liapinio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλημερα παιδια,εχω το εξης προβλημα:ενω εχω κλειδωσει την μπαρα εργασιας (Lock the Taskbar) και εχω επιλεξει toolbars -> Quick Launch,οταν ξανακανω restart το pc η επιλογη χανεται.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Αν θυμαμαι καλα ειχα τρεξει εναν registry cleaner,μηπως φταει αυτο?
kostassid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 θα μπορουσε...τρεξτον παλι να δειςαν σου αλλαζει κατι ο ιδιος, μετα καντον uninstall και δοκιμασε να την ξαναενεργοποιησεις
liapinio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 To εκανα αυτο που ειπες αλλα δεν αλλαξε κατι.Μου εβγαλε invalid taskbar ΙΕ εκανε repair αλλα τπτ.
ergidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ρε παιδα επι τη ευκαιρια, μπορει καποιος κυριος να πει, πως μπορουμε να βαλουμε-βγαλουμε εικονιδια- προγραμματα απο την Toolbar?Eχω τα χπ....
alexnir Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 μηπως δεν εχεις δικαιωματα administrator? για το πρωτο ερωτημα για το δευτερο δεν σε καταλαβα, εννοεις να βαλεις/βγαλεις συντομευσεις στο quicklaunch?
liapinio Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 alexnir τι εννοεις οτι δεν εχω δικαιωματα administrator?
lefi Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 ο administator είναι ο χρήστης που έχει δικαίωμα να χρησιμοπιεί όλες της λειτουργίες των windows (να στο πω απλά) έχεις και δεύτερο χρήστη; έπιλέγεις χρήστη όταν μπαίνεις στα windows;
liapinio Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 οχι,ειμαι σιγουρος οτι το προβλημα προηλθε απο ton registry cleaner,με το recovery cd τηα κανω δουλεια?
ergidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Φιλε αλεξνιρ.α)οχι δεν επιλεγω ονομα χρηστη αμα μπενω στο ξπ καιβ) ναι αυτο εννοω κουικλαντσ οπως το λες. Πως θα γινει για την ανωτερω ερωτηση??
acv1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ρε παιδα επι τη ευκαιρια, μπορει καποιος κυριος να πει, πως μπορουμε να βαλουμε-βγαλουμε εικονιδια- προγραμματα απο την Toolbar?Eχω τα χπ.... Τα περισσότερα προγράμματα έχουν κάπου στα "options" τους επιλογή την οποία τικάρεις αν θες να έχουν εικονίδιο στην toolbar. Πολλά από αυτά κατά την εγκατάσταση έχουν προεπιλεγμένη αυτή την επιλογή και πρέπει να τη βρεις για να την ξετικάρεις. Τα έχεις ψάξει ? Αλλιώς δεν γράφεις για ποιά εικονίδια λες, μπας και ξέρει κανένας να σου πει συγκεκριμένα ?
novice21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ισως τα βρεις στο msconfig,και τα απενεργοποιεις απο εκει.
ergidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παιδια ευχαριστω πολυ.Κατι εικονιδια εναι για ασυρματη συνδεση (δεν εχω) για μπλουτουθ, και για μαουσκις, (απο το προηγουμενο ιδιοκτητη του λαπτοπ),, αλλα τιποτα σοβαρο
alexnir Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 για το quicklaunch, απλα κανεις drag 'n' drop με δεξι κλικ πατημενο και επιλεγεις το "create shortcuts here"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.