g1annis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Πριν από κανα 6-μηνο ή χρόνο είχα διαβάσει κάπου ότι μερικοί καθηγητές από το πολυτεχνείο (της Ξάνθης αν θυμάμαι καλά) ξεκινήσανε μια προσπάθεια για συγκρότηση οργανισμού (?) που θα δίνει πιστοποίηση για γνώση Linux, OpenOffice κλπ. Κάτι σαν το ECDL. 1) Υπάρχει κάποιος που ξέρει κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό? 2) Αν όντως πάρεις το πιστοπιητικό, υπάρχει κάποιος τομέας του δημοσίου που να το αναγνωρίζει? Αν όχι γίνονται βήματα προς αυτή την κατέυθυνση? 3) Σε ορισμένα κράτη, όπως η Γερμανία και άλλα ευρωπαϊκά, ολόκληροι τομείς του δημοσίου έχουν περάσει σε Linux. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρχει κάποιου τύπου πιστοποίηση στην ικανότητα χρήσης του. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
debug Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 μάλλον αυτό θέλεις http://www.openicdl.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Αλλά στο IEK μου στο Α εξάμηνο είχαμε μάθημα γύρω απο τα Linux και ποιό πολύ για τα shell script Και στο τέλος όταν έρθει η ώρα για πιστοποίηση θα πέσουν θέματα λίγο απο όλα..! Και λογικά η πιστοποίηση θα γράφει και για linux. Το λέω μήπως σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 g1annis rixe mia matia http://www.linux.gr/ yg: mallon tha exeis antirhseis alla to eixa dei prin apo kairo kai eipa mhpos bohthaei. (sorry gia ta greeklish eimai apo livecd me ubuntu se mac):smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 yg: mallon tha exeis antirhseisΝαι έχω κάποιες, αλλά ειλεικρινά θα ήθελα να μάθω τι εννοείς ή τι και που το φαντάστηκες :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.