Προς το περιεχόμενο

Ps3 Ελλαδα Χωρισ Online Καταστημα

kgf123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους,σκεφτηκα να αρχισω αυτο το θεμα για οσους εχουν αγορασει το ps3 και εχουν προβληματα με τις ονλαιν δυνατοτητες του. Προσπαθησα να μπω στο ονλαιν καταστημα μεσα απτο ps3 και φενεται οτι η σονυ ακολουθει τα χναρια της microsoft (πραγμα ομως που το γνωριζαμε εξαρχης για το xbox live) και το καταστημα δεν ειναι διαθεσιμο στην ελλαδα!!! δεν θαπρεπε η σονυ να το δηλωσει απτην αρχη πριν παμε και τους σκασουμε τα λεφτα?γιατι για να τα παρουν δεν ειχαν καμια δυσκολια...

ειμαι πολυ απογοητευμενος με τη sony. εχω να πω οτι ειναι ντροπη τους και μολις γυρισω αγγλια (οπου σπουδαζω) το πρωτο πραμα που θα κανω θαναι να πουλησω το ps3 και να παρω το 360!!! και οχι μονο αυτο, αλλα θα παρακινησω και ολους τους γνωστους μου να προτιμησουν τη microsoft!!!

μπορει να μην κλεισει η εταιρεια αλλα πρεπει επιτελους να μαθουν οτι αυτο το πραγμα ειναι bad business!!! και το πληρωσαμε και ποιο ακριβα εδω...

για τη sony hellas φυσικα δε μιλαω,αυτοι ειναι για γελια.στη σελιδα τους διαφημιζουν ακομα το ps2... και ουτε ενα τηλεφωνο επικοινωνιας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...