engant Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αυτό το αντίγραφο των Windows δεν πέρασε τη διαδικασία επικύρωσης γνησιότητας. Ο αριθμός-κλειδί προϊόντος που εντοπίστηκε σε αυτόν τον υπολογιστή είναι ένας Αριθμός-κλειδί ομαδικής άδειας χρήσης (VLK) που έχει φραγή. Το κλειδί προϊόντος είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που εκχωρείται από τη Microsoft αποκλειστικά στους χρήστες των γνήσιων Windows. Εάν αυτό το κλειδί λείπει ή είναι εσφαλμένο, αυτό μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία πλαστού λογισμικού και το σύστημά σας ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο. Kαλημερα εμφανιζεται αυτο το μηνυμα εδω και μια εβδομαδα, καθε φορα λιγο πριν μπω στα windows(δουλευουν κανονικα απο οτι ειδα εως τωρα). Αν πατησω την ειδοποιηση κατω δεξια στο παραθυρο, μεσυνδεει με δικτυακο τοπο της microsoft οπου μου λεει να αγορασω ενα κλειδι....Φυσικα δεν ειναι νομιμα τα windows...Αλλα πως μπορω να εξαλλειψω αυτην την ειδοποιηση?? ευχαριστω προκαταβολικα
de173 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Συγγνώμη φίλε μου αλλά αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να στο εξηγήσουμε εδώ... Βλέπω να γίνεται locked
Death_In_Paradise Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αν αγοράσεις τα Windows θα το εξαλείψεις...
sextus1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Η φυσικότητα αυτή. Απο που προέρχετε? "Φυσικα δεν ειναι νομιμα τα windows" :shock:
de173 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Η φυσικότητα αυτή. Απο που προέρχετε? "Φυσικα δεν ειναι νομιμα τα windows" :shock: Είναι κάτι που εννοείται στις μέρες μας Δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος για αυτό το θέμα όταν μιλάμε για WINDOWS και MICROSOFT!! (Μα τι λέμε πάλι Θεέ μου...)
random Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ο επόμενος που δεν θα διαβάσει όρους χρήσης forum, και δεν θα ψάξει στο google πριν ρωτήσει, θα επιστρέψει μόνο μαζί με τον κηδεμόνα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.