικο ρευμα και η λυση ειναι να εχεις ανεξαρτητη πριζα για καθε συσκευη , και ολες οι συσκευες που ειναι On να τις εχεις σε χαμηλη ενταση, δοκιμασε να κλεισεις τα ηχεια ενω ειναι σε χαμηλη ενταση και θα δεις.Επισης οταν τα ανοιγεις καλο ειναι η ενταση τους να ειναι μηδενικη γιατι αν ειναι πολυ μεγαλη αν επιβληθει και το φορτο του επαγωγικου ρευματος μπορει να καουν...
hermes1516 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Αυτό το κάνουν τα ηχεία που έχουν μεγάλη ισχύ!! Την στιγμή που επάνερχεται το ρεύμα επήρεάζει τα ηχεία και δημιουργουν αυτόν τον ήχο
panvas Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Sou euxomai pragmatika auto na einai to megalitero provlima pou exeis na antimetopiseis se oloklhrh thn zwh sou!:-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.