Προς το περιεχόμενο

Hilfe! Θα Με Φαει Το Αγχοσ!!!!!!!

balander10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από επτά, μπορεί και οκτώ χρόνια με ένα pentium III στα 667 έκανα την μεγάλη κίνηση και παρρήγγειλα νέο υπολογιστή με τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΛΟ

ΚΟΥΤΙΑ - CASES (PER.700278) THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK 71.50 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU (PER.558232) INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX 212.80 

2 φορές ΜΝΗΜΗ RAM (PER.555034) TWINMOS 001-667-MTE DIMM DDR2 CL5 1GB PC5300 (667MHZ) 56.00 

Σύνολο 112.00 

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (PER.526654) GIGABYTE GA-965P-DS4 149.20 

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (PER.519569) XFX GEFORCE 8800GTS PVT80GGHF9 320MB PCI-E RETAIL 287.19 

FLOPPY DISK DRIVE (PER.65101) FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK 5.80 

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (PER.301700) SEAGATE BARRACUDA ES ST3400620NS 400GB SATA2 146.79 

DVD RECORDER (PER.331672) NEC DVD+/-R/RW AD-7170S 18X SATA BULK BLACK DOUBLE LAYER 33.03 

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ (PER.575587) MICROSOFT BASIC DESKTOP BLACK 15.90 

ΟΘΟΝΗ (PER.168513) LG 19'' L194WT-SF WIDE SILVER 205.88 

ΗΧΕΙΑ (PER.500690) CREATIVE SBS 580 49.94 

Χωρίς το τροφοδοτικό που είναι ENERMAX LIBERTY 500W αξίας 101.99 ευρώ

Συνολικά δηλαδή ανεβαίνουμε λίγο πάνω από τα 1400:-?

Η αρχική πρόταση ήταν από φίλο που ξέρει αρκετά γύρω από το θέμα. Οταν πήγα να παραγγείλω απλά "ανεβάσαμε" λίγο τον επεξεργαστή (κατόπιν δικής μου επιθυμίας, ο πωλητής έλεγε πως είναι μια χαρά), καθώς ο αμέσως μικρότερος είχε μόνο 30 ευρώ διαφορά, βάλαμε μνήμες twinmos αντί τις αντίστοιχες kingston (είχαν εξαντληθεί) και ανεβάσαμε την μητρική (το ίδιο μοντέλο DS4 έκδοση και όχι DS3, που ήταν η αρχική πρόταση).

Το floppy μπήκε για συναισθηματικούς λόγους:razz:

Στο μεταξύ ο φίλος μου μου είχε προτείνει και μια ψήκτρα (PER.912200) ZALMAN CNPS7700-CU 33.96 ευρώ για τον επεξεργαστή και κανά δυο ανεμιστηράκια για το κουτί , αλλά ο πωλητής μου είπε πως δεν χρειάζεται. Για την ακρίβεια μου είπε πως με το κουτί αυτό δεν θα έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Οσον αφορά στο τροφοδοτικό ο φίλος μου είπε πως αυτό έχει στον δικό του υπολογιστή και αυτό εμπιστεύεται. Οταν ρώτησα τον πωλητή αν χρειάζεται δυνατότερο μου είπε πως και αυτό είναι υπεραρκετό.

Επειδή για να βγάλω 1400 ευρώ πρέπει να δουλεύω για ενάμισι μήνα περίπου ήθελα να ρωτήσω μήπως έκανα καμιά "πατάτα", καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να ακυρώσω (χτες το απόγευμα το παρήγγειλα).

Παρεπιπτόντως τον προηγούμενο υπολογιστή μου επίσης τον είχα αγόράσει (σε δραχμές) σε ανάλογη τιμή και με είχε "τσούξει" αρκετά:-? , αν και τα έβγαλε τα λεφτά του.

Αν μπορεί κάποιος που το κατέχει το θέμα να μου πει καμιά γνώμη θα του ήμουν υποχρεωμένος. Θα φύγει όλο το δώρο του Πάσχα, μαζί με των επόμενων Χριστουγέννων:oops:

Η εταιρεία από την οποία το παρήγειλα είναι η γνωστή που εδρευει στο Χαλάνδρι.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Την καρτα γραφικων ετσι οπως ειναι τη σηκωνει το τροφοδοτικο, αλλά δεν ειναι για τιποτα παραπανω. (σαν τροφοδοτικο παντως ειναι μια χαρα σκυλιιι!! enermax rule!!!)

Kατα τα άλλα με βρισκεις απολυτα συμφωνο!!!

Ισως στην οθονη επρεπε να δωσεις 60Ε παραπανω για μια 20" wide (και αλλη αναλυση ομως ε....)

Edit: Καλωσηλθες κιολας! Και μεγειες το pc!

Δημοσ.

Arxhge to pc sou einai mia xara isws na skefteis ta anemhstirakia pou sou proteine o filos sou oxi toso gia logous psyksis alla gia logous hsyxias. Athorybo pc einai kati pou axizei ta lefta tou :) Kata ta alla megeia sou

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα και ελπίζω από εδώ και πέρα να λέμε συχνά. Εβαλα dsl στα 768 πρόσφατα και είμαι όλη μέρα στο internet. Θα μπαίνω στο φόρουμ σε καθημερινή βάση. Κρίμα που δεν το είχα βρει νωρίτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω απο το 2005 ειμαι γραμμενος, αλλά μολις φετος αρχισα να γραφω.... :S σνιφ...!

Παντως καλώς μας βρηκες!

Αρχισε με το να φτιαξεις το προφιλ σου (στοιχεια, υπογραφη κτλ).

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως παίζει να μη μου βάλουν πάνω αυτά που παρήγγειλα αλλά τίποτα διαφορετικό; Θα μου το φέρουν συναρμολογημένο το κουτί. Μπορώ να το τσεκάρω χωρίς να το ανοίξω;

Θα πληρώσω αντικαταβολή. Αν τυχών έχει γίνει καμιά παρατυπία είμαι κατοχυρωμένος;

Δημοσ.

Ε,βέβαια εφόσον υπάρχουν όλα στο τιμολόγιο, δεν μπορούν να ΜΗΝ τα βάλουν.

Η διαφορά ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο είναι... χαώδης, μεγειά!!!!

Δημοσ.

Για το κίτρινο κατάστημα μιλάω...

Γράφτηκα στο φόρουμ αφού παρήγγειλα. Οι γνωστοί μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα από εκεί.

Βέβαια μετά διάβασα τα σχετικά θέματα παραπόνων και προβληματίστηκα.

Πάντως δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα γιατί σχεδόν όλοι οι δικοί μου είναι δικηγόροι και εγώ δημοσιογράφος. Δεν νομίζω, αν χτύπα ξύλο παρουσιαστεί πρόβλημα, να τολμήσουν να μου κάνουν καμιά μπινιά, αν και με αυτά που έχετε τραβήξει ορισμένοι εδώ μέσα όλα μου περνάνε από το μυαλό.

Δημοσ.

Δεν είμαι και τόσο τρελαμένος με τα ηχεία. Σε σχέση με το pc που είχα μέχρι σήμερα διαστημικά θα μου φανούν ούτως ή άλλως. Ακόμα δεν ήρθε πάντως... Παρασκευή παρήγγειλα ελπίζω αύριο ή μεθαύριο να το έχω. Μόλις το τρέξω λίγο θα καταθέσω πρώτες εντυπώσεις.

Παρήγγειλα ήδη το Doom 3 (καψούρα). Τώρα ψιλοπάλιωσε αλλά θέλω δω πως θα το τρέχει.

Δημοσ.

Με πήραν στις 8.45 π.μ να μου πουν πως θα έρθει.:razz:

Δεν με ξαναπήρε ο ύπνος. :evil:

Εφτασε σήμερα το μεσημέρι στις 1.22!!!! :razz: :razz: :-P

Το κακό είναι πως στις 1.30 έφυγα για δουλειά!!! :mad: :oops: :mad:

Το μόνο που πρόλαβα ήταν να ανοίξω την συσκευασία και να δω το κουτί :oops:

Που ήταν "όλα τα λεφτά" :razz: :razz:

Τελειώνω κατά τις 9. :cry:

Και κουτουλάω απ' τη νύστα: :confused:

Θα είναι μεγάλο βράδυ. :shock:

Απίστευτη χαρά πάντως. :razz: :razz:

Δημοσ.

Φρου φρου, προδέρμ και τρυφερότητα :-P

Οχι γιατί δεν θέλω να του κάνω τεστ, αλλά γιατί δεν έχω ιδέα πως γίνεται... :oops:

Θα ρίξω μια ματιά πάντως σε αυτά τα benchmarks ή όπως αλλιώς λέγονται να δω τι θα μου βγάλουν στο doom 3.

Εντυπώσεις πάντως θα καταθέσω ούτως ή άλλως

• Moderators
Δημοσ.

Κατεβασε τα εξης και πες μας αποτελεσματα:

3dmark06

3dmark05

3dmark03

Aquamark

Οποτε μπορεις και χαλαρα.

Τα benchmarks ειναι προγραμματα που τεσταρουν τις επιδοσεις του pc.

Αυτα που σου ειπα τεσταρουν τις 3d επιδοσεις και ειναι ξεχωριστα προγραμματα. Δεν τρεχουν μεσα σε παιχνιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...