Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών για PC 1,5 χρόνου...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,ας το ξεκαθαρίσουμε!

Το παλιό PC,δηλαδή αυτό που έχω τώρα,θέλω να του φορέσω μια κάρτα που θα τρέχει τα παιχνίδια που ανέφερα με όλα στο full με άριστες επιδόσεις σε 1280χ1024 και ικανοποιητικά σε 1680χ1050 γιατι μπορεί στο μέλλον να το συνδέσω με μια widescreen.Αυτό το PC θα το κρατήσω και δεν σκοπεύω να του κάνω ποτέ άλλη αναβάθμιση.Γι'αυτό θέλω να κάνω μια επένδυση που δεν θα μετανιώσω.

Προς το τέλος του 2007 με αρχές του 2008 θα πάρω καινούργιο PC,χωρίς να του φορέσω τίποτα απ'το παλιό.Δηλαδή ότι θα βάλω με την αναβάθμιση στο παλιό PC θα μείνει στο παλιο PC.

Είμαι ανάμεσα λοιπόν στην Χ1950 Pro (512mb) και την 8800GTS (320mb).Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το DX10.Το μόνο κριτήριο είναι το πόσο αποδοτική θα είναι η κάρτα στα παιχνίδια που ανέφερα στις αναλύσεις αυτές.

Η Χ1950 Pro απ'οτι έχω συμπεράνει με καλύπτει.μήπως όμως η 8800GTS μου δίνει αυτό το κάτι παραπάνω (ειδικά στις υψηλές αναλύσεις) το οποίο αξίζει για να δώσω 50 ευρώ παραπάνω?

Πιστεύω οτι πλέον είμαι κατανοητός! :-D

Όσο για το τροφοδοτικό αναγκαστικά θ'αλλάξω.Μου έχουν καβατζώσει ένα μουφατζίδικο 300άρι...(αν είναι δυνατόν)

Έχω προσέξει στο Πλαίσιο ένα 500άρι που πιστεύω οτι θα'ναι υπέραρκετό.

Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για μια 8800gts την οποια και θα την εβαζα μετα και στο καινουργιο pc...

Αλλιως θα εμενα με την χ800 μεχρι τοτε.

Δημοσ.

Megale giati den perimenis na vgune oi kenouries kartes tis ATI...

Kai meta na kseftilistoune oi times ton GTS...

Kai na xtipisis mia GTS kai ena 500+W PSU... kai na eise Arxigos...!!!

Etsi gia to melon pou lene ~ :twisted: :mrgreen: :twisted:

Δημοσ.

Η 8800GTS δίνει πολλα παραπάνω απο 1950pro σε μεγάλες αναλυσεις.... Αν παραμεινεις σε 19" παρε 1950pro 256.....

Δημοσ.
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για μια 8800gts την οποια και θα την εβαζα μετα και στο καινουργιο pc...

Αλλιως θα εμενα με την χ800 μεχρι τοτε.

Σας παρακαλώ,διαβάζετε πρώτα τα ποστ μου γιατι βαριέμαι να τα λέω πολλές φορές.:-P

Megale giati den perimenis na vgune oi kenouries kartes tis ATI...

Kai meta na kseftilistoune oi times ton GTS...

Kai na xtipisis mia GTS kai ena 500+W PSU... kai na eise Arxigos...!!!

Etsi gia to melon pou lene ~ :twisted: :mrgreen: :twisted:

Βασικά αυτό λέω να κάνω...όταν βγουν οι Ati/AMD R600/630/κτλ θα πέσουν οι τιμές.Θα πάρω την συγκεκριμένη 8800GTS που μου πρότεινε ο φίλος μας ο Delirium με ένα 450άρι της Chieftec και θα την βγάλω καθαρή. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...