Dark-Shadow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά μόλις τώρα είδα ένα προγραμματάκι για WGA το γνωστό!!! Το κατέβασα και μόλις το έτρεξα μου έκανε restart το pc και μου έφτιαξε νέο acount και επίσης μου το lockare με password μπήκα σε safe mode αλλα μόλις μπαίνω δεν μου βγάζει καν admin δεν μπορείς να επιλέξεις tpt!!! Επίσης έτρεξα το Hiren boot cd αλλα tpt!!!
Highlander Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μα τι να πω... Ότι βρίσκετε το κατεβάζετε και εκτός των άλλων το κάνετε και εγκατάσταση. Τέλος πάντων, κάνε ένα format τώρα, πιο γρήγορα θα λύσεις το πρόβλημα από το να κάτσεις να το ξεκλειδώσεις.
idet2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Pigaine edw: http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/ kai ftiakse tin bootdisk (i to bootcd oti protimas). Trekse to kai pigaine kai kane reset to password tou Administrator (afinontas to keno omws, xwris na prostheseis esy neo). Emena oses fores to exw xrisimopoiisei se NT, 2000, XP exei doulepsei APSOGA. Kane reboot kai mpes san admin me keno password. Ftiakse apo ekei kai pera oti allo theleis. Ama kolliseis kapou edw eimaste.
Thresher Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κατέβασε ενα linux live-cd και κανε τα backup σου και κανε ενα καθαρο φορμάτ. Και άλλη φορά προσοχή
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 @ Dark-Shadow: Kαι βάζεις το link για να κολλήσουν και όλοι οι άλλοι; :evil:
Dark-Shadow Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Mkai φυσικά όχι parέdwse απλά έβαλα το link μπας και κάποιοι μπορέσουν να το επεξεργαστούν αλλα όχι να το τρέξουν!!! Τέλος πάντων έκανα format και μόλις τελειωσα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.