lukes1960 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Όπως ξέρετε, χθες παρέγγειλα το sony vaio AR21S, το ακριβό μοντέλο της σειράς. Για την τιμή ότι θα συζητάγαμε σήμερα, μίας και θα είναι παρόν το πρωϊ ο κατάλληλος προϊστάμενος. Εγώ έκανα ένα απλό search στο skroutzit να ξέρω πού είναι τώρα τιμές. Επειδή είμαι πολύ παλιός πελάτης με αρκετά τιμολόγια από το πλαίσιο, σίγουρα απαιτούσα και κάποια έκπτωση. Λοιπόν τιμή πλαίσιο 3.099€, τιμή Acornshop 2.801€. Αυτό όμως είναι μεγάλη διαφορά, 300€. Πάω σήμερα πλαίσιο να παραλάβω και να κάνουμε τελική συζήτηση [υπ'όψιν ότι σίγουρα αυτά τα πολύ ακριβά δεν φεύγουνε και κάθε μέρα]. Το καλίτερο που μπόρεσαν να μου κάνουνε ήτανε έκπτωση 4% δηλαδή 125€. Αμφισβήτησαν αν μπορώ να το βρώ αλλού πιο φτηνά, ευτυχώς που σε κάποια λαπτοπ είχανε σύνδεση με νετ και επί τόπου τους δείχνω σελίδα του skroutz. Παρόλα αυτά, μας χώριζαν ακόμα άλλα 175€, μία διαφορά σημαντική. Έφυγα και μάλιστα απογοητευμένος, διότι ήθελα να το έπαιρνα σήμερα το μηχάνημα [όπως όλοι μας πάντα], αλλά δεν μπορούσα να τους κάνω το κορόϊδο. Αυτά.
chiderboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δε καταλαβαίνω γιατί απαιτείς να είναι οι φτηνότεροι. Παρτο απο το Acornshop και ζήτα και εκπτωση
HellasVagabond Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 To plaisio εχει κανει τεραστια βηματα και στο 60% των πραγματων που πουλαει εχει τις καλυτερες τιμες τις αγορας ( Top Web Offer , Internet Buy ). Απλα το Σκρουτζ ειναι ο καλυτερος τροπος για να αγορασει κανεις το οτιδηποτε.
chiderboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Αρκει να μην κοιταμε φυσικά μονο την τιμη και σε ακρίβεια 2 δεκαδικού ψηφίου. Το Πλαίσιο όντως τελευταία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ
agri0gatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Οι τιμές στο πλαίσιο είναι όντος λίγο τσιμπημένες αλλά 300 ευρώ είναι σημαντική διαφορά. Δεν μιλάμε για τσίμπημα αλλά για δάγκωμα. Τέλος πάντων και εγώ είμαι ένας καλός πελάτης του πλαίσιο αλλά για έκπτωση δεν μου μίλησαν ποτέ.
deathlok Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 den exeis dikio kai oi apaitisis sou einai an oxi paraloges einai ektos pragmatikotitas. dld me pia logiki to plaisio kai to kathe plaisio prepei na exei tin xamiloteri timi tis agoras i kapia timi konta se afti? an itan etsi tote tha ipirxe 1 kai mono magazi.
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 To πλαίσιο δεν κάνει εκπτώσεις ποτέ.Αλλά τουλάχιστον έχει το καλύτερο After sales support.Σε σχέση με κάτι άλλα online καταστήματα που έτσι και χαλάσει κάτι κάνουν τις πάπιες κ κάνουν 10 χρόνια για μια αλλαγή ή δεν στο αλλάζουν.
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Ναι αλλά από την άλλη τη διαφορά αυτή την εξαργυρώνεις με το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση προβλήματος με το προϊόν σου.
lukes1960 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Οι τιμές στο πλαίσιο είναι όντος λίγο τσιμπημένες αλλά 300 ευρώ είναι σημαντική διαφορά. Δεν μιλάμε για τσίμπημα αλλά για δάγκωμα. Τέλος πάντων και εγώ είμαι ένας καλός πελάτης του πλαίσιο αλλά για έκπτωση δεν μου μίλησαν ποτέ. δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλή αλυσίδα, και εγώ πελάτης είμαι, αλλά 300€ είναι πολλά, παίρνεις επέκταση εγγύησης για άλλα δύο χρόνια και σου μένουνε και λεφτά και όσον αφορά γενικώς τις τιμές, επειδή πουλάει πολλά [σαν γνωστό κατάστημα που είναι] και αγοράζει σε ποσότητες, λογικά πετυχαίνει καιμ άλλες τιμές χονδρικής όλα αυτά όμως δεν μας αφορούν, εμείς εισπτάττουμε το τελικό προϊόν, αυτό μας νοιάζει, σεβαστή η δουλειά τους, αλλά ξανά λέω, ότι 10% διαφορά είναι πολλά σε είδος σαν το ΝΒ, δεν σας είπα ότι στο online Γερμανίας το βρίσκω και λίγο πάνω από 2600€. Αυτό πώς σας φαίνεται, να αφήσουμε διαφορά σχεδόν 500€ επειδή σου μιλάνε καλά? Μα όταν έχεις εγγύηση και πέρασε και ένας μήνας, θα σου μιλήσουνε ή θα σε παραπέψουνε [απολύτως λογικά] στο σερβις της Sony?
basilis5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 το λαθος ηταν δικο σου που δεν εκανες ερευνα αγορας απο νωρις,οχι του πλαισιου,απο την αποψη οτι το ηξερες απο πριν ποσο εχει δεν σε κοροιδεψε καποιος.. ασχετο βεβαια,το πλαισιο δεν εκτιμα παλιους πελατες..γνωστο αυτο εγω πηρα λαπτοπ απο κει,και ουτε τσαντα δεν μου δωσαν...
lukes1960 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 το λαθος ηταν δικο σου που δεν εκανες ερευνα αγορας απο νωρις,οχι του πλαισιου,απο την αποψη οτι το ηξερες απο πριν ποσο εχειδεν σε κοροιδεψε καποιος.. ασχετο βεβαια,το πλαισιο δεν εκτιμα παλιους πελατες..γνωστο αυτο εγω πηρα λαπτοπ απο κει,και ουτε τσαντα δεν μου δωσαν... δεν ήταν δικό μου λάθος, [τιμή ήξερα, και τιμές αλλού απλώς έριξα μία τελευταια ματιά πριν πάω σήμερα], αλλά δεν μπορούσανε να που πούνε τελική τιμή χωρίς τον κατάλληλο προϊστάμενο, όλη η κουβέντα ήτανε πολύ φιλική, άφησαν να εννοηθεί, ότι τιμή θα κατέβει αισθητά... Και δεν είπα ότι με κορόϊδεψαν, είπα ότι αν είναι να πληρώσω 300€ πιο ψηλά, εγώ θα αισθανόμουνα έτσι....εσείς ίσως όχι τεσπα, αν είναι να μου καταλογίζετε και ευθήνη και από πάνω, συγνώμη που σας ενημέρωσα..... αυτά
thanocaster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κανένα μαγαζί δεν εκτιμάει τους παλιούς πελάτες αλλά τους καλούς πελάτες. Και καλός πελάτης είναι αυτός που πληρώνει και δεν ρωτάει. Γι αυτό συμβουλή μου είναι να μην μένετε στο ίδιο μαγαζί αν έχετε παράπονο. Δόξα τω Θεώ έχουμε πάρα πολλά μαγαζιά σε αυτόν τον τομέα...
Greek_Tornado Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Σε μεγάλα καταστήματα που λειτουργούν σε αλυσίδες όπως το Πλαίσιο, οι τιμές δεν είναι δυνατό να κατεβούν επειδή είσαι καλός πελάτης ή όχι. Όλοι είναι υφιστάμενοι κάποιου ανώτερου και δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη. Αν θες παζάρια, πας σε συνοικιακό μαγαζί. Αν θες το φθηνότερο, κοίτα το skroutz. Κι εγώ είμαι τακτικός του Πλαισίου και μόνο καλά λόγια έχω να πω και για τις τιμές, και για το καταπληκτικό after sales service. Και πλέον έχει και ποικιλία από φίρμες. Δεν έχω παράπονο.
paparoupas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Συγκεκριμενα για το πλαισιο μπορω να πω οτι κανει ειδικες τιμες, αλλα σε ελαχιστους (κυριως εταιρικους) πελατες. Οχι ομως οτι θα μου κανει καλη τιμη επειδη αγορασα δυο υπολογιστες τον τελευταιο χρονο η γιατι πριν απο 5 χρονια ειχα ξαναψωνισει. Προφανως ο lukes1960 ανηκει στους ελαχιστους που ξερει γιατι ζηταει εκπτωση και δεν υπαγεται στην παραπανω κατηγορια. Τωρα το μεγαλο προβλημα του πλαισιου ειναι οτι προσπαθει να ενσωματωσει στην τιμη διαφορες προσφορες. Πχ, παιρνοντας ενα λαπτοπ σου κανει 12-15 ατοκες δοσεις, σου δινει δωρο τσαντα κι ενα χρονο ADSL1024. Ε, οπως ειναι φυσικο, ολα αυτα πληρωνονται και μαλιστα οχι μονο απο οσους τα εχουν αναγκη, αλλα απο ολους, συμπιεζουν δλδ τις τιμες προς τα πανω. Προσφατα υπολογιζα για καποιο γνωστο καταστημα της Στουρναρη, οτι ενα λαπτοπ που ειχε 1800 ευρω στο πλαισιο και 1600 εκει, αν το αγοραζες σε 12 "ατοκες" και επαιρνες και την πιο φτηνη τσαντουλα, ερχοταν στα 1800. Το ερωτημα ειναι, εμενα που θελω να το παρω μετρητοις και δε θελω τσαντα, δεν μπορουν να μου κανουν μια καλυτερη τιμη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.