abeness Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Λοιπόν μετά από κάμποσα καψίματα και προσπάθειες να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει διαπίστωσα το εξής: το πρόβλημα με το Nero δημιουργείτε στο 6% περίπου της εγγραφής, όταν δηλαδή έχει γεμίσει η μπάρα με το "used read bufer" και πρέπει να ξεκινήσει να γεμίζει το recorder buffer level / state Το θέμα είναι ότι όταν κάνω test-burn τότε κατά το test δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα αλλά όταν είναι για να κάνει μετά burn μου ξαναστανατάει στο 6%!!!!!!!!!!!<BR>Όσο για το τι γράφει για πρόβλημα μου βγάζει μια λίστα με τα εξής:<BR>Power calibration area error<BR>Invalid writestate<BR>Could not perfom EndTrack<BR>Comand sequence error<BR>Could not perform fixation <BR>Comand sequence error<BR>Could not perform fixation<BR>Burnprocess faild at 2x(300 KB/s)<P><BR>Υ.Σ. το CDR είναι ένα Philips στα Χ2, όταν έκανα δοκιμή στα Χ1 έιχα το ίδιο αποτέλεσμα.<BR>Μήπως είναι η ώρα για άλλο CDR-W;;;;;;;;;;;;;;;
Xplayer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2001 Δοκίμασε και αλλά καλά δισκάκια τύπου Cyanine και όχι Pthalocyanine ( αυτά με το πρoγραμμα CDR Diagnostic ), η τα CD μάρκας Philips είναι Cyanine. <P>Αν δεν και πάλι και έχεις CDRW 3610 άνοιξε το CDRW ( είναι πολύ απλό μόνο 4 + 4 βίδες ), αποσύνδεσε τα καλώδια ταινίες ( ανοίγοντας τα αυτιά στην υποδοχή ) και με ένα βαμβάκι με οινόπνευμα καθάρισε απαλά και οριζόντια ( πάντα από μια κατεύθυνση και ποτέ κύκλους) την επιφάνεια του laser . Με ένα μεγάλο φακό μπορείς να δεις κιόλας την επιφάνεια αν καθάρισε ( πρέπει να είναι τζάμι )<BR>Αν δεν ξέρεις να τα κάνεις, είναι η ώρα να τα μάθεις . Δεν χάνεις τίποτα<BR>PS Αυτό θα σου φέρει άλλες δυο μήνες ζωής. Και άλλη μια φορά ένα μήνα περίπου και μετά πέταξε το από κανένα ψιλό όροφο.
Xplayer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Ξεχασα να σου πω.<P>Δοκίμασε ( πριν από τα παραπάνω ) να κάνεις εγγραφή σε <B>Disc at Once</B><BR>Έτσι το CDRW έχει το λιγότερο Calibration και το laser δεν σβήνει. <P>Αυτα τα CD που γραφουν <B>Power calibration area error</B>, δεν κανουν πλεον για το Philips, βαλε αλλο CD
fireman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.<BR>ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΝΑ CDR RICOH MP7060S ΠΟΥ ΕΧΩ.<BR>ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΥΠΟ Η ΜΑΡΚΑ ΔΙΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ
dtasop Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2001 Re allaxe diskaki . Aman pia poso akrivo einai stis simeron meres ? Tha sou protina Richoh , Princo . Exo ego tetoia pano apo 6<BR>Ta exo xeskisei sto writting kai den epathan tipota
abeness Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Το θέμα είναι ότι το κάνει και όποτε του την δόση δεν είναι κάτι μόνιμο για να πω ότι πάει τον πείρε!!!!!
abeness Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2001 Τελικά όπως είπε και ο φίλος ο fireman αυτό που έφταιγε ήταν τα cd που χρησιμοποιούσα. Βέβαια αυτό το κουσούρι δεν το είχε το απέκτησε, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά προς το παρόν κάνω την δουλειά μου. Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.