Προς το περιεχόμενο

Ασύρματες συσκευές ΟΤΕ

corinamm57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ και στα OTESHOP όπως γνωρίζουμε όλοι πωλούνται ωραιότατες σαύρματες συσκευές και σε πολύ καλή τιμή μπορώ να πώ.Ανάλογα βέβαια με το τι προσφέρει η κάθε συσκευή και τι δυνατότητες έχει.Από εκεί νομίζω ότι κρίνουμε την τιμή της.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξείς.

Η πώληση ασύρματων συσκευών μέσω ΟΤΕ όπως

γνωρίζετε διαφημίζεται και στην τηλεόραση με αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές για ευκολία να επισκέπτονται τον ΟΤΕ η κάποιο OTESHOP και να αγοράζουν συσκευή,και φυσικά ειναι και πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τους την αγορά.

Δεν ξέρω όμως εάν αυτά τα άτομα γνώριζαν ότι η συσκευή που αγόρασαν ειναι εν μέρει μπλοκαρισμένη δεν ξέρω ποιά άλλη λέξη να χρησιμοποιήσω ,μήπως θα την αγόραζαν?Να σας πώ εν ολίγοις τι εννοώ.Προφανώς αρκετοί απο εσάς να το γνωρίζουν.

Η συσκευή λοιπόν που αγοράζουμε από τον ΟΤΕ ,οποιαδήποτε συσκευή,σε όλες ανεξαιρέτως συμβαίνει αυτό εχουν περασμένο μέσα τους τον αριθμό

1777 που ειναι ο εναλλακτικός αριθμός του ΟΤΕ.Και τι σημαίνει αυτό?Εάν κάποιος καταναλωτής του ΟΤΕ για το χ ψ λόγω θέλει να συνδεθει με κάποια εναλλακτική τηλεφωνία tellas,lannet κλπ. δεν μπορει να κάνει τηλέφωνα μέσω αυτών των παρόχων,Διότι το 1777 που έχει η συσκευή μέσα περασμένο δεν σβύνει σε καμμία περιπτωση΄,άσχετα που οι οδηγίες λένε μέσα οτι μπορεί να αλλάξει .Οποιο αριθμο και να καλεσεις και να βαλεις τον αριθμο του παρόχου 17-- να μην διαφημίζουμε ,η συσκευή πρώτα απο μόνη της περνάει το 1777.Οπότε ότι και να βάλουμε εμείς είναι άχρηστο η χρέωση ειναι του ΟΤΕ.Το κακό ειναι ότι οι υπάλληλοι δεν ειναι ενημερωμένοι γιαυτό η τουλάχιστον έτσι λένε.Απάντηση υπαλλήλου' 'μην σας πειραζει ας βγαίνει το 1777 εσεις πληκτρολογίστε όποιον αριθμό θέλετε'.Σε επιμονή δική μας φτάνει το θέμα στον προιστάμενο ο οποίος παραδέχεται ότι εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο πάροχο πρέπει να αλλάξουμε την συσκευή.

Αυτά φίλοι μου εν ολίγοις επειδή αναφερθήκατε για τις ασύρματες συσκευές του ΟΤΕ.

Δημοσ.

kati analogo me ta vodafone live & tim plus pou einai topo8ethmena se "efkolopathto" koumpaki kai xreonese xoris logo. mono pou o ote to parakane. dhladh me tozori ote? e oxi. 8a thn paro apo allou thn syskevi kai as exei thn diplh timh

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω. Αν ισχύει είναι απαράδεκτο να μην αναγράφεται στο site, στα χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς και πάνω στην συσκευασία.

Δημοσ.
Πρώτη φορά το ακούω. Αν ισχύει είναι απαράδεκτο να μην αναγράφεται στο site, στα χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς και πάνω στην συσκευασία.

:-o :idea:

Εγώ είδα μία τέτοια συσκευή που αγόρασε μία φίλη η οποία είχε προεπιλογή απο άλλον εναλλακτικό φορέα και από την στιγμή που αγάορασε την συσκευή είχε πρόβλημα.Κοιτάξαμε λοιπόν τις οδηγίες της συσκευής που γράφει τα σχετικά και γράφει επίσης 'οτι η συσκευή το 1777 το έχει μέσα αλλα μπορείς να το αλλάξεις.Οσο προσπάθεια και να κάναμε δεν μπορέσαμε, πάλι μόλις άνοιγες την συσκευή έγραφε 1777.Το αναφέραμε στον ΟΤΕ και η απάντηση ήταν τι σας πειράζει ας το γράφει.Το θέμα δεν ειναι ότι μόνο το γράφει αλλά υποχρεωτικά χρεώνεται απο τον ΟΤΕ σε καμμία περίπτωση δεν μπορεις να μπείς σε άλλο πάροχο.Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα γιατί το είχε αγοράσει με τις δόσεις του ΟΤΕ που μπαίνουν στον λογαριασμό και μιλαμε για πολύ καΛή και πολύ ακριβη συσκευή,γιατί την ήθελε για επαγγελματική χρήση.Αποτέλεσμα η εν λόγω κυρία έχει στο σπίτι της άλλο πάροχο αλλά στο κατάστημα της υποχρεωτικά ΟΤΕ,προκειμένου να πετάξει την συσκευή.Μία δοκιμή θα σε πείσει.Πήγαινε στον ΟΤΕ και πες τους ότι θέλεις να αγοράσεις μία συσκευή,αλλά επέμενε εχει το 1777 μέσα?Γιατι τα μασάνε δεν σου λένε.Και εάν μπορεί να βγεί .Θα σου πει στην αρχή δεν εχει πρόβλημα οτι θές την κάνεις αλλά όταν επιμενεις σου λέει ότι δεν ΄φεύγει το 1777.Αυτά και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Εγω αγορασα ενα πακετο connex και μου εδωσαν δωρεαν ενα ασυρματο panasonic αλλα ενω εχω εναλακτικο την Forthnet στον λογαριασμο του ΟΤΕ δεν ειδα καμμια χρεωση αστικου ή υπεραστικου τηλεφωνηματος....Αν ειχε το 1777 μεσα σιγουρα η συσκευη αυτη εχει κανει πολλες κλισεις και αστικες και υπεραστικες που θα φαινοντουσαν στον λογαριασμο...

Δημοσ.
Εγω αγορασα ενα πακετο connex και μου εδωσαν δωρεαν ενα ασυρματο panasonic αλλα ενω εχω εναλακτικο την Forthnet στον λογαριασμο του ΟΤΕ δεν ειδα καμμια χρεωση αστικου ή υπεραστικου τηλεφωνηματος....Αν ειχε το 1777 μεσα σιγουρα η συσκευη αυτη εχει κανει πολλες κλισεις και αστικες και υπεραστικες που θα φαινοντουσαν στον λογαριασμο...

:-o :idea: Τι να σου πώ.Το γεγονός με την αγορά της συσκευής από τον οτε προσωπικά απο εμένα συνέβει πριν από ενάμισυ μήνα,Και τελικώς π'ηγα στον Γερμανό και αγόρασα συσκευή.Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση μεγάλη γιατί και ο Γερμανός ειναι περιπου οτε πλέον,αλλά οι συσκευές του ηταν εντάξει.

Tώρα το τελευταίο διάστημα εάν άλλαξε κάτι τι να σου πώ ,η με το πακέτο

connex σου έδωσαν καθαρή συσκευή.Δεν ξέρω.Εγώ πάντως μιλάω με γεγονότα και αποδείξεις και προσωπική εμπειρία ,όχι το άκουσα κλπ.

Δημοσ.
:-o.Εγώ πάντως μιλάω με γεγονότα και αποδείξεις και προσωπική εμπειρία ,όχι το άκουσα κλπ.

Κι εγω το ιδιο.Καλω το κινητο μου με την συσκευη αυτη και επειδη εχω εναλακτικο φορεα για αστικα κλπ μου βγαζει αποκρυψη αριθμου.Καλω με το 1777 μπροστα και μου εμφανιζει τον αριθμο καλουντος.Αρα ειναι ΟΚ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...