Προς το περιεχόμενο

Η HP ζητά να πετάξουμε τα SCANNER αν θέλουμε VISTA !!!

Dr_73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ωραίοι που είναι μερικοί τύποι. Πολύ ωραίοι μάγκες.

Έχω ένα παλιό scanner, το οποίο όμως δουλεύει άριστα και έχει ικανοποιητική ταχύτητα και ανάλυση. Στην εποχή του ήταν από τα ακριβά (έκανε κάπου 60 χιλιάρικα).Όταν είχε βγει το συγκεκριμένο μοντέλο, είχε drivers για Windows 98.Όταν βγήκαν τα XP η εταιρεία έβγαλε νέους drivers και δούλευε μια χαρά και στα XP.

Αναζητώντας νέους drivers για τα Vista , διαβάζω τα ακόλουθα ...

HP Products - HP Product Is Not Supported in Windows Vista

We are sorry to inform you that there will be no Windows Vista support available for your HP product. Therefore your product will not work with Windows Vista.

The majority of HP products not supported in Windows Vista are beyond seven years old.

If you are using the Windows Vista operating system on your computer, please consider upgrading to a newer HP product that is supported on Windows Vista.

HP has numerous products on the market that support Windows Vista:

Δεν είναι πολύ ωραίοι οι τύποι;

Το πετάς και παίρνεις άλλο. Τόσο απλό!

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το μετανιωσουν.αργα η γρηγορα...κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα πιστευω,θα δουν κι αλλα τετοια τα ματια μας.καπου διαβαζα οτι λεει οι αρχαιολογοι του μελλοντος θα ανακαλυψουν ειδικη Vista στρωση στις χωματερες μας λογω ασυμβατοτητας κλπ κλπ.να που επιβεβαιωνονται!

ουσιαστικη λυση στο προβλημα σου δεν υπαρχει,κανε ομως αυτο που λεει ο Thanocaster

Δημοσ.

Πάλι καλά να λές που βγάλανε driver για τα XP.

H HP παίζει να έχει το χειρότερο product support απ' όλες τις εταιρίες του χώρου... :-/

Δημοσ.

Αν δε δοκίμασες τους drivers των XP, δοκίμασέ τους, δεν αποκλείεται να δουλεύουν. Κάτι τέτοιο είχα πάθει με το παλιό μου σκάνερ και τα ΧΡ (η εταιρεία δεν έβγαλε drivers για ΧΡ) και δούλεψε τελικά - με κάποιες αλχημείες βέβαια - με τους drivers των Windows 2000. Ψάξε και στο Google, ίσως κάτι βρεις.

Πληροφοριακά, το σκάνερ που έχω τώρα (Canon) δουλεύει στα Vista με τους drivers των ΧΡ.

Δημοσ.

Σοβαρα μιλαμε?

Εχετε την απαιτηση για μια συσκευη που σχεδιαστηκε το 1821 για Win98 να συνεχιζουν να σας την υποστηριζουν εν ετη 2007 και Vista? Εχετε την απαιτηση να σπαταλησουν resources για obsolete technology?

Και τελος παντων μαθετε τι αγοραζετε προτου εχετε παραλογες απαιτησεις! Πανω τα διαφορα hardware αναγραφουν Designed for Win98, XP etc etc... Πουθενα δεν σου υποσχεθηκαν πως θα το υποστηριξουν περα απο αυτο, και χαρη σου καναν που εβγαλαν για τα XP drivers.

Ποια αλλη εταιρια υποστηριζει hardware που βγηκε σε Win98, με drivers για Vista? Μην λεμε για την HP οτι θελουμε... και μην εχουμε απαιτησεις για πραγματα που δεν μας υποσχεθηκε κανεις. Στο κατω κατω, αν ειχαμε τετοιες απαιτησεις το hardware θα το πληρωναμε 50-100% πανω....

Αντε ψυχραιμια λοιπον....

Δημοσ.
Σοβαρα μιλαμε?

Εχετε την απαιτηση για μια συσκευη που σχεδιαστηκε το 1821 για Win98 να συνεχιζουν να σας την υποστηριζουν εν ετη 2007 και Vista? Εχετε την απαιτηση να σπαταλησουν resources για obsolete technology?

Και τελος παντων μαθετε τι αγοραζετε προτου εχετε παραλογες απαιτησεις! Πανω τα διαφορα hardware αναγραφουν Designed for Win98, XP etc etc... Πουθενα δεν σου υποσχεθηκαν πως θα το υποστηριξουν περα απο αυτο, και χαρη σου καναν που εβγαλαν για τα XP drivers.

Ποια αλλη εταιρια υποστηριζει hardware που βγηκε σε Win98, με drivers για Vista? Μην λεμε για την HP οτι θελουμε... και μην εχουμε απαιτησεις για πραγματα που δεν μας υποσχεθηκε κανεις. Στο κατω κατω, αν ειχαμε τετοιες απαιτησεις το hardware θα το πληρωναμε 50-100% πανω....

Σόρρυ φίλε αλλά .....LOL

Δημοσ.
Σοβαρα μιλαμε?

Τώρα πέρα από την πλάκα και το flame, θα ήθελα να είχα υποστήριξη και από την HP και την M$.

Δηλαδή να υπήρχε συμβατότητα προς τα εμπρός.

Το θεωρώ απόλυτα λογικό.

Το να πάρεις κάτι σήμερα και να μην έχει drivers για Win98 ναι το δέχομαι.

Πλέον δεν υπάρχει ούτε προς τα εμπρός ούτε προς τα πίσω.

Δημοσ.

Δηλαδη αν εγω αγορασω σημερα ενα καλο μηχανημα κ πληρωσω 300 euro μετα απο 5-6 χρονια πρεπει να παρω αλλο;:-?

Κ δεν νομιζω να ειναι ΤΟΟΟΟΣΟ δυσκολο για μια HP να βγαλει drivers για VISTA ....

Το θεμα παει αλλου...Κ ειδικα για τα SCANNER που δεν εχεις τιποτα αναλωσιμο αντε για τους εκτυπωτες κατι μπορει να γινει μιας κ ΟΛΟΙ λιγο πολυ ξερουμε οτι τα 3/5 της τιμης του εκτυπωτη ειναι τα μελανια του...

ΑΥΤΑ

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειμαι υποχρεωμενος να πεταξω τον παλιο μου εκτυπωτη (που δουλευει μια χαρα) επειδη δηλαδη αποφασισα να τον δουλεψω με τον ολοκαινουριο φορητο μου....(με vista)

δηλαδη αυτη τη λογικη ειλικρινα δεν την καταλαβαινω

Δημοσ.

το ίδιο ισχύει και σ'εμενα με το HP scanner μου (όπως και με την webcam κτλ κτλ). Δεν υπάρχει υποστήριξη για τα vista. Αποτέλεσμα... έχω ΧΡ!

Δεν βρίσκω τον λόγο να κάνω αλλαγή στο hardware μου μόνο και μόνο για να έχω τα vista με τα fancy features. Στην τελικη αν είναι βάζω linux και beril που εκείνα είναι όλα τα λεφτά χωρίς να αλλάξω το παραμικρό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...