Προς το περιεχόμενο

Help gia forum

Mc_drei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ena site me forum, diladi na einai olo to site forum

Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με frontPage αλλά μου φαίνετε πως σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις τέτοιου είδους σελίδες φυσικά θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα αλλά εγώ μόνο αυτό ξέρω που μπορεί να κάνει την δουλειά.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με frontPage αλλά μου φαίνετε πως σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις τέτοιου είδους σελίδες φυσικά θα υπάρχουν και άλλα προγράμματα αλλά εγώ μόνο αυτό ξέρω που μπορεί να κάνει την δουλειά.

Για δώσε κανένα link για forums γραμμένα σε Frontpage....

Αχχ έφαγα τα νιάτα μου σε PHP & MySQL τσάμπα.

Δημοσ.

Και δε νομίζω να σε έχει χαλάσει.... Σε χάλασε? Όχι βέβαια, γιατί αν σε χάλαγε δε θα σε πείραζε και αφού δε σε έχει πειράξει μάλλον δεν σε έχει χαλάσει κιόλας.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα Forum και δεν χαλάει κανέναν μας. Γιατί αν μας χάλαγε δεν θα μας πείραζε κιόλας! Πειράζει? Όχι βεβαια!

Δημοσ.
Για δώσε κανένα link για forums γραμμένα σε Frontpage....

Γιατί ειρωνεύτηκες την πρόταση;μου το front page έχει την δυνατότητα δημιουργίας forum όχι βέβαια του στυλ πχ. του Insomnia σε πολύ πιο απλή μορφή. Σίγουρα δεν έχω δει Forum φτιαγμένα με frontPage γιατί δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων χρηστών.

Για απάντησε λοιπόν τι χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει ένα forum γιατί με ενδιαφέρει και μένα το θέμα. Με τι πρόγραμμα ένας απλός χρήστης σαν και μένα μπορεί να ξεκινήσει;

Δημοσ.
Γιατί ειρωνεύτηκες την πρόταση;μου το front page έχει την δυνατότητα δημιουργίας forum όχι βέβαια του στυλ πχ. του Insomnia σε πολύ πιο απλή μορφή. Σίγουρα δεν έχω δει Forum φτιαγμένα με frontPage γιατί δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των σύγχρονων χρηστών.

Για απάντησε λοιπόν τι χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει ένα forum γιατί με ενδιαφέρει και μένα το θέμα. Με τι πρόγραμμα ένας απλός χρήστης σαν και μένα μπορεί να ξεκινήσει;

Έχεις δίκιο για τον ειρωνικό μου τόνο, αλλά πρέπει να καταλάβεις πώς αυτό που είπες ήταν το λιγότερο άκυρο.

Αν θές να ασχοληθείς με την κατασκευή ενός forum μάθε πολύ καλά PHP, MySQL και πώς να δουλεύεις τον Apache σωστά. Αν τώρα θές απλά να στείσεις ένα forum διαλέγεις μια free λύση ή κάποια επί πληρωμή και την κάνεις install. Google it! Υπάρχουν πολλά πακέτα forum, αλλά απαράδεκτα, άλλα μέτρια και άλλα αρκετά καλά. Εγώ για free θα πρότεινα το Simple Machines Forum.

Δημοσ.
Αγαπημενα μου pets, παρεκτρεπεστε.

Σημερα ελατε να σας ταισω -εκτακτως- στις 12.

Μπαμπά ισχύει και για σήμερα? Πειναω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...