Προς το περιεχόμενο

ποια τραπεζα ?

cosmos 33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο της αγορας...

Marfin Egnatia Bank - Προθεσμιακή κατάθεση με καθαρό επιτόκιο για 12 μήνες 5%

Εαν τα βγαλεις τα χρηματα πριν τους 12 μήνες παίρνεις καθαρό επιτόκιο 4,61%

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πολυ ενδιαφερον :-) το επιτοκιο ειναι 5% καθαρο?μιλαμε για ετησιο ή κανω λαθος?μπορει καποιος να μου εξηγησει τα κατωθι(ειμαι λιγο αβγαλτος):confused:

-Μηνιαίο εκτοκισμό (με ετήσιο μικτό επιτόκιο 4,61%)

-Extra bonus τους τόκους ενός μήνα

-Συνολική Ετήσια Μικτή Απόδοση Κατάθεσης: 5,00%, συμπεριλαμβάνοντας την καταβολή του 13ου τόκου

ειναι χωρις τον φορο τοκων (10%), λεει μεικτο

σημαινει οτι οι τοκοι μπαινουν καθε μηνα

οι τοκοι μπαινουν σε 13 δοσεις, (12 + 1 bonous)

παντως για 12 μηνες δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, ειδικα που τωρα υπαρχει και ταση να ανεβαινουν τα επιτοκια...

Δημοσ.

εγω τουλαχιστον δεν ξερω καμια που να δινει 5% και να ειναι καθαρα.το πολυ 4,35 και αυτο στην eurobank προ μηνων.εκτος κ αν εχετε καμια καλη προταση..σταθερη και σιγουρη θελω ν πιστευω..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Επαναφέρω το σχετικά παλιό νήμα για να κοινοποιήσω πως η marfin προσφέρει προθεσμιακές καταθέσεις με (ουσιαστικά) επιτόκιο 5%, εδώ

Αναρωτιέμαι στο private banking τους τι επιτόκιο προσφέρουν...

Το προσφερόμενο επιτόκιο είναι 4,30% μικτό και όχι 5,0%

Μπορεί να γίνει 4,66%, μικτό και πάλι, με τον τόκο του 13ου μήνα.

Το PRIVATE BANKING κάθε τράπεζας κάνει συνολική διαχείριση στο portfolio του κάθε πελάτη με τοποθετήσεις σε διάφορα προϊόντα τα οποία μπορούν να αποφέρουν κέρδος ανάλογα με την επενδυτική ιδιοσυγκρασία κάθε πελάτη (low-high risk placements).

Δημοσ.

οκ,εκανα καταθεση.και να φανταστειτε οτι στεναχωρηθηκα που δεν προλαβα το 5% της marfin.τελικα ο χρονος δικαιωνει...αντε να δουμε τα επομενα βηματα αλλων τραπεζων..

και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω..η citibank δεν βγαζει βιβλιαριο μου ειπε,γιατι εχουν καταργηθει.γινεται καθε μηνα ενημερωση δια κατ'οικον(ταχυδρομικως).αληθευει?

Δημοσ.
:rolleyes:πρεπει να κανω καποια αιτηση για να μου ερχεται η ενημερωση ή γινεται αυτοματα με τη δημιουργια λογαριαμου?αν δεν θελω να μου ερχεται πως μπορω να ενημερωνομαι,χωρις επιπλεον κοστος?:-)
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα γιατι με ενδιαφερει. Απο οτι εχω δει το καλυτερο επιτοκιο ( προθσεσμιακο) το προσφερει το ταχυδρομικο ταμιευτηριο ( εως 7% ). Εχετε καποια καλυτερη προταση? Επισης γενικοτερα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να διαχειριστει καποιος ενα ποσο ωστε να παρει τη μεγιστη αποδοση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...