Προς το περιεχόμενο

Απο Βιντεοκασεττα σε .MPG

Metavaron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<B>Γνωρίζει κανείς τον τρόπο που μπορώ να μεταφέρω εικονες απο βιντεοκασέττα σε .mpg κλιπάκια στον Υπολογιστή μου; Τι Hardware χρειαζομαι;</B>

Δημοσ.

Πολύ σωστά τα λέτε βρε μάγκες αλλά για να κάνεις ένα τέτοιο βιντεάκι σημαίνει γύρο στα 500kb τα 10. Δεν υπάρχει άλλος ποιο οικονομικός τρόπος από θέμα kb????

Δημοσ.

me aytes tis kartes nai grafei se avi.. omws meta mporeis na ta kaneis mpg me katallhlo software.omws teleytai ayparxoun software pou realtime tin wra tou grabbing swzoun se mpeg..ena apo ayta eianito powervcr 3,0 tis cyberlink.

Δημοσ.

εχω κανει αυτη την δουλεια απειρες φορες.<BR>Aν σε ενδιαφερει η ποιοτητα της εικονας να μην ειναι χαλια σε σχεση με το αρχικο ,αλλα και να διατηρησεις ενα λογικο μεγεθος ,η μονη διαδικασια ειναι η εξης:<P>1.παιρνεις καρτα γραφικων ASUS DELUXE ,οποια να'ναι φτανει να ειναι Deluxe (εγω εχω την 6800 )<P>2.κανεις capture ΧΩΡΙΣ codec ,uncompressed frames στα 25fps,16bit RGB.απο αυτη τη διαδικασια θα δημιουργηθουν πολλα τεραστια αρχεια των 2GB το καθενα.για αυτη τη δουλεια χρησιμοποιεις το capture mode του asus live που σου δινουν δωρο με την καρτα.<P>3.παιρνεις το avi2mpeg και σου μετατρεπει αυτα τα τερατα των 2 GB σε 95MB αν θελεις υψηλη ποιοτητα MPEG-1 ή σε 66 ΜΒ ποιοτητα vcd η οποια ειναι επισης πολυ καλη.<P>η διαδικασια της συμπιεσης ειναι πολυ χρονοβορα αλλα αμα θελεις τελεια ποιοτητα σε μικρο χωρο δεν υπαρχει εναλλακτικη,τα προγραμματα που κανουν συμπιεση ταυτοχρονα με το capture ειναι ολα για τα σκουπιδια, οπως και το divx το οποιο ΔΕΝ κανει για τη δουλεια που θελεις (tested).

Δημοσ.

..h polu apla xrhsimopoieis to programma VirtualDub kai kaneis kateu8eian capture se DivX (MPEG-4) se oti poiothta esu 8eleis kai oso xoro 8eleis esu na piasoun..Einai ligo xazo na me sugxwresete stis meres mas me toso dunata mhxanhmata na mhn ekmetalleuomaste tetoia programmata..Kalo einai kai to WinVCR alla xrhsimopoiei to LIGOS codec pou einai ligo psilomapa,an kai apo teliko mege8os eiani peripou sta epipeda tou DivX..

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by kavaliotis:<BR><STRONG>..h polu apla xrhsimopoieis to programma VirtualDub kai kaneis kateu8eian capture se DivX (MPEG-4) se oti poiothta esu 8eleis kai oso xoro 8eleis esu na piasoun..Einai ligo xazo na me sugxwresete stis meres mas me toso dunata mhxanhmata na mhn ekmetalleuomaste tetoia programmata..Kalo einai kai to WinVCR alla xrhsimopoiei to LIGOS codec pou einai ligo psilomapa,an kai apo teliko mege8os eiani peripou sta epipeda tou DivX..</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>ναι αλλα ετσι η ποιοτητα ειναι πολυ χαλια,με την διαδικασια που περιεγραψα πετυχαινεις μικρο μεγεθος αλλα τελεια ποιοτητα,παιζουν και full screen χωρις να "τετραγωνιζουν" πραγμα αδυνατο χρησιμοποιωντας οποιοδηποτε προγραμμα μου κανει ταυτοχρονα capture & encode.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by mentorxxx:<BR><STRONG><P>ναι αλλα ετσι η ποιοτητα ειναι πολυ χαλια,με την διαδικασια που περιεγραψα πετυχαινεις μικρο μεγεθος αλλα τελεια ποιοτητα,παιζουν και full screen χωρις να "τετραγωνιζουν" πραγμα αδυνατο χρησιμοποιωντας οποιοδηποτε προγραμμα μου κανει ταυτοχρονα capture & encode.</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Kai poios sou eipe oti tetragwnizoun?Giati ego exo kanei apeira tetoia videakia kai kanena den tetragwnizei..Tetragwnizei otan ena DivX arxeio to ksanakaneis sumpiesh (px otan pas na to kaneis edit h na kopseis kommatia ktl)..Allios einai mia xara teleio! Etsi kano tis kasetoules apo thn videokamera kai ths pernao se CDakia! To programma einai teleio, dokimaste to kai meta peite ti nomizete, eimai sigouros oti 8a sas volepsei!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...