mata70 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μετά από αναβάθμιση που μου ζητήθηκε να κάνω στο Media player, μου ζητήθηκε να κάνω επικύρωση. Τα Windows XP που έχω δεν είναι τα αυθεντικά. Με αποτέλεσμα να έχω προβλημα. Μπορεί να βρεθεί κάποια λύση;
mourlos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 kane roll-back ton windows media player kai eisai tzami....
mata70 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά είμαι σχετικά με το θέμα λίγο άσχετη.Πως γίνεται το roll-back για να το επιχειρήσω;
Stavros_Ribo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 εγώ που κατέβασα τον windows media player11 ήταν ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΟΣ. Εγώ όταν πήγαινα να τον γράψω δεν γινόταν λόγο ιδίου προβλήματος με το δικό σου. Έτσι λοιπόν το αποσυμπίεσα και κάθισα αρκετή ώρα και έγραφα ξεχωριστά κάποια προγράμματα που υπήρχαν. Την άλλη μέρα στη θέση του windows media player10 υπήρχε ο επιβλητικός windows media player11.:-P
mata70 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά όλους σας. Δεν κατέβασα το windows media player 11 συμπιεσμένο. Απλά μου ζητήθηκε να κάνω update και το έκανα . Και πιο παλιά που μου είχε ζητηθεί το ίδιο , το έκανα και δεν παρουσιαστηκε κανένα προβλημα. Τώρα όταν πάω να ανοίξω το media player μου ζητάει επικύρωση χωρίς να μου δίνει καμιά αλλη επιλογή για κάτι άλλο για να το ψάξω εκτός από το 'ακυρο'. Δεν φανταζόμουν ότι θα είχα τετοιο πρόβλημα. Και αυτή η έκδοση που είχα με κάλυπτε. Τέλος πάντων . Αν γνωρίζετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν δεκτές. Μόνο όσο μπορείτε αναλυτικά για να καταφέρω κάτι. Ευχάριστώ.
Stavros_Ribo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ok φίλε απλώς εννοούσα να τον κατεβάσεις <<κανονικά>> από το site της Microsoft.
mata70 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Όχι φίλος! Φίλη!!:razz: τελικά έμπλεξα και δεν ξέρω τι να κάνω:-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.