Προς το περιεχόμενο

Φασαριόζικη GeForce 6600 GT

Socom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τα πλήθη...

Εδώ και δύο βδομάδες περίπου κάθε φορά που ανοίγω το pc ακούγεται ένας ιδιαιτέρως εκνευριστικός θόρυβος που ανακάλυψα ότι προέρχεται από το ανεμιστηράκι της GeForce 6600GT που είχα αγοράσει πριν από 20 μήνες περίπου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα: καθάρισα με πεπιεσμένο αέρα όλο το εσωτερικό του pc, έβγαλα την κάρτα και καθαρισα κι εκεί με αέρα και μέχρι και την κολλημένη στη μέσα πλευρά του ανεμιστήρα σκόνη έξυσα για να ξεκολλήσει και να φύγει, αλλά τζίφος.

1) Να ανυσυχώ? Ο θόρυβος ακούγεται για 2-3 λεπτά μόνο στην αρχή και μετά σιγα σιγά υποχωρεί.

2) Γίνεται να φταίει τίποτα άλλο, πέρα απο την σκόνη στο ανεμιστηράκι?

3) Υπάρχει περίπτωση να ισχύει ακόμα η εγγύηση? (Την αγόρασα από το Πλαίσιο τον Ιούλιο του 2005).

4) Να την πάω στο Πλαίσιο για επισκευή, ή θα την κρατήσουν 3 μέρες για να κάνουν αυτό που κάνω εγώ, λίγο καλύετερα, και θα μου ζητήσουν τα μαλλιοκέφαλα τους για εργασία?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Καλές Γιορτές σε όλους.

Δημοσ.

1] Oxi idiaitera, efoson "iremei" meta :razz:

Arketes vga "speedaroun" sto startup :shock:

2] Endexomenos trofodotiko.... Dokimase na tin syndeseis moni tis stin extra trofodosia kai afairese -gia ligo- entelos cd/dvd apo to revma. An den to kanei pali, vrikes tin aitia :idea:

3] Isxyei, kanonika 8-)

4] Tilefonise kai rotise tous :confused:

Elpizo mono na min einai Albatron -giati tote afti, pithanotata, einai i apantisi/aitia :evil:

Δημοσ.

κατά 99,9% τα έφτυσε το ανεμιστηράκι της κάρτας σου λόγω της σκόνης και απλά μόλις ζεσταίνεται σταματάει να ακούγεται έντονα ο θόρυβος. η εγγύηση δεν νομίζω να σε καλύπτεί γιατί μιλάμε για ένα κινούμενο μέρος. πάντος μπορείς πολύ έυκολα να το αλλάξεις χωρίς πρόβλημα. αν θες την πας στο Πλαίσιο αλλά το μόνο που θα κάνουν είναι να σου αλλάξουν τον ανεμιστήρα και μάλλον θα τον πληρώσεις, αλλά μην τρελένεσαι δεν είναι πολύ ακριβά αυτά, 3-5 ευρώ περίπου.

Δημοσ.

εκτος απο το να το καθαρισεις δοκιμασε να το λαδωσεις με λαδι μηχανης, οχι καμια τρελη ποσοτητα, μια σταγονα στον αξονατου ανεμιστηρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον!

Απ ότι φαίνεται το λαδάκι έκανε την δουλειά του. (Μη το ματιάσω)

Καλές Γιορτές σε όλους.

Ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...