christos2210 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 gia sas tha eithela na xera pos ta kanei o euagelatos ayta me ta kinhta poy akoui ths kleishs ton allon kai diabazh ta mhnhmata ton allon?
kleidokratwr Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 lypame dai mporo na su p0 Θέλω και εγώ pm.
polidis Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 exete oloi PM. Kai akoma opios endiafrete mpori na kanei reply parakato me to akoloutho minima. "THELO KAI EGO NA EXO TA KOLPA TOU EUAGELATOU ME PM" Kai aftomata tha to dexete. To exo rithimisi etsi. Ok paides??? :) :)
trelaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Thelo Kai Ego Na Exo Ta Kolpa Tou Euagelatou Me Pm
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 pediA saA parakalO mhN mE piezetaI einE krimA nA klido8H aytO tO topiC.
ATG Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Απλο. Κατεβαζεις το προγραμμα απο το ιντερνετ. Το στελνεις στο κινητο πχ με bluetooth, το τρεχεις, σε ρωτα που θα το αποθηκευσεις και ολοκληρωνεται η εγκατασταση. Αυτο που ξεχασε ο ευαγγελατος να αναφερει ειναι οτι πρεπει να εχεις Symbian κινητο και να τρεξεις το setup.
argybag Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Thelo Kai Ego Na Exo Ta Kolpa Tou Euagelatou Me Pm
giorgosa5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Thelo Kai Ego Na Exo Ta Kolpa Tou Euagelatou Me Pm εγω θελω μονο την ησυχια μου:-P :-P :-P :-P
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εγω να μην εχω pm ???? Ντροπη μου....:evil: :evil:
Soth Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Απλο. Κατεβαζεις το προγραμμα απο το ιντερνετ. Το στελνεις στο κινητο πχ με bluetooth, το τρεχεις, σε ρωτα που θα το αποθηκευσεις και ολοκληρωνεται η εγκατασταση. Αυτο που ξεχασε ο ευαγγελατος να αναφερει ειναι οτι πρεπει να εχεις Symbian κινητο και να τρεξεις το setup. Επίσης ξέχασε να πει πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να τρέξεις την εφαρμογή... Άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί να παρακολουθείσαι εν αγνοία σου... Ήμαρτον!
xpapias Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Σχετικά με το pm νομίζω πλάκα κάνει. Πάντως όσοι ενδιαφέρονται θα βρούν το παρακάτω άρθρο ενδιαφέρον: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154376&highlight=%C5%F5%E1%E3%E3%E5%EB%DC%F4%EF%F2
k_w_t Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Thelo Kai Ego Na Exo Ta Kolpa Tou Euagelatou Me Pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.