Προς το περιεχόμενο

Προβλημα γνησιοτητας windows xp

engant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το αντίγραφο των Windows δεν πέρασε τη διαδικασία επικύρωσης γνησιότητας. Ο αριθμός-κλειδί προϊόντος που εντοπίστηκε σε αυτόν τον υπολογιστή είναι ένας Αριθμός-κλειδί ομαδικής άδειας χρήσης (VLK) που έχει φραγή.

Το κλειδί προϊόντος είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που εκχωρείται από τη Microsoft αποκλειστικά στους χρήστες των γνήσιων Windows. Εάν αυτό το κλειδί λείπει ή είναι εσφαλμένο, αυτό μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία πλαστού λογισμικού και το σύστημά σας ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Kαλημερα

εμφανιζεται αυτο το μηνυμα εδω και μια εβδομαδα, καθε φορα λιγο πριν μπω στα windows(δουλευουν κανονικα απο οτι ειδα εως τωρα). Αν πατησω την ειδοποιηση κατω δεξια στο παραθυρο, μεσυνδεει με δικτυακο τοπο της microsoft οπου μου λεει να αγορασω ενα κλειδι....Φυσικα δεν ειναι νομιμα τα windows...Αλλα πως μπορω να εξαλλειψω αυτην την ειδοποιηση??

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Συγγνώμη φίλε μου αλλά αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να στο εξηγήσουμε εδώ... Βλέπω να γίνεται locked ;)

Δημοσ.
Η φυσικότητα αυτή. Απο που προέρχετε?

"Φυσικα δεν ειναι νομιμα τα windows" :shock: :shock: :shock:

Είναι κάτι που εννοείται στις μέρες μας :P

Δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος για αυτό το θέμα όταν μιλάμε για WINDOWS και MICROSOFT!! (Μα τι λέμε πάλι Θεέ μου...)

Δημοσ.

Ο επόμενος που δεν θα διαβάσει όρους χρήσης forum, και δεν θα ψάξει στο google πριν ρωτήσει, θα επιστρέψει μόνο μαζί με τον κηδεμόνα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...