queerdom Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Έχω βαρεθεί την ομοφοβία στα media, την κανονικοποίηση των διακρίσεων, τους αρσενικούς που φοβούνται τον κάθε ομοφυλόφιλο... Δημοσιεύτηκε μελέτη, ότι όντως οι ομοφοβικοί ερεθίζονται από τις gay τσόντες, σίγουρα περισσότερο από ότι ένας άντρας που δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα..Τι έχετε να πείτε τώρα για αυτό; Διαβάστε... http://www.10percent.gr/issues/200702/11.html
sno0py Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δεν γουσταρω τους gay οσο δεν μπορεις να φανταστεις να τους καψω θελω κ θες να υποστηριξεις οτι ειμαι κρυφοgay αντε τραβα να δεις τι εχεις στα σκελια σου τι χρησιμοτητα εχει να μαθεις που πρεπει να το βαζεις κ μετα να ερθεις να μιλησεις
-nick- Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Tωρα θυμηθηκα εναν τυπο που εκραζε τους πουστηδες και ελεγε οτι αν βλεπει κανεναν τους ριχνει ξυλο κλπ και μετα πηγαινε και τον παρτουζωνανε 2....
1980 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 εδω πεθανε νεο παλικαρι και εσυ μας μιλας για τους γκει παλι? ρε δεν πατε να φτιαξετε κανενα κρατος να ζησετε ολοι μαζι να μην μας ζαλιζατε.
Sellers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δεν θέλω να είμαι πολύ απόλυτος -αν και έτσι θα ακουστώ-, αλλα δεν είναι ανάγκη να πιστεύουμε την όποια μαλακία σερβιρισμένη με όμορφα και βαρυσήμαντα λόγια που περνιούνται για αποδείξεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο 1980 έχει δίκιο. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το να ασχολούμαστε με το ότι όσοι βρίζουν τους gay τον παίρνουν.
blueviper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Να ρίξει πλερέζες το Insomnia για κανένα μήνα, αντί για ενός λεπτού σιγή. Να απαγορευθούν τα thread που δεν αφορούν την οπαδική βία και να συλληφθούν όσοι αλλάζουν θέμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Περιττό thread (υπάρχει ήδη ανεπτυγμένο με αυτό το αντικείμενο), με λάθος ξεκίνημα. Γιατί τέτοια επίθεση στους θαμώνες ενός χώρου που μόλις τώρα (υποτίθεται ότι) ανακάλυψες; Αγόρια, ψυχραιμία. Υπάρχουν και κορίτσια εδώ μέσα... Εντωμεταξύ, αν ισχύουν αυτά που λέει η έρευνα, προτείνω να αλλάξετε όνομα στο site. Όχι 10%...σεμνά και ταπεινά πιάνουμε το 51%. Γενικά, επειδή τον τελευταίο καιρό έχουμε πολλές φυτευτές εγγραφές, το βρίσκω κουραστικό. Να συζητήσουμε ευχαρίστως, αλλά από την εμπειρία μου με τους στρατευμένους (σε οιαδήποτε ιδέα) άκρη δε βγάζεις. Εντωμεταξύ, ξέρω έναν που ξέρει κάποιον που του είπανε ότι...
Lighter122 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Να ρίξει πλερέζες το Insomnia για κανένα μήνα, αντί για ενός λεπτού σιγή. Να απαγορευθούν τα thread που δεν αφορούν την οπαδική βία και να συλληφθούν όσοι αλλάζουν θέμα. Επισης απαγορευεται η εξοδος για καθε ειδους διασκεδαση και καθε μορφη γελιου...
ALFR3D Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 δεγαμωκολοπουχεζεικαιμουνιπουκατουρειματηνπαιζωμετοχερικαιτηνεχωκαθαρη...................
Mika Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μακαρι το μοναδικο μας προβλημα να ηταν αν οι ομοφοβικοι ειναι κρυφαδερφες
Toufas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Περιττό thread (υπάρχει ήδη ανεπτυγμένο με αυτό το αντικείμενο), με λάθος ξεκίνημα. Γιατί τέτοια επίθεση στους θαμώνες ενός χώρου που μόλις τώρα (υποτίθεται ότι) ανακάλυψες; Αγόρια, ψυχραιμία. Υπάρχουν και κορίτσια εδώ μέσα... no girls on the internet.
LL_NEO Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μισό να φτιάξω και γω ένα αντικειμενικότατο site το οποιο θα δημοσιεύσει εγκυρότατη έρευνα που θα αναφέρει ότι όσοι γκέυ σκούζουν περί ομοφοβίας είναι απλώς κακιασμένες αδερφές που δε μπορούν να βρουν μαμιά προς βρώσιν κρέατος....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Υπάρχει ήδη θέμα για το συγκεκριμένο ζήτημα: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182866
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.