marios1957 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Εχω μια Ati xpert 98(8mb) και ενω δειχνει εικονα στην t.v.,εν τουτοις δεν εχει ηχο(η t.v.).<P>Any ideas,plz!
paravatis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 exeis dokimasei na sindesei ton ixo? ego tin proti fora pou evgala s-video apo tin ati enos filou mou den eixa sindesei to ixo kai nomizame oti itan elatomatiki
Xplayer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Τον ηχω θα το παρεις απο την καρτα ηχου η απο τα ηχεια ( καλοδιο Jack 3.5 stereo -> RCA )
passenger57 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Εγώ έχω μία ΑΤΙ και στην έξοδο (ένα βύσμα) βγάζει συγχρόνως: 1) εικόνα 2)ήχο στέρεο 3) ήχο ψηφιακό 4)έξοδο για εκτυπωτή 5)έξοδο να φορτίσω το κινητό και 6) Κουτιά FANTA πορτοκαλάδα.<P>--------------------------------------------<BR>ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ??? Η κάρτα λέει πως βγάζει tv out.Ο ήχος τι σχέση έχει με την vga ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!Ξυπνάτε ρεεεεεεεε!!!
Vaggelovich Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 re seis kanenas me ati card+tv out pou na xerei pou mporw na agorasw to kalodio svhs,scart.exw faei ton topo alla tipota
vagpap Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2001 Αν η τηλεόρασή σου έχει βύσμα S-Video (συνήθως στην εμπρός πλευρά) πάρε από πχ ΡάδιοΚατουμά ένα S-video καλώδιο miniDIN.<BR>Αν χρησιμοποιήσεις την σύνθετη έξοδο, τότε χρειάζεσαι ένα RCA σε RCA για video και στην τηλεόραση βάζεις είτε το RCA είτε ένα μετατροπέα SCART σε RCA (το έχουν πολλές βιντεοκάμερες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.