Eusebius Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς αν γίνεται; Δηλ., να ανοίγεις ένα αρχείο, να βλέπεις ότι δεν το θες, να πατάς κάτι και να διαγράφεται. Σε άλλους text editors γίνεται; Όχι ότι θα αλλάξω πρόγραμμα μόνο και μόνο γιʼ αυτό, αλλά είμαι περίεργος.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Στο Notepad++ που χρησιμοποιώ, δε γίνεται άμεσα. Αλλά υπάρχει το πολύ δυνατό Explorer Plugin που ενεργοποιείται κατά βούληση με shortcut.
patrickdrd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Γίνεται μέσα από τον (κορυφαίο κατά την γνώμη μου editor) UltraEdit: Δεξί κλικ στο tab του αρχείου που θες να διαγράψεις, -> Special Functions -> Delete Active File και το αρχείο διαγράφεται για πάντα (ούτε κάδος, ούτε τίποτα), αφού βέβαια απαντήσεις καταφατικά στο σχετικό confirmation
alkisg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Έριξα μια ματιά στο Notepad++ (εγώ προτιμώ pspad επειδή έχει ftp support). Ένας τρόπος είναι με το explorer plugin που είπε o parsifal. Άλλος τρόπος είναι να πας στο μενού Run και να του βάλεις νέα εντολή, π.χ. με ctrl+shift+Del να σβήνει το αρχείο. Για εντολή βάζεις cmd /c del /q "$(FULL_CURRENT_PATH)" ή αν δε θες να βλέπεις command prompt να ανοιγοκλείνει, βάζεις ένα java-scriptaki (αν θες βοήθεια... you know). Μάλλον όμως έτσι δε θα σου κλείσει και το έγγραφο, θα πρέπει να το κλείσεις χειρωνακτικά. Ο τρίτος τρόπος είναι να βάλεις το pspad που έχει scripting γλώσσα και κάνει ότι θες!
alkisg Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 ...και ο τέταρτος τρόπος: Προγραμματάκι που παίρνει παράμετρο ένα αρχείο και το βάζει στον κάδο ανακύκλωσης. Μόλις 2 Kb! Το Send2Bin.exe είναι για Windows NT, 2000, XP και Vista και το Send2Bin[ANSI].exe είναι για 95, 98 και Me. Send2Bin.zip
Eusebius Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Για το UltraEdit το φαντάστηκα ότι θα είχε. Το plugin του Notepad++ δεν με βόλεψε, γιατί το Delete δεν δούλευε από το πληκτρολόγιο και πρέπει να πιάσεις ποντίκι. del μέσω του Run του N++ δεν ήθελα γιατί δεν τα στέλνει στον κάδο. Κι έτσι τώρα χρησιμοποιώ το προγραμματάκι του Άλκη! :-) Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.