Προς το περιεχόμενο

Intel Cuts Prices

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Intel στην 22 Απριλιου θα μειωσει τις τιμες των διπυρηνων και του τετραπυρινου Core 2 Quad Q6600 για να εντασσει τον πολεμο τιμων με την AMD. Οποιος ξερει ποσο θα μειωθουν οι τιμες οι αλλες λεπτομεριες μην διστασει να τις γραψει!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι δεν εχω πινακα γι'αυτο ζηταω να βρειτε εσεις αν μπορειτε γιατι εψαξα αλλα βρηκα μονο νεες τιμες και οχι τις παλιες κα αυτες σε δολαρια !

Δημοσ.

Intel's current four-core desktop chip, the 2.4GHz Core 2 Quad Q6600 will have its price cut to $266 in Q3, after falling from $851 to $530 on 22 April, it's said. The 2.66GHz Q6700 - due to debut in Q3, according to past roadmap leaks - will initially ship for $530. These price points, and those of the dual-core E6x50s, are clearly intended to drive the multi-core parts into the mainstream during the latter half of the year.

Q3 is also expected to see the arrival of the 2.2GHz Core 2 Duo E4500 - another new roadmap edition - at $133. Q2's 2GHz E4400, which will also debut at $133, will see its price cut to $113 when the faster chip arrives.

Το πινακακι που ελεγα...Ποσταρα πριν 30 λεπτα περιπου ενα για λιγους ομως Intel στο παρακατω link.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=185763

Δημοσ.

Υπολογισα την αλλαγη τιμης στον Core 2 Quad Q6600 και βρηκα οτι εχει μειωθει η τιμη του κατα 36%-37%! Κατι παρομοιο θα ισχυει και στους υπολοιπους επεξεργαστες. Αν κανω λαθος διορθώστε με

Δημοσ.

Σας δινω εναν πινακα με τις τωρινες τιμες και με τις τιμες μετα τις 22/4 για να συγκρινετε.

post-49655-129062944586_thumb.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι επεσαν!!! Το μονο που μενει τωρα ειναι να φερουν τα νεα μοντελα E6320 και E6420...

Δημοσ.
ΕΠΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D :-D :-D

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=1037

Πάλι δεν έφερε το Κούφωμα box εκδόσεις; :evil: Thumb down...

Nα ρωτήσω,οι 6320 τι διαφορές παίζουν με τους 6300 εκτός από την πιο μεγάλη μνήμη L2;

Καμμία απολύτως, φίλε μου.

Δημοσ.

Βασικα οσο και να τις ριξουν οσοι εχουν 6600 με 3500+ OC δεν εχουν λογο να τον αλλαξουν πριν βγουνε για τα καλα οι Quad.

Οποτε επαναπαυομαι προς το παρον :)

Δημοσ.

Ο 4300 είναι η best value solution για διπύρηνους με μεγάλη διαφορά!

Με το 800αρι FSB του φτάνει πολύ άνετα 2.8 - 3.0 Ghz χωρίς διαφορές θερμοκρασίας απλά αλλάζοντας το FSB του και χωρίς ακριβή μητρική.

Έχω διαβάσει εδώ ότι και με την πολύ φτηνή των 60 ευρώ ΑSRock

4CoreDualVsta τον τρέχουν πολύ εύκολα στα 2.7Ghz.

Οπότε με 185 ευρώ περίπου είσαι αρχηγός για τώρα, και περιμένεις να χτυπήσεις τους νέους intel 4τετραπύρηνους 45nm κατασκευής που θα έχουν και sse4.

Εκεί αξίζει να επενδύσεις μόνο 200 ευρώ για μια πολύ ποιοτική motherboard με υποστήριξη ddr3 μνήμης κτλ.

Μπράβο στην Intel.

Bye Bye Amd.

Δημοσ.

Σιγά μωρέ, όπως πριν βγούν οι C2D, η AMD δεν "παιζόταν", τώρα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Οι AMD θα βγάλει μία καινούρια τεχνολογία, θα επανέλθει στην κορυφή, οι C2D θα είναι για low-budget. Μετά από κανά 6-μηνο (το πολύ 8-μηνο), η Intel θα "αντεπιτεθεί" και τούμπαλιν... Δε χρειάζεται να είσαι κ ο Νοστράδαμος. Απλώς, εμείς πρέπει να συγκρατούμαστε κ να αναβαθμίζουμε όταν πραγματικά το χρειαζόμαστε! Τουλάχιστον, αυτή είναι η άποψή μου.

Κ γω έχω "γλυκαθεί" κ σκέφτομαι αναβάθμιση, αλλά, γιατί να ξανακάνω αναβάθμιση μετά από ένα 6-μηνο; Άντε πάλι αγορά καινούριου mobo, αγορά cpu, βάλε κ τις DDR2 (DDR3 σε λίγο...).

Εκτός κ αν κάποιος θέλει να πάρει καινούριο μηχάνημα! Αυτός την "κάνει λαχείο" (για μερικούς μήνες φυσικά)!

Δημοσ.

Τhats life.

Δεν αμφιβάλλω ότι με τους 4πύρηνους ΑMD Barcelona μπορεί να ξαναπάρει τα σκήπτρα από την Ιntel.

Η ζωή κάνει κύκλους.

Απλά τώρα με την μείωση οι Ιntel συμφέρουν ακόμα πιο πολύ για αγορά και έδωσα 1 παράδειγμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...