slim_shady Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ο σκληρος του φορητου που εχω ειναι 60GB και εχει περασμενα τα XP. Σημερα αγορασα εναν εξωτερικο 250GB με σκοπο να του περασω τα vista και να τους χρησιμοποιω διαλεγοντας καθε φορα στην εκκινηση ποιο λειτουργικο θελω να ανοιξω.Ομως ενας φιλος μου ειπε οτι κατι τετοιο δεν μπορει να γινει...Ισχυει αυτο??Και αν ναι υπαρχει καποιος τροπος να λυθει το προβλημα?? :confused:
poscaman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 εχω την εντυπωση οτι τα vista δεν υποστηριζουν στησιμο/boot σε/απο εξωτερικο σκληρο....
RED_Diseaz Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 o sklhros prepei na diabazetai apo to bios etsi wste na kanei boot. epeish einai USB o sklhros anagnwrizetai mono mesa apo Operating System,kalytera na peraseis ton sklhro mesa sto pc sou kai na baleis ena prog gia na kaneis opoio OS boot protimas (p.x. VistaBott Pro)
mvaggel Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Γιατί δε σπας τον 60άρη σε 2 partition για τις 2 εγκαταστάσεις και να έχεις στον εξωτερικό τα υπόλοιπα?
slim_shady Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Σωστα δεν το ειχα σκεφτει...Για να τον χωρισω δεν χρειαζεται να ειναι αδειος ετσι??(το εχω ξανακανει μονο μια φορα κ σε αδειο δισκο γ αυτο ρωταω..)
slim_shady Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ωραια αυτο θα κανω μαλλον...Γιατι διαβασα κ καπου οτι αν εχω λειτουργικο σε εξωτερικο δισκο ο χρονος εκτελεσης ακομα και μιας απλης εργασιας θα ειναι πολυ μεγαλος...Ευχαριστω για τη βοηθεια!:smile:
slim_shady Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Κ κατι τελευταιο: Αν χωρισω τον δισκο σε 2 partitions γινεται να τον ξανακανω ενιαιο??
Freakster Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Oχι με το defrag, με το partition manager εννοεις.
slim_shady Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Το partition magic χρησιμοποιησα,εφτιαξα μια χαρα το partition που ηθελα και στην επανεκκινηση,οταν εκανε resize τον αρχικο δισκο μου εβγαζε ενα σφαλμα 1609 και δεν γινοταν τιποτα...προσπαθησα αρκετες φορες...Μετα προσπαθησα απο το dvd των vista αλλα δεν με αφηνε να πατησω την επιλογη extend...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.