giorgosnp Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μήπως γνωρίζετε πρόγραμμα για την εμφάνιση φωτογραφιών από αρνητικά film, χρησιμοποιώντας το scanner;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μήπως γνωρίζετε πρόγραμμα για την εμφάνιση φωτογραφιών από αρνητικά film, χρησιμοποιώντας το scanner; Ο scanner σου υποστηρίζει αρνητικά film και slides (από το hardware δηλαδή);
giorgosnp Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 paredwse είμαι λίγο άσχετος στο θέμα scanner. Νομίζω απλό είναι πάντως. Αν η ερώτηση σου περί hardware αφορά ύπαρξη ειδικών υποδοχών για αρνητικά, τοτε δεν έχει τέτοιο πράγμα. Το scanner συνδέεται με SCSI στο pc και είναι το Epson GT-9500
hermes1516 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αν δεν έχεις υποδοχή για slides/negatives όπως προανέφερες μάλλον δεν μπορείς να σκανάρεις! χρειάζεσαι scanner για slides/negatives ή κάποιο που να υπόστιρίζει π.χ. Nikon Coolscan VED (όπως το δικό μου)/ Epson 4490F
kastel Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ο συγκεκριμένος scanner δεν υποστηρίζει αρνητικά film και slides. Οπότε δεν μπορείς να εμφανίσεις φωτογραφίες από αρνητικά film.
danaos Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Καλά... Κι ο hp scanjet 4470c λέει ότι σκανάρει αρνητικά, έχει και υποδοχή, αλλά χάλια αδιόρθωτα... Μια πρασινίλα φοβερή και τρομερή προκύπτει... Σαν τον ευτροφισμό στις εκβολές του Αλιάκμονα... (Αλήθεια, πάσχει ο ΑΛιάκμονας από ευτροφισμό; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.