raven52 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ!Καθοτι καινουργιος θαθελα μια ερωτηση να υποβαλλω ζητωντας οσο γινεται μια πληρεστερη απαντηση! Η ερωτηση μου ειναι:οσο αυξανεται η ταχυτητα συνδεσης τοσο αυξανονται και τα βασικα τελη της adsl γραμμης; Εγω εχω 768 forthnet 3+3 μηνες δωρο και πληρωνω περιπου 30 ευρω το διμηνο για βασικα τελη της adsl γραμμης στον πΟΤΕ. Αν δηλαδη παρω 2Μb συνδεση θα πληρωνω 60 ευρω το διμηνο για βασικα τελη της adsl γραμμης στον πΟΤΕ; Ευχαριστω σας ολους εκ των προτερων για την βοηθεια σας! Υ.Κ. Μενω Ροδο και δυστηχως δεν υπαρχει ακομα ιδιοκτητο δικτιο αλλου παροχου περαν του πΟΤΕ.
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ!Καθοτι καινουργιος θαθελα μια ερωτηση να υποβαλλω ζητωντας οσο γινεται μια πληρεστερη απαντηση!Η ερωτηση μου ειναι:οσο αυξανεται η ταχυτητα συνδεσης τοσο αυξανονται και τα βασικα τελη της adsl γραμμης; Εγω εχω 768 forthnet 3+3 μηνες δωρο και πληρωνω περιπου 30 ευρω το διμηνο για βασικα τελη της adsl γραμμης στον πΟΤΕ. Αν δηλαδη παρω 2Μb συνδεση θα πληρωνω 60 ευρω το διμηνο για βασικα τελη της adsl γραμμης στον πΟΤΕ; Ευχαριστω σας ολους εκ των προτερων για την βοηθεια σας! Υ.Κ. Μενω Ροδο και δυστηχως δεν υπαρχει ακομα ιδιοκτητο δικτιο αλλου παροχου περαν του πΟΤΕ. Gia 768 to pagio tis adsl grammis ston OTE einai 17,50Euro,gia 1024 einai 22euro kai gia 2048 einai 37,25euro to mina.Fysika kai i syndromi sti forthnet tha einai pio akribi.
cordobros Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 δεν το καταλαβα αυτο. δηλαδη εισαι στο χρονικο διαστημα που εχειs αγορασει το πακετο και θελειs να αλλαξειs την ταχυτητα σου; εαν ειναι ετσι και γινεται απο την εταιρια παροχηs.φυσικα θα πληρωσειs την διαφορα.
raven52 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 δεν το καταλαβα αυτο.δηλαδη εισαι στο χρονικο διαστημα που εχειs αγορασει το πακετο και θελειs να αλλαξειs την ταχυτητα σου; εαν ειναι ετσι και γινεται απο την εταιρια παροχηs.φυσικα θα πληρωσειs την διαφορα. Οχα απλα θα περιμενω να τελειωσει η προσφορα+θα κανω αναβαθμιση.
asxetoula Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Καλησπέρα. Απ' ότι κατάλαβα αγόρασες κάποιο πακέτο από τη HOL για 6 μήνες, στον ΟΤΕ λογικά πληρώνεις μόνο τα βασικά τέλη και όχι και επιπλέον πάγιο για την adsl γραμμή. Αν είναι έτσι, τότε η απάντηση που ζητάς είναι ότι τα βασικά τέλη δεν αλλάζουν, είναι 30 ευρώ το δίμηνο(περίπου) ανεξάρτητα από το αν έχεις adsl ή όχι ή τι ταχύτητα έχεις. Αν όμως από το HOL έχεις αγοράσει μόνο τη σύνδεση και όχι πακέτο, τότε πληρώνεις εκτός από τα βασικά τέλη κι ένα πάγιο για την adsl γραμμή, το οποίο είναι ανάλογο της ταχύτητας. Ρίξε αν θέλεις μια ματιά στο λογαριασμό σου του ΟΤΕ και δες αν πληρώνεις μόνο βασικά τέλη ή και πάγιο adsl γραμμής. Καλό, κατά τη γνώμη, μου είναι να αγοράζεις πακέτο, θα σου βγει πολύ φθηνότερα.
gf030 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν καταλαβα καλα, καινουργιος με πακετο vivo στο δικο της δικτυο.Δηλαδη θα πληρωνω και παγια στον οτε περα απο οτι μου στοιχιζει ανα μηνα η χρεωση στην vivo?
asxetoula Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν καταλαβα καλα, καινουργιος με πακετο vivo στο δικοτης δικτυο.Δηλαδη θα πληρωνω και παγια στον οτε περα απο οτι μου στοιχιζει ανα μηνα η χρεωση στην vivo? Πες μας ποιο ακριβώς πακέτο της vivodi έχεις και θα σου πουμε αναλυτικά τι ακριβώς θα πληρώνεις και σε ποιον!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν καταλαβα καλα, καινουργιος με πακετο vivo στο δικοτης δικτυο.Δηλαδη θα πληρωνω και παγια στον οτε περα απο οτι μου στοιχιζει ανα μηνα η χρεωση στην vivo? Εφοσον εισαι στο δικο της δικτυο εχεις απεξαρτητοποιηθει απο τον οτε, δεν του οφειλεις τιποτα!
asxetoula Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εφοσον εισαι στο δικο της δικτυο εχεις απεξαρτητοποιηθει απο τον οτε, δεν του οφειλεις τιποτα! Οι κλήσεις χρεώνονται επίσης στη vivodi?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Εαν εχει συνδεθει με το ιδιοκτητο της Vivo ναι.
gf030 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Πες μας ποιο ακριβώς πακέτο της vivodi έχεις και θα σου πουμε αναλυτικά τι ακριβώς θα πληρώνεις και σε ποιον! DSL CUBE,στο ιδιοκτητο της δικτυο. Το τηλ παραμενει στον οτε προς το παρον.
asxetoula Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Τότε στη vivodi λογικά έχεις ήδη προπληρώσει το πακέτο, μετά τη λήξη του θα πλρώνεις το ποσό σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο και στον ΟΤΕ περίπου 30 ευρώ το δίμηνο, που είναι τα βασικά τέλη & το ποσό που αντιστοιχεί στις κλήσεις που πραγματοποιείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.