Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός Subtitles

vtecb16a1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετίζω τους απανταχού insomniacs!Το πρόβλημά μου-το οποίο έχει ξανατεθεί κ απο άλλους-είναι το εξής:έχω μια ταινία avi κ τους ελλ.υπότιτλούς της,επίσης έχω τα προγράμματα divx media subtitler και virtualDub,μετατρέπω το srt αρχείο μου σε ssa απ το divxMediaSub,πηγαίνω στο virtualDub,κάνω κανονικά την διαδικασία video/filters/subtitler και εδώ αρχίζουν όλα..προφανώς οι υπότιτλοι είναι χρονισμένοι με το που ξεκινάει το έργο,αλλά ουσιαστικά μπαίνουν νωρίτερα,αφού προφανώς πιάνει και τα εισαγωγικά logos της warner και της regency που είναι γύρω στα 30sec με αποτέλεσμα να προηγούνται οι υπότιτλοι σχεδόν μισό λεπτό..Υπάρχει τρόπος με το virtuald να μπεί κάτι σαν keyframe-όπως τα marks στο premiere-ώστε να μπούν σωστά χρονικά??

Προκαταβολικά σας λέω ότι έχω διαβάσει τα ήδη υπάχοντα Post για αυτό το θέμα αλλά δεν βοηθήθηκα στην συγκεκριμένη περίπτωση.Επίσης είμαι καινούριος στο χώρο του dvd authoring και το pc μου ως τώρα το χρησιμοποιηούσα μόνο για γραφιστικές εφαρμογές-λόγω επαγγέλματος..

Δώστε κάποια αναλυτική βοήθεια οι παλαιότεροι.Ευχαριστώ!!:? :razz:

Δημοσ.

einai to pio eykoloxristo programma gia epexergasia ypotitlwn,loipon kaneis ta ekseis: 1.fortoneis ton ypotitlo(file__> load subtitle)

2.pas stin epilogi edit(pou brisketai dipla apo tin file(panw aristera)___>timings____>set delay_____>an thes na kathisteroun oi ypotitloi 30 sec bazeis +00:00:30,000 alliws an thes na emfanizontai pio grigora bazeis antoistoixa -00:00:30,000

elpizw na bohthhsa

Δημοσ.

Ευχαριστώ!Δούλεψε!!Με τους υπότιτλους όλα καλά..Παρ'όλα αυτά προέκυψε κάτι άλλο-άσχετο- στην πορεία..Μετά το rendering όταν έπαιξα το video ο ήχος πηγαίνει πιο γρήγορα απ την ταινία και τους υπότιτλους.Ξανάνοιξα το πρωτότυπο avi με το Vd αλλά πρίν ανοίξει(και τηνπρώτη φορά το είχε κάνει αλλά δεν έδωσα σημασία) μου βγάζει το εξής μήνυμα:

VitrualDub has detected an improper VBR audio encoding in the source AVI file and will rewrite the audio header with standard CBR values duiring processing for better compatibility.This may introduce up to 26883ms of skew from the video stream.If this is unacceptable,decompress the *entire* audio stream to an uncompressed WAV file and recompress with a constant bitrate encoder(bitrate+- 12,9kbs)

Τι κάνω???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...