Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 H HP παίζει να έχει το χειρότερο product support απ' όλες τις εταιρίες του χώρου... :-/ Η αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον τομέα η HP δέχεται μεγάλη πίεση από την creative. Πρέπει να είναι οι δύο πιο αφερέγγυες εταιρίες του χώρου. Πάντως παιδιά έτσι που πάμε με τα vista και τους drivers τους, ίσως θα πρέπει να κρατήσουμε ένα μηχάνημα με XP για τις σοβαρές δουλειές μας και αργότερα να πάρουμε ένα για Vista και παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να χαραμίσω εξοπλισμό εκατοντάδων ευρώ (scanner,εκτυπωτή και άλλα) για να παίξω το crysis.
Freakster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Virtual Machine εγω θα ελεγα, δουλευει στα βιστα, σωστα;
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Virtual Machine εγω θα ελεγα, δουλευει στα βιστα, σωστα; Για να διαθέσει όμως ο VM server ως πόρο συγκεκριμένο hardware σε μία εικονική μηχανή, πρέπει κι αυτός να έχει ένα «πάτημα». Αν δεν παίζει Vista driver από κάτω, πώς θα γίνει αυτό...;
Freakster Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Α w8, δεν το εχω δοκιμασει το virtual machine, στο περιοδικο διαβαζα οτι μπορει να εξομοιωσει πληρως ενα λειτουργικο και φανταστηκα οτι θα ηταν ενταξει, συγγνωμη αν ειπα κατι μη τεκμηριωμενο.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Φίλε Freakster, θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει πλήρης αναγνώριση του υλικού από μία εικονική μηχανή και το Λ.Σ. που τρέχει σε αυτήν, με την εξής προϋπόθεση: Η εικονική μηχανή να έχει πλήρη πρόσβαση στο υλικό. Να μπορεί να διαβάζει και να γράφει ανεξέλεγκτα στις διευθύνσεις μνήμης που αντιστοιχούν στο δίαυλο PCI, στο PCI/ISA bridge και στους USB controllers, οπότε με ένα probe εκεί θα μπορούσε το εικονικό Λ.Σ. να αναγνωρίσει τις συνδεδεμένες συσκευές και να εγκαταστήσει τους κατάλληλους drivers. Αυτό όμως είναι μοντέλο που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια, θα οδηγούσε σε τρομερή αστάθεια και πολλά lock-ups, οπότε δεν είναι πρακτικό...
Pink_Panther Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Edw den iparxoun antalaktika se tosa pragmata, se drivers gia scanner prin tou 2000 8a parexoun ipostiriksi? Akoma kai sto real life den mporeis na vreis polles fores kati px antalaktiko gia car/mixanaki/apoximoti otidipote tespa. Siga min mas ipostirizoun k gia mia zwh. Eksalou to scanner pleon den einai k kati toso akrivo gia na pareis ena new, krata to palio gia ton palio sou pc i poula to/kanto dwro sto ksadelfaki sou.
Lemuria Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Αυτο που λες Pink panther για ανταλλακτικα..... Εχω εναν Omnibook xe3 που αγοραστηκε 700000 το 2000 ηταν απο τα κορυφαια μοντελα τοτε και οσοι πηραν το ιδιο μοντελο το εχουν ακομα (πολυ καλη σειρα) και απρα το οτι ειναι pentium III εχει βγαλει με το παραπανω τα λεφτα του....οπως και να χει η hp με επισημη δηλωση της δεν υποστηριζει σε θεμα ανταλλακτικων πια το συγκεκριμενο μοντελο....επιι λεξη ο τεχνικος με τον οποιο μιλησα μου πε οτι μετα την παροδο 5 ετων απο την αγορα του προιοντος δενυποστηριζουμε για ανταλλακτικα τα laptop μας δλδ παιδια καντε το σταυρο σας να ειστε στην εγγυηση κι αν δεν ειστε να σας χαλασει ο,τι ειναι σε λιγοτερο απο 5 χρονια.....τι να πω....ειναι τραγικη αντιμερωπιση και πολιτικη απο μια εταιρεια σαν την hp....!!!!!
Dr_73 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Σοβαρα μιλαμε? Εχετε την απαιτηση για μια συσκευη που σχεδιαστηκε το 1821 για Win98 να συνεχιζουν να σας την υποστηριζουν εν ετη 2007 και Vista? Εχετε την απαιτηση να σπαταλησουν resources για obsolete technology? Και τελος παντων μαθετε τι αγοραζετε προτου εχετε παραλογες απαιτησεις! Πανω τα διαφορα hardware αναγραφουν Designed for Win98, XP etc etc... Πουθενα δεν σου υποσχεθηκαν πως θα το υποστηριξουν περα απο αυτο, και χαρη σου καναν που εβγαλαν για τα XP drivers. Έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ δεν τους υποσχέθηκα ποτέ και πουθενά ότι το επόμενο laptop που θα πάρει η αρραβωνιαστικιά μου θα είναι HP. Οϋτε ο έγχρωμος laser που θα πάρω κάποια στιγμή τους υποσχέθηκα ότι θα είναι HP. Και φυσικά ούτε το επόμενο scanner και εκτυπωτής που θα πάρω τους υποσχέθηκα ότι θα είναι HP. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HP.
parsifal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ δεν τους υποσχέθηκα ποτέ και πουθενά ότι το επόμενο laptop που θα πάρει η αρραβωνιαστικιά μου θα είναι HP. Οϋτε ο έγχρωμος laser που θα πάρω κάποια στιγμή τους υποσχέθηκα ότι θα είναι HP. Και φυσικά ούτε το επόμενο scanner και εκτυπωτής που θα πάρω τους υποσχέθηκα ότι θα είναι HP. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ HP. Πιστεύεις ότι θα βρεις έστω και μία εταιρεία που να παρέχει εσαεί υποστήριξη οδηγών; Πολύ αμφιβάλλω...
mpentenis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 εγω απορω γιατι να μην παιζει σε win2003 η σε Vista ενας 1400αρης που εχω...αφου τον ειχα ακριβοπληρωσει, και μου ειχαν πει οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...α, μαλλον γιατι, για να το κανουν να παιξει, ειτε θα αναγκαστουν οι προγραμματιστες να ασχοληθουν ΤΩΡΑ με τεχνολογια ΤΟΤΕ, αρα να μην ασχοληθουν με την ΤΩΡΑ,συνεπως η αναπτυξη θα ειναι αργη η buggy, η απλα να παρουν και αλλους προγραμματιστες, αρα η ΤΩΡΑ τεχνολογια να αξιζει ακομα περισσοτερα. τοτε ομως, θα λεμε γιατι η ΤΩΡΑ τεχνολογια ειναι τοσο ακριβη, αφου ΤΟΤΕ κατι αντιστοιχο εκανε πολυ λιγοτερα? επισης, μπορουμε να συνεχισουμε με τα γαιδουρακια, αφου ακομα υπαρχουν παντου, αντι να κυκλοφορουμε με αυτοκινητα, μπορουμε να κυκλοφορουμε με ατμοκινητα, αντι με ηλεκτρικα, επισης μπορουμε να ΜΗΝ αλλαξουμε λειτουργικο, εαν δεν αλλαξουμε υλικο, οπως επισης μπορουμε να κανουμε ενα ελεγχο οτι το υλικο θα παιξει πριν βαλουμε το νεο λειτουργικο...... τελικα, υπάρχει κάτι που να μην φταίει?
furious99 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Θυμήθηκα τα Primax scanner που κατά τη μετάβαση από τα 98 στα XP δεν έβγαλαν οδηγούς για XP και είχαν μόλις 1-2 χρόνια τα μοντέλα στην αγορά τότε και τα σχόλια στα fora... ( βέβαια αν όλως τυχαίως σας έχει μείνει κανένα δουλεύει στα XP με το πρόγραμμα MGI Photosuite 8.06 που ήταν στο cd που τα συνόδευε - το δικό μου το δουλεύω ακόμα!) Έχετε δίκιο να διαμαρτύρεστε γιατί η τεχνολογία στα scanner δεν είναι obsolete αλλά η ίδια παρά τα χρόνια, και στο κάτω κάτω είναι γελοίο για μια εταιρεία σαν την HP να βγάλει οδηγούς... Θέλει να αγοράσετε καινούρια...
kifinas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μάλλον πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους αξιοποίησης των παλιών scanner. πχ όσοι έχουν ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά μπορούν να κάνουν αυτό http://www.instructables.com/id/EHHFTLFSDAEXCFGYKJ (παλιό αλλά καλό)
Dr_73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Akoma kai sto real life den mporeis na vreis polles fores kati px antalaktiko gia car/mixanaki/apoximoti otidipote tespa. Για αυτοκίνητα οι κατασκευαστές δεσμεύονται ότι θα παρέχουν επάρκεια ανταλλακτικών για 20 χρόνια. Για μεγαλύτερο διάστημα δεν έχουν τέτοια υποχρέωση, αλλά συνήθως για δημοφιλή μοντέλα μεγάλων κατασκευαστών βρίσκεις άνετα ανταλλακτικά για 25 και συχνά για 30 χρόνια.
Pink_Panther Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Dr_73 afto pesto se aftous pou psaxnoun antalaktika stis mantres me ta dialimena giati den mporoun na vroun pou8ena allou. Para polla einai ta 20 xronia pou eipes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.