Προς το περιεχόμενο

On board & Sound Blaster Audio...

kostasSTi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα πρόσφατα μια sound blaster audigy στο pc και μολις σήμερα ανακάλυψα οτι δεν έχω ήχο από κανένα από τα 2 DVD! Ενώ παίζει κανονικά η κάρτα, με τους drivers της κλπ, έχει απενεργοποιηθεί από το bios, από DVD δε μου παίζει ήχο! Any ideas?

Δημοσ.

Υποθέτω μιλάς για Audio CD.

Μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει στα windows την ρύθμιση να διαβάζουν ψηφιακά το CD.

Κάνε δεξί κλικ στο DVD ή σε κάποιο δίσκο-->properties-->hardware-->διπλό κλικ στο DVD-->Properties-->Enable digital CD Audio for this CD rom device.

Εναλλακτικά συνδέεις με αναλογικό καλώδιο το DVD με την audigy, αλλά θα έχεις λίγο χειρότερο ήχο.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα έβαλα 2 DVD και στα 2 drives και κανένα δεν παίζει. Οι ρυθμίσεις που μου λες, είναι ενεργοποιημένες. Είναι δυνατόν να θέλει καλώδιο? Παλιά το κάναμε αυτό και νόμιζα οτι δε συμβαίνει πια...

Δημοσ.

κοιταξες στο πανελ της audigy ?ειναι ολες οι ρυθμισεις σωστες ? μηπως ειναι τιποτα απενεργοποιημενο ?

Μονο στα drive εχεις προβλημα ?αν παιξεις ενα mp3 απο τον σκληρο ακουγεται κανονικα ?

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα από όλα αυτά παιδιά... Τα κοίταξα για μια φορά ακόμα και είναι ΟΚ... Φοβάμαι οτι μόνο το καλώδιο θα δώσει λύση.

Δημοσ.

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για DVD;

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το SPDIF αλλά δεν έχεις αποκωδικοποιητή;

Κοίτα το τόσο στο πρόγραμμα, όσο και σο Creative Audio Console στο decoder να είναι επιλεγμένο το use build in decoder και αν δεν λειτουργεί κάνε Restore defaults.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...