Προς το περιεχόμενο

Intel Cuts Prices

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πέσουν διεθνώς στις νέες φορτώσεις.Στην Ελλάδα από Σεπτέβριο και βλέπουμε,ανάλογα πότε θα γίνουν νέες μαζικές εισαγωγές λόγω διακοπών,τι στοκ παλιών υπάρχει.Επίσης καποιοι "παλιοί" C2D θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και να πωλούνται με μειωμενη τιμή και με τις νέες εισαγωγές.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντος πιστεύω ότι οι μειώσεις στις τιμές θα είναι άμεσες. Αυτό το στηρίζω στο ότι έτσι έγινε και με το προυγούμενο κύμα μειώσεων . Από το βράδυ κιόλλας.

Δημοσ.

Μην κοιτάς τι θα λένε διαφοροι στις διαφημίσεις.Την διαθεσιμότητα να κοιτάς.:-D Με 5-10 κομμάτια και όποιος προλάβει,δεν λύνεται το όποιο πρόβλημα.

Οι μειώσεις του Απριλίου μετά από 1 μήνα τουλάχιστον έγιναν αισθητές,αλλά τότε δεν μεσολαβούσαν ούτε καλοκαιρινές διακοπές,δεν υπήρχε στοκ γιατί το προιόν ήταν νέο στην αγορά,και υπήρχαν και προπαραγγελίες.Τώρα μιλάμε όμως κυρίως για νέους επεξεργαστές παγκόσμια,και ή αγορά λογικά θα εχει πλέον αρκετούς "παλιους" στοκ που θα κυκλοφορούν επίσης με τις παλιές τιμές κλπ. εκτός από αυτούς που δεν θα καταργηθούν και θα εισαχθούν με τις νέες μειωμένες τιμές.

Δημοσ.

Καλα μιλαμε με ξενερωσες τελειως Gary_Kokkin!Εγω αυτες τις μειωσεις περιμενω για να παρω CPU και τωρα λες οτι απο Σεπτεμβρη θα γινουν...Λιγο παραξενο δεν ειναι?Οι τιμες αυτες φανταζομαι θα ισχυσουν για τα ηδη υπαρχοντα μοντελα φανταζομαι,ετσι?Για τα νεα οπως ο Ε6750 που σκεφτομαι να τσιμπησω δεν νομιζω να παιξει κανα προβλημα με την τιμη του αφου τοτε θα βγει...

Δημοσ.

Λογικά οι μειώσεις αφορούν πάντα τις νέες παραλαβές σε όλα τα προιόντα.

Τώρα αν υπάρξουν τίποτε προσφορές από κάποια μαγαζια για να αναθερμάνουν την κίνηση,και να ξεστοκάρουν επίσης,αυτό θα το δούμε.

Πάντως η αγορά της πληροφορικής κάθε τέτοια εποχή στην χώρα μας, "αναθεpμένεται" πάντα με την έναρξη της σχολικής σαιζόν και κορυφώνεται τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κάτι, γιατί οι τιμές των Extreme Edition είναι στα ύψη? Και γιατί π.χ. ο Ε6850 θα κοστίζει κοντά στα 300? και ο σαφώς υποδεέστερος X6800 να έχει 1000??

Δημοσ.
Γιατί ο X6800 έχει ξεκλείδωτο multiplier που σημαίνει πολλές δυνατότητες και ευελιξία στο overclocking. ;)

Δεν νομίζω οτι αυτό δικιολογεί όμως τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή :???:

Δημοσ.
Nα ρωτήσω κάτι, γιατί οι τιμές των Extreme Edition είναι στα ύψη? Και γιατί π.χ. ο Ε6850 θα κοστίζει κοντά στα 300? και ο σαφώς υποδεέστερος X6800 να έχει 1000??

Εγω να σου εξηγήσω γιατί έχουν υψηλότατες τιμές οι Extreme Edition, εσύ θα μου πείς που σου χρειάζεται που από όσο θυμάμαι πας από extreme σε extreme ( FX-57 παλιότερα...δεν θυμάμαι αν είχες πάει και σε FX-60, και έπειτα σε QX6800 ) ? ;)

Δημοσ.

Oi Extreme einai -pantote!- dysanaloga akrivoi, giati apoteloun ta "kamaria" kathe etaireias....

Enas oikonomologos (sick) mporei na sou exigisei, tous logous tis timologiakis tous politikis :evil:

Δημοσ.
Εγω να σου εξηγήσω γιατί έχουν υψηλότατες τιμές οι Extreme Edition, εσύ θα μου πείς που σου χρειάζεται που από όσο θυμάμαι πας από extreme σε extreme ( FX-57 παλιότερα...δεν θυμάμαι αν είχες πάει και σε FX-60, και έπειτα σε QX6800 )

Prestige...

Οσο πιο κεντρο στο wafer τοσο περισσοτερα l7, ειδικα με τον ξεκλειδωτο multi.. Επισης αν ηταν πιο φτηνοι και με ξεκλειδωτο multi τι δουλεια θα ειχαν οι εταιριες κατασκευης mb-μνημων??

Δημοσ.
Εγω να σου εξηγήσω γιατί έχουν υψηλότατες τιμές οι Extreme Edition, εσύ θα μου πείς που σου χρειάζεται που από όσο θυμάμαι πας από extreme σε extreme ( FX-57 παλιότερα...δεν θυμάμαι αν είχες πάει και σε FX-60, και έπειτα σε QX6800 ) ? ;)

Δεν είχα FX 57, FX 60. Μου χρειάζεται στο Video Editing / Encoding που ασχολούμαι ημιερασιτεχνικά.

Δημοσ.
Δεν είχα FX 57, FX 60. Μου χρειάζεται στο Video Editing / Encoding που ασχολούμαι ημιερασιτεχνικά.

Δηλαδή για ερασιτέχνη στο AV Encoding χρειαζόμαστε QX6800 ? ROFL ?

Δηλαδή με έναν Q6600 , QX6700...και γιατί όχι και με έναν overclocked Core 2 Duo που πάλι έκανες άνετα την δουλειά σου, δεν γίνεται ? :D

Εκτός και αν κυνηγάς τα 60 seconds less σε encoding 7 λεπτών για να πείς ότι ο C2QX6800 είναι καλύτερος ενός E6600@3GHz :D

Από την άλλη τώρα οι Extreme είναι ακριβοί λόγω...

'marketing' στο θέμα μάρκετινγκ λόγω ότι είναι το τοπ μοντέλο, κλπ

αλλά οι 'πιο πραγματικοί' είναι ο unlocked multiplier και το δυνατό overclocking λόγω καλύτερου binning.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...