Προς το περιεχόμενο

δικτυο σπιτιου

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω ενα δικτυακι στο σπιτι μου που στο περιπου ειναι οπως στο σχεδιο.θα συνδεσω 3 pc.το κατεβαστηρι θα κανει μονο για κατεβαστηρι(p2 350Mhz) ενω τα αλλα 2 θα ειναι μεγαλυτερων δυνατοτητων.θα ηθελα να μπορω να μεταφερω αρχεια απο το ενα pc στο αλλο για ευνοητους λογους.επειδη οι γνωσεις μου επανω στα δικτυα ειναι πολυ λιγες θα ηθελα τη γνωμη/συμβουλη σας στο τι θα χρειαστω ειτε για ενσυρματο ειτε για ασυρματο...(router,καλωδια,καρτες,κτλπ)

ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

opos to blepo kai an ola einai ston idio orofo tha mporeis na pexeis kai me asirmato.bebea den xero posoi toixoi einai anamesa tous kai apo ti exoun ftiaxtei oi toixoi.ta alla 2 pc einai konta opote ise ok.ti tha xriasteis tora.ena wireless router px zyxell 660hw .ta 2 pc pou ine konta mporoun na sindethoun pano sto zyxel epitopou me kalodio afou ine konta gia na exeis kai megaliteres taxitites.to trito pc tha pexei wireless.stin periptosi pou den ftanei to sima kai den thes na travixeis kalodio iparxei kai expander pou tha mpei endiamesa kai tha enisxisei kai tha xanastilei to sima sto pc kato dexia.tora apo kartes an theleis ola wireless thes 3 kartes.gia pc mporeis na pareis pci karta kai gia to laptop mporeis se pcmcia ama den exei idi .

Δημοσ.

Για τα 2 pc που βρισκονται μαζι αναλαμβανει το zyxel...problem solved!!!(ενσυρματα μιλαμε παντα)

Τωρα,για το pc που βρισκεται πιο μακρυα υπαρχει δυνατοτητα να παιξει καλωδιο(το προτιμω) οποτε μαλλον εκει καταληγω...

Εδω,ομως,εχω καποιες αποριες:

Ενα φιλαρακι μου ειπε οτι δεν μπορω να εχω συγχρονως δικτυο και ιντερνετ στους 3 υπολογιστες.πρεπει να γινονται,λεει, καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις ip,dns(νομιζω)προκειμενου ειτε να εχεις ιντερνετ,ειτε να εχεις δικτυο?επισης,ειναι απαραιτητη η χρηση switch?που χρησιμευει?

η αληθεια ειναι οτι τα δικτυα δεν ειναι το φορτε μου,και μεσα απο αυτα που εχω διαβασει μαλλον τα εχω μπερδεψει πιο πολυ...

thanks pouline once again...

Δημοσ.

exoume kai leme.o filos sou leei ligo blakies.ama kaneis sharing tous diskous kai afiseis na perasoun ta firewall bebea tote exeis internet kai diktio mazi.den ine ipoxreotiko na doseis karfota ip kai dns dioti tha sta dosei to zyxel.an tora ta thes karfota gia allous logous px gia port forward se p2p tote ok.to switch tha to xriazosoun an o router ixe mia ethernet i ama itheles parapano apo 4 pc.to zyxel ine kai kati san switch diladi exei 4 lan pano.opote kai ta 3 pc kai ta 3 diktio.

Δημοσ.

αρα το μονο που μου χρειαζεται ειναι το zyxel και τα καλωδια απο τη στιγμη που υπαρχει ethernet σε ολα τα pc?right?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...