Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ψηφιακή ΕΡΤ

astroman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχω λήψη στα ψηφιακά της ΕΡΤ ξαφνικά. Το πρόβλημα από ότι καταλαβάινω πρέπει να είναι από κεραία. Χρησιμοποιώ κεντρική κεραία στην ταράτσα και έχω τρεις διαφορετικούς δέκτες. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ως τώρα και δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η περιοχή που είμαι, είναι Γλυφάδα. Με μία εσωτερική που έβαλα έπιασε στιγμιαία σήμα. Ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.

Και εγω που μενω φιλαδελφεια προχθες επαψα να εχω σημα και πιστευα οτι χαλασε ο αποκωδικοποιητης μου. Τον εχω πακεταρει και ετοιμαζομουν να τον παω στο service.

Απο ο,τι φαινεται υπαρχει προβλημα...

http://www.satleo.gr/forum/viewtopic.php?t=6915&sid=e35e3a5b813addda425cabdf0365d1b7

Μα καλα, ουτε μια ανακοινωση δεν εχει βγαλει η ΕΡΤ να μας ειδοποιησει οτι καποιοι αναμεταδοτες της εχουν προβλημα?:evil:

Τους εστειλα ενα e-mail. Για να δουμε αν θα απαντησουν...

Δημοσ.

Εγώ στον Πειραιά δεν είχα καθόλου διακοπές. Με αναμεταδότες εκπέμπει η ΕΡΤ την ψηφιακή πλατφόρμα; Νόμιζα πως από Πάρνηθα ή Υμηττό λαμβάνουμε κατευθείαν στην Αθήνα. Χρειάζονται και ενδιάμεσοι αναμεταδότες;

Δημοσ.

Απο οσο ακουσα η ΕΡΤ θα προσθεσει μερικα νεα καναλια στην ψηφιακη της πλατφορμα. Δυστυχως δεν ξερω ακομα ονοματα και περιεχομενο. Αναμεινατε για νεες εξελιξεις...

Δημοσ.

Τελικα απαντησαν απο την ΕΡΤ

Αγαπητέ κύριε,

Σας ενημερώνουμε ότι είχε όμως προκύψει τεχνικό πρόβλημα τις τελευταίεςμέρες, το οποίο όμως αποκαταστάθηκε στις 01/04/07.Εάν εξακολουθείτε να μην βλέπετε τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, κάντεεπανεκίνηση του μηχανήματος σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΤεχνικήΥπηρεσία της ΕΡΤ, στο εξής τηλέφωνο:210 7761141

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Με εκτίμηση, Κ.Ε.Ε.Π

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...