Προς το περιεχόμενο

Pdf translate

dalton85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελώ να μεταφράσω κάποια επιστημονικά άρθρο που είναι σε pdf. Το πρόβλημα είναι οτι μπόρω να τα περάσω στο word αλλα όταν παω να τα κάνω μετάφραση με το systran δεν κάνει τπτ. Τι προστασία μπορεί να έχει? Help γιατι είναι πολυ επείγον.

Δημοσ.

Το pdf εχει κατέβει απο βιβλιοθίκη ξένου πανεπιστιμίου. Το έχω κάνει αυτο που λές, δεν έχει σχέσει με αυτο. Κάτι παίζει με τα pdf που δεν μπορώ να καταλάβω. Σε αλλα pdf το κάνω άνετα αλλα στα συγκεκριμένα δεν δουλεύει η μετάφραση. Μήπος παίζει τπτ με τα δικαιόματα χρήστη?

Δημοσ.

Ακομα και αν το καταφέρεις να μεταφράσει, μην περιμένεις ιδιαίτερα αποτελέσματα απο το systran , ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επιστημονικά κείμενα.

Δημοσ.

Ειναι πολυ μεγάλα τα άρθρα και δεν έχω την όρεξει να κάθομαι να μεταφράζω μόνος μου. Δεν είναι για μένα τα άρθρα οπότε και να τα διάβαζα πρέπει να τα πώ ή να τα γράψω για τον άλλον. Με το systran πέρνω την κεντρική ιδέα μέσα απο το κείμενο. Αλλα και πάλι μπορείς να σκευτείς το γιατί δεν κάνει μετάφραση ενώ τα περνάω στο word!!!

Δημοσ.

Εδωσα τα αρχεια σε ενα ατομο να τα βαλει σε αρχεια word ετσι ωστε να μπορω μετα εγω να τα κανω μεταφρασει και το εκανε. Τι εκανε δλδ διαφορετικο απο μενα? Η εκδοση μου ειναι μια χαρα και αυθεντικοτατη αν νομιζεις οτι ειναι αυτο το προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...