HexStatic Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 το συμπερασμα που ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ βγαινει,ειναι ενα: ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ VISTA! Mpa filos , evala ta vista kai exw pathei plaka... to leitourgiko ta spaei apo kathe apopsi... ok den mou douleuei to tv tuner alla to briskw polly logiko giati einai pampalaio.. eukairia na parw kainourgio.An kai pisteuw oti I hauppage tha bgalei soon drivers giati einai sovarh etairia. Kai gia osous griniazoune gia ta vista uparxei kai o vista advisor pou sou leei apo tin arxi prin akoma baleis ta Vista gia to an tha einai compatible ta software kai hardware pou exeis sto pc sou. Min ta theloume kai ola dika mas...
poscaman Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ειμαι πολυ καιρο vista user δε μιλαω στο ντουκου.... η αποψη μου επι του θεματος ειναι καθαρα υποκειμενικη,offtopic και εχει κατατεθει αρκετες φορες... τελος το offtopic απο μενα
HexStatic Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 ειμαι πολυ καιρο vista user δε μιλαω στο ντουκου.... η αποψη μου επι του θεματος ειναι καθαρα υποκειμενικη,offtopic και εχει κατατεθει αρκετες φορες... τελος το offtopic απο μενα Ta panta sth zwh einai upokeimenika... apla min Thaboume oloklhres etairies xwris logo.Diladi H i MS tha ftaiei H h HP ..emeis pantos den tha fteme... Ta idia legane kai gia ta win2k otan bgikane , kai gia ta xp... h klasiki grinia... an den sas aresei min bazete re paidia... parte mac i giriste to se linux ..
danaos Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Συγγνώμη, κύριε, πώς είπατε; Εγώ φταίω που δε δουλεύει το "super scanner" που μου πούλησε η HP? Κάτι μου διαφεύγει ίσως; (Υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να βάλουν vista όχι γιατί παίζουν, αλλά γιατί είναι αναγκασμένοι λόγω κάποιας εφαρμογής π.χ.)
HexStatic Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Danaos esi ftes me tin enoia oti enw ksereis oti den tha doulepsei epimeneis na theleis na baleis ta vista . Gia auto to logo bgike o Advisor kai gia auto to logo to 1o koumpi otan pas na kaneis install ta vista einai na kaneis ena compatibility check. Kai pia efarmogh se anagase na baleis ta vista? Egw ta ebala kathara kai mono gia na ekmetaleutw to 100% tis dinamis tou pc mou , kai ontws to pc fisaei.. kamia sxesi me ta xp, plus polla programata trexoune kalytera.Alla oxi oti "anagastika" na balw Vista.
alkisg Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Kai pia efarmogh se anagase na baleis ta vista? Είναι νωρίς ακόμα για να απαντήσουμε σ' αυτό, γιατί όλα τα προγράμματα είναι συμβατά με XP... Σε λίγο καιρό που θα βγαίνουν προγράμματα που θα παίζουν μόνο σε Vista το ξανασυζητάμε... Την αλλαγή από 98 σε 2000 την καταλαβαίνω, ήταν τεράστια αλλαγή στον kernel και δικαιολογούσε ασυμβατότητες. Σίγουρα λογικό να μην παίζουν οι drivers των 98 σε 2000, XP κτλ. Η καινούργια αλλαγή στους drivers όμως δεν είναι θέμα kernel, είναι θέμα πολιτικής. Προσπαθούν να περιορίσουν το πανάρχαιο dll hell πρόβλημα που ευθύνεται για πάμπολα κολλήματα των Η/Υ (και σωστά κάνουν), αλλά δεν κάνουν σωστά που δεν αφήνουν τους παλιούς drivers των XP να εκτελεστούν, έστω μετά από προειδοποίηση του χρήστη. Γιατί δηλαδή να υποστηρίζουν μόνο το καινούργιο driver model (KMDF); Λίγα χρόνια έχουν μόνο που εισήγαγαν το (προηγούμενο) μοντέλο WDM, τόσο μεγάλο σχεδιαστικό λάθος ήταν που πρέπει όλοι να πετάξουμε το υλικό μας; Δηλαδή αν μια εταιρία έδωσε πέρισυ 10000? για ένα ακριβό φωτοτυπικό που συνδέεται με PC, και δεν έχει καινούργιους drivers, θα πρέπει να μείνει με XP για να μπορεί να το χρησιμοποιεί; Ακριβά υλικά υπάρχουν μπόλικα... φανταστείτε να μη μιλάγαμε για scanners αλλά για plotters, η κουβέντα νομίζω θα ήταν πιο έντονη τότε!
_filippos_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Με vuescan λύνονται όλα τα προβλήματα... σ'εμενα πάντως δεν λύθηκε... HP Scanjet 3400c :roll:
SL9S9 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δεν είναι πολύ ωραίοι οι τύποι; Το πετάς και παίρνεις άλλο. Τόσο απλό! Στείλτους μήνυμα ότι θα παρεις Cannon και θα το γραψεις σε όλα τα forum... XP στο C: και Vista στο D: για πλάκα.
aspirin Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Κ εγώ έχω έναν εκτυπωτή με ακίδες από το 1900 κ ρε γμτ δε έχεις drivers για vista
asmilon Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Οι πιο πολλοι dot matrix φιλε aspirin παιζουν και με generic drivers, οποτε οι εξυπναδες δεν ταιριαζουν εδω. Το θεμα ειναι σοβαρο, στην ουσια τοσες εταιριες εχουν "συνεργαστει" ωστε να μας αναγκασουν να πεταξουμε hardware που δουλευει μια χαρα και μας εξυπηρετει, απλα και μονο επειδη δε καθονται να αναβαθμισουν τους drivers για να παιζουν με τα Vista. Δεν πιστευω οτι καποιος θα μπορει να πει πως ο ταδε scanner ή ο ταδε εκτυπωτης δε μπορει να σηκωσει τα Vista, ειναι γελοιο αυτο. Να ηταν επεξεργαστης ή καρτα γραφικων που αγορασε καποιος πριν 7-8 χρονια να πει καποιος ενταξει λογικο ειναι να μην ανταποκρινεται, αλλα τα περιφεριακα τι ρολο βαρανε? Δεν ειναι τοσο δυσκολη η αναπτυξη driver απο τις εταιριες απο την στιγμη που εχουν την τεχνογνωσια, απλα δε θελουν να το κανουν επειδη τους συμφερει η αγορα νεου hardware. Αν βεβαια οσες εταιριες πραττουν ετσι αγνοηθουν απο τους καταναλωτες, τοτε θα δειτε πως θα αλλαξουν την πολιτικη τους.
nmtray2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αν βεβαια οσες εταιριες πραττουν ετσι αγνοηθουν απο τους καταναλωτες, τοτε θα δειτε πως θα αλλαξουν την πολιτικη τους. Το θεμα ειναι να γινει κατι οργανωμενο. Τοτε *ισως* αλλαξει η πολιτικη. Θα πρεπει να τα βαλουν σε μια ζυγαρια και να δουν τι τους συμφερει περισσοτερο... ΠΧ. Εταιρεια αυτοκινητων στην Αμερικη (γνωστη και μεγαλη), εβγαλε το '50 ενα μοντελο που παρουσιαζε καποιο προβλημα. Υπηρχαν φασεις που εσκαγε το τεποζιτο και σκοτωνοταν κοσμος. Επειδη το προβλημα παρουσιαζοταν σε 1/10.000 αυτοκινητα, βρηκαν οτι τους συμφερει να αποζημιωνουν για νεκρους παρα να ανακαλεσουν ολα τα αυτοκινητα και να διορθωσουν το προβλημα... (γυριστηκε και ταινια)
k_antoni Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 ούτε sVista ούτε HP... Για τα Virtual Machines. Από δοκιμές που έχω κάνει: Ένα scanner δεν είχε drivers για Linux έβαλα τα Xp στο Vmware και με τους οδηγούς για τα Xp δούλεψε κανονικά. Το Vmware μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν με τις usb θήρες. όχι απαραίτητα... δοκίμασα κ εγώ το ίδιο με ενα HP3970 κ το πρόγραμμα σάρωσης της HP κατέρεε... μακάρι να ταν έτσι, δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες
parsifal Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Για αρκετούς hp scanners με vista δοκιμάστε το vuescan που έχει αρκετούς drivers http://www.hamrick.com/index.html Τώρα το πρόσεξα το post του «αφεντικού», λόγω του quote που έγινε παραπάνω. Για να δούμε λοιπόν: [conspiracy theory] Η xyz εταιρεία δε θέλει να χαλάσει το ίματζ της ζητώντας έξτρα χρήματα από τους κατόχους παλαιών μηχανημάτων για να αναπτύξει και να τους πουλήσει οδηγούς για τα Vista. Τί κάνει λοιπόν; Δίνει τα hardware specs αυτών των μοντέλων σε μία 3η εταιρεία που θα αναλάβει τη δουλειά και τσιμπάει και το ποσοστάκι της 8-) [/conspiracy theory] Πώς σας φαίνεται...;
iceman79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 vre paidia prixraimia!!! giati na valoume vista apo tora? den doulevoume mia xara me ta xp? Den leo, ta exo valei dokimastika kai ego, alla den kaigomai kiolas. Sto kato kato apo oti vlepo gia ton meso xrhsth einai mono froufrou kai aromata. gia megales epixeirhseis isos na einai diaforetika vevaia logo security Pantos mia xara ta XP gia thn ora. ps oute to router den mporo na ry8miso sosta me ta vista (wag54g koufo e?). kai 8eloume drivers gia palia mhxanhmata? to allo me ton toto to kserei kaneis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.