Προς το περιεχόμενο

which messenger?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2accounts.1yahoo+1msn.ποιο messenger μπορω να χρησιμοποιησω ωστε οποτε θελω,να μπαινω σε 1απο τα 2 και να ελεγχω?παλια ειχα εναν αλλα δεν θυμαμαι ποιος ηταν..μπορειτε να βοηθησετε?

Δημοσ.

Με το gaim που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγο καιρό μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και να έχεις ταυτόχρονα όσους λογαριασμούς θέλεις (για όσους δεν το έχουν προσέξει, μπορείς να προσθέσεις και για το googletalk χρησιμοποιώντας το Jabber) αλλά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ πρόσφατα γιατί μου κόλλαγε. Βέβαια εγώ χρησιμοποιούσα το portable και είχα την έκδοση που είχε βγει από το φθινόπωρο. Νομίζω και το trillian κάνει την δουλειά που θέλεις αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να σου είμαι σίγουρος. Πάντως ακούω ότι είναι καλό.

Δημοσ.
θα μπορω να μοιραζομαι αρχεια,να μιλαω...και αλλα,οπως κανει ο live messenger?

Με τον gaim μπορείς να ανταλλάζεις αρχεία, voice chat για msn δεν έχει όμως.

Δημοσ.

υπαρχει ρυθμιση με τον live messenger(αν ειναι να μπαινω με msn account)που να μπορω να δω σε real time τα μυνηματα που στελνονται στα yahoo accounts μου τουλαχιστον?καποιο βοηθητικο προγραμμα τουλαχιστον?

Δημοσ.

Με τον live, μπορεις να βλεπεις τους φιλους σου απο το yahoo και το αντιθετο και να συνομιλειτε κανονικα, υπαρχει συνεργασια στις εταιριες σε αυτο το τομεα. Δε χρειαζεται αλλο προγραμμα.

Και αν εχεις μονο το yahoo, μπορεις να βλεπεις τους φιλους σου απο το live.

Δημοσ.

Υπαρχει προγραμμα για να μπαινω απο ενα Pc σε περισσοτερα απο ενα msn accounts;

Δημοσ.
Υπαρχει προγραμμα για να μπαινω απο ενα Pc σε περισσοτερα απο ενα msn accounts;

Ψάξε για msn polygamy patch. Θα μπορείς να τρέχεις πολλά instances του msn messenger με διαφορετικούς λογαριασμούς.

Δημοσ.

-ειχα τον yahoo messenger και η φιλη μου δεν μπορουσε να μου στειλει με τον live αρχεια,οποτε εσβησα τον yahoo και εβαλα τον msn live και εγω.

-το θεμα ειναι αν μπορω να βλεπω τα Yahoo Incoming mail μου μεσω live.εβαλα το msn plus και εχει επιλογη στα add e-mail accounts οπου μπορω να βλεπω αν ερχονται μυνηματα στο yahoo,αλλα μου ζηταει τον αριθμο του e-mail server.πως μπορω να τον βρω?

Δημοσ.

Υπάρχει και το meebo σύνδεση σε πολλούς λογαριασμούς μέσα απο σελίδα.

Αλλα δεν ξέρω αν κάνει όλα αυτά που λέτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...