Προς το περιεχόμενο

ποια τραπεζα ?

cosmos 33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ κατατοπιστικό μήνυμα mariav! Να προσθέσω απλά σε αυτά που είπες την Proton Bank (πρωην Ωμεγα) με επιτοκια προθεσμιακων προιόντων απο 4.00 εως 4.25% ( https://www.proton.gr/index.php?sid=f42ae0eb31d2a43ae48b99592a47a0d5&thirdLevelTag=timedeposit ) και την Εμπορική με επιτόκια μέχρι 4.30% (

http://www.emporiki.gr/cbg/gr/tools/saving_tool.jsp ).

Χασιμο χρηματων οι προθεσμιακες καταθεσεις. Υπαρχουν επενδυτικα προιοντα χαμηλου σχετικα ρισκου που ετησιοποιημενα μπορουν να εχουν καλη αποδοση... σαφως ανωτερη των τραπεζων και να εξασφαλισουν ταυτοχρονα και καποια ρευστοτητα χωρις χασιμο... ακομα και αν τα πραγματα πανε στραβα.

Σε αντίθεση με το μύνημα της mariav, τέτοια μυνήματα είναι απλώς άχρηστα. Λόγια του αέρα. Αν έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο, κάντο!

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πια τραπεζα εχει τουσ καλητερουσ ορουσ για επενδητικεσ καταθεσεισ?

και πια προγραματα να εμπιστεφτη κανεισ που αλαζουν τουσ ορουσ οποτε θελουν κ χωρισ ενημερωση?:confused:

Πάντως με τίποτα Γενική Τράπεζα.

Δημοσ.

Κοίταζε τα επιτόκια πάντα σε σχέση με τον πληθωρισμό και θα δείς ότι , χωρίς πιο σύνθετα προϊόντα και λίγο ρίσκο, θα χάνεις χρήματα κάθε χρόνο.

Δημοσ.

Η Κύπρου για τα πρώτα 5000 ευρώ σου δίνει 5% (μεικτό) και η ΑΣΠΙΣ σου δίνει 7% (μεικτό).

Είμαι στην Κύπρου 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

ΠΟΤΕ δεν ασχολούμαστε με Γενική και Εθνική.

Πάντως εάν κάποιος ξέρει οποιαδήποτε επενδυτικό πρόγραμμα τράπεζας που αξιζει ας το γράψει.

Δημοσ.
Η Κύπρου για τα πρώτα 5000 ευρώ σου δίνει 5% (μεικτό) και η ΑΣΠΙΣ σου δίνει 7% (μεικτό).

ΠΟΤΕ δεν ασχολούμαστε με Γενική και Εθνική.

για ποσο χρονικο διαστημα ειναι?γνωριζεις?

Δημοσ.

για ποσο χρονικο διαστημα ειναι?γνωριζεις?

Δεν είναι κλειστά αλλά είναι κανονικός λογαριασμός. Δηλαδη μπορείς να σηκώνεις όποτε θέλεις.

Απλώς ο μόνος περιορισμός είναι ότι πρέπει να σου βάζουν το μισθό στην τράπεζα.

Δημοσ.

θα με ενδιεφερε και εμενα αλλα εχω 4 χρονια προθεσμιακο στην αττικη με 7% εποιτοκιο μετα απο πολυ παζαρι ηταν μεγαλο το ποσο τωρα ομως θελω κατι σε επενδιτικο κεφαλαιο μπορει να μου εξιγισει καποιος τι ειναι? και τι ρισκο υπαρχει?

Δημοσ.
[...] η ΑΣΠΙΣ σου δίνει 7% (μεικτό). [...]

κάποιο link για να δούμε τους όρους αυτού του προιόντος;

Δημοσ.

εγω θελω κανενα προθεσμιακο για 1-3μηνες για αρχη.υπαρχει κανενα με καλα επιτοκια?ειχα ακουσει για την κυπρου με 4,κατι%.καποιος με γνωση?επισης που μπορω να προμηθευτω δανειο με πολυ χαμηλο επιτοκιο,γυρω στα 7.500ε και με μηδενικο εκκαθαριστικο?

Δημοσ.

πριν το πάρεις ζήτα χαρτι που να καταγράφονται οι δόσεις μεχρι την τελική αποπληρωμή.

για να γίνει προέγκριση ίσως πρέπει να καταβάλεις 50 ευρώ

με τα επιτόκια δε βγάζεις ακρη

ξεχνάς τα ψιλά γράμματα(?)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το σχετικά παλιό νήμα για να κοινοποιήσω πως η marfin προσφέρει προθεσμιακές καταθέσεις με (ουσιαστικά) επιτόκιο 5%, εδώ

Αναρωτιέμαι στο private banking τους τι επιτόκιο προσφέρουν...

Δημοσ.
Επαναφέρω το σχετικά παλιό νήμα για να κοινοποιήσω πως η marfin προσφέρει προθεσμιακές καταθέσεις με (ουσιαστικά) επιτόκιο 5%, εδώ

Αναρωτιέμαι στο private banking τους τι επιτόκιο προσφέρουν...

πολυ ενδιαφερον :-) το επιτοκιο ειναι 5% καθαρο?μιλαμε για ετησιο ή κανω λαθος?μπορει καποιος να μου εξηγησει τα κατωθι(ειμαι λιγο αβγαλτος):confused:

-Μηνιαίο εκτοκισμό (με ετήσιο μικτό επιτόκιο 4,61%)

-Extra bonus τους τόκους ενός μήνα

-Συνολική Ετήσια Μικτή Απόδοση Κατάθεσης: 5,00%, συμπεριλαμβάνοντας την καταβολή του 13ου τόκου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...