kostasSTi Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Έβαλα πρόσφατα μια sound blaster audigy στο pc και μολις σήμερα ανακάλυψα οτι δεν έχω ήχο από κανένα από τα 2 DVD! Ενώ παίζει κανονικά η κάρτα, με τους drivers της κλπ, έχει απενεργοποιηθεί από το bios, από DVD δε μου παίζει ήχο! Any ideas?
Vagos_46 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Tο καλωδιάκι απο την κάρτα στο dvd drive το σύνδεσες και δεν έχεις ήχο?
StavrosD Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Υποθέτω μιλάς για Audio CD. Μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει στα windows την ρύθμιση να διαβάζουν ψηφιακά το CD. Κάνε δεξί κλικ στο DVD ή σε κάποιο δίσκο-->properties-->hardware-->διπλό κλικ στο DVD-->Properties-->Enable digital CD Audio for this CD rom device. Εναλλακτικά συνδέεις με αναλογικό καλώδιο το DVD με την audigy, αλλά θα έχεις λίγο χειρότερο ήχο.
kostasSTi Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Συγκεκριμένα έβαλα 2 DVD και στα 2 drives και κανένα δεν παίζει. Οι ρυθμίσεις που μου λες, είναι ενεργοποιημένες. Είναι δυνατόν να θέλει καλώδιο? Παλιά το κάναμε αυτό και νόμιζα οτι δε συμβαίνει πια...
bluesattack Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 κοιταξες στο πανελ της audigy ?ειναι ολες οι ρυθμισεις σωστες ? μηπως ειναι τιποτα απενεργοποιημενο ? Μονο στα drive εχεις προβλημα ?αν παιξεις ενα mp3 απο τον σκληρο ακουγεται κανονικα ?
StavrosD Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Start-->Control Panel-->Sound and Audio Devices-->Audio Μήπως στο Default device είναι η Realtek και τα ηχεία τα έχεις στην Audigy;
kostasSTi Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά παιδιά... Τα κοίταξα για μια φορά ακόμα και είναι ΟΚ... Φοβάμαι οτι μόνο το καλώδιο θα δώσει λύση.
StavrosD Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για DVD; Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το SPDIF αλλά δεν έχεις αποκωδικοποιητή; Κοίτα το τόσο στο πρόγραμμα, όσο και σο Creative Audio Console στο decoder να είναι επιλεγμένο το use build in decoder και αν δεν λειτουργεί κάνε Restore defaults.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.