Johny4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Simera pira tin 7600GS tis Albatron gia AGP i opoia omws mou ebgaze problima eksetias mikrou trofodotikou. Afou allaksa to trofodotiko se 500W twra anoigei kanonika alla otan bainei sta windows mou leei oti exei eleipsi trofodosias. Etrexa to wow alla den eida na exei kapoio problima. Lete parolo to minima sfalmatos na min iparxei problima? Katebasa kai tous teleftaious odigous
Delirium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Kai me ta 2 trofodotika, syndeses tin extra trofodosia piso stin karta?? An oxi, do so :razz:
Johny4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ma den thelei extra trofodosia i 7600 toulaxiston etsi kserw. Borei na epibaibaiwsei kaneis ama thelei extra trofodosia?
Pink_Panther Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Gia koita thn kala, apo ta plagia mipws exei eisodo gia to kalwdiaki revmatos - idio me afto pou paei kai sto floppy sou i sto HDD? Apo pou tin pires, miwps exeis link? EDIT: Loipon afth edw pou dinw sto link 8elei sigoura extra trofodosia: http://www.ocworkbench.com/2006/albatron/7600GS/Intro%20page%202.htm ( The AGP 7600GS requires a molex power connector which is not required in the PCIE version.)
Delirium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 File mou, standart, i agp exei extra trofodosia! Tsekare to :idea: To provlima loipon einai afto akrivos [kai sto proigoumeno trofodotiko sou!] an den to exeis syndesei Alloste i 7600GS paizei, aneta, me/se 300Watt trofodotiko -xlomo na eixes mikrotero prin.... Dokimase kai to "palio" sou pali, alla me tin Albatron syndedemeni :razz:
Johny4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Telika eixate dikio tin sindesa sto trofodotiko kai lithike to problima. Oi mlkes sto plaisio mallon den tin sindesan sto trofodotiko gia na agorasw kainourgio. Tsamba ta 75 euro ....
Delirium Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Telika eixate dikio tin sindesa sto trofodotiko kai lithike to problima. Oi mlkes sto plaisio mallon den tin sindesan sto trofodotiko gia na agorasw kainourgio. Tsamba ta 75 euro .... Oxi akrivos: to epistrefeis stin syskevasia tou [entos 10 imeron, anoigmeno vevaia, alla sto kouti tou!] kai zitas pistotiko gia 75euro. Meta agorazeis o,ti allo theleis :-P
Pink_Panther Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Den einai akrivws tsampa, 8a sou minei k gia to epomeno pc an einai kalo.
How_U_Doin Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Την καλημέρα μου σε όλους... Λοιπόν, έχω τη συγκεκριμένη καρτούλα αγορασμένη από το πλαίσιο. Το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει μήνυμα ανεπαρκούς τροφοδοσίας, παρ'όλο που της δίνω κανονικά ρεύμα από το (500W) τροφοδοτικό μου. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το μήνυμα δεν εμφανίζεται μια φορά, αλλά άπειρες φορές. Το ένα παραθυράκι πάνω στο άλλο. Ένα κλείνεις, 10 ανοίγουν. Στην αρχή το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο στα cold boots (αν το λέω σωστά)... έκανες δηλαδή ένα restart και ήσουν οκ. Τώρα πια εμφανίζεται συνέχεια, με αποτέλεσμα το pc να βγαίνει άχρηστο. Πήγα την καρτούλα στο πλαίσιο και οι απάλευτοι μου έδωσαν καινούριους driver Ούτε που δοκίμασαν να αναπαράγουν το πρόβλημα στο "εργαστήριό" τους... Τεσπά, την πήρα σπίτι και έβαλα τον driver που μου έδωσαν (για να μην μπορούν να μου πουν τίποτα). Φυσικά το πρόβλημα συνεχίστηκε και χθες τον πήγα ολόκληρο τον "ασθενή" ξανά σε αυτούς... Και μετά από την μακροσκελή εισαγωγή, ερωτώ: Είχε κανείς σας αυτό το πρόβλημα; Το έλυσε; Πώς; Γενικά, οποιαδήποτε συμβουλή είναι χρήσιμη. Σας ευχαριστώ πολύ! Λεωνίδας ΥΓ. Όταν αφαιρώ εντελώς την έξτρα τροφοδοσία τότε το μήνυμα εμφανίζεται μόνο μια φορά, το κλείνω και μετά έιμαι οκ. Αλλά το σύστημα υπολειτουργεί.
miltossat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερα παιδια....αντιστοιχο προβλημα εχω κι εγω... εγω την εχω παντα συνδεδεμενη...ενιοτε μου βγαζει οτι δεν της φτανει το ρευμα ...αλλες φορες δεν παιρνω μυνηματα ...απλα κολλαει το συστημα... παγωνει τελειως...(αυτο σε παιχνιδια). Εχω τροφοδοτικο 550 w καινουριο και μητρικη msi k8n neo. Την καρτα την πηρα απο το νετ (δημοπρασια) 65 ευρω οποτε δεν ξερω τον κατασκευαστη της... αλλα το συστημα μου δεν ειχε το παραμικρο προβλημα με την ΑΤΙ 9600 που ειχα μεχρι πριν... To medal of honour με κατεστρεψε
How_U_Doin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Την καλημέρα μου σε όλους... Λοιπόν, έχω τη συγκεκριμένη καρτούλα αγορασμένη από το πλαίσιο. Το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει μήνυμα ανεπαρκούς τροφοδοσίας, παρ'όλο που της δίνω κανονικά ρεύμα από το (500W) τροφοδοτικό μου. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το μήνυμα δεν εμφανίζεται μια φορά, αλλά άπειρες φορές. Το ένα παραθυράκι πάνω στο άλλο. Ένα κλείνεις, 10 ανοίγουν. Στην αρχή το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο στα cold boots (αν το λέω σωστά)... έκανες δηλαδή ένα restart και ήσουν οκ. Τώρα πια εμφανίζεται συνέχεια, με αποτέλεσμα το pc να βγαίνει άχρηστο. Πήγα την καρτούλα στο πλαίσιο και οι απάλευτοι μου έδωσαν καινούριους driver Ούτε που δοκίμασαν να αναπαράγουν το πρόβλημα στο "εργαστήριό" τους... Τεσπά, την πήρα σπίτι και έβαλα τον driver που μου έδωσαν (για να μην μπορούν να μου πουν τίποτα). Φυσικά το πρόβλημα συνεχίστηκε και χθες τον πήγα ολόκληρο τον "ασθενή" ξανά σε αυτούς... Και μετά από την μακροσκελή εισαγωγή, ερωτώ: Είχε κανείς σας αυτό το πρόβλημα; Το έλυσε; Πώς; Γενικά, οποιαδήποτε συμβουλή είναι χρήσιμη. Σας ευχαριστώ πολύ! Λεωνίδας ΥΓ. Όταν αφαιρώ εντελώς την έξτρα τροφοδοσία τότε το μήνυμα εμφανίζεται μόνο μια φορά, το κλείνω και μετά έιμαι οκ. Αλλά το σύστημα υπολειτουργεί. Τελικά, τα τζιμάνια στο πλαίσιο απεφάνθησαν ότι η κάρτα ήταν για πέταμα και μου την αντικατέστησαν με μία GeCube ATI HD2600 PRO 512 MB, η οποία και λογικά είναι καλύτερη από την 7600GS (εννοείται πλήρωσα τη διαφορά). Έλα που όμως όταν πήγα να παίξω το UEFA Champion's League 2006-2007 που έπαιζε μια χαρά με την 7600 (όταν ακόμα αυτή ψιλολειτουργούσε), μου βγάζει πρόβλημα στο high detail!!!! Και όταν λέω πρόβλημα, δεν εννοώ ότι σέρνεται το παιχνίδι ή κάτι τέτοιο, εννοώ ότι δείχνει σκουπίδια σε ολόκληρη την οθόνη!! Με λίγα λόγια είναι σαν να αντικατέστησα την προηγούμενη κάρτα μου με χειρότερη!!!! Πώς στο καλό γίνεται αυτό; Λέτε να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με το σύστημά μου; (Win XP pro sp2, P4 2,4 GHz, 768 RAM, 500W PSU).
GeorgT. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως σου βγάζει κάτι άσχετα πολύγωνα σε όλη τη οθόνη, χαλασμένα artifacts κλπ; Γιατί πριν δυο μέρες πήρα κ εγω μια νεα κάρτα κ λόγου αυτού του προβλήματος βαρέθηκα να το ψάξω κ τη πήγα σφαίρα πίσω.
How_U_Doin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μήπως σου βγάζει κάτι άσχετα πολύγωνα σε όλη τη οθόνη, χαλασμένα artifacts κλπ; Γιατί πριν δυο μέρες πήρα κ εγω μια νεα κάρτα κ λόγου αυτού του προβλήματος βαρέθηκα να το ψάξω κ τη πήγα σφαίρα πίσω. Ναι αυτά μου βγάζει. Αλλά προς το παρόν μόνο στο UEFA Champion's League 2006-2007 και μόνο στο "HIGH" detail level και μόνο όταν δείχνει replay-highlights etc. Όχι δηλαδή όταν παίζω το παιχνίδι. Τι κάρτα έχεις εσύ;
GeorgT. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Την 7600gs agp gigabyte είχα πάρει! Αρχικά είχα ξεχάσει κ εγώ να συνδέσω την εξωτερική τροφοδοσία. Πάντως το έκανε σε μερικά παιχνίδια κ σε άλλα πάλη όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.