BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα σε όλους και όλες. Έχω αγοράσει ένα LG P1 και πρίν απο λίγες μέρες παρατήρησα οτι στο μετασχηματιστή του - από τη μεριά που καταλήγει στο φίς της πρίζας - φαίνεται γυμνό ασημί καλώδιο κάτω απο το μαύρο σπιράλ πλαστικό που ενώνει το μετασχηματιστή με το καλώδιο. Αν έχει κανείς τέτοιο laptop μπορεί να το δεί και να μου πεί αν συμβαίνει το ίδιο και στο δικό του; Μίλησα με LG και μου είπαν φυσικά να το πάρουν και να μου φέρουν άλλο σε 3 μέρες. Αλλά αν δεν είναι τίποτα να μην το στείλω καθώς μου είναι απολύτως απαραίτητο το laptop και δεν έχω την πολυτέλεια να μην το έχω για 3 μέρες. Σκεφτείτε οτι μένει ανοικτό 14 ώρες την ημέρα. Έτσι όπως το κοιτάζω νομίζω οτι αν το πιάσω θα πάθω ηλεκτροπληξία. Απλά δεν ξέρω αν το ασημί που βλέπω έχει κάποια διάφανη κάλυψη, και είναι απλά ιδέα μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
basilis5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 γιατι δεν ρωτουσες στην αντιπροσωπ. γιαυτο; αν τιθεται θεμα ασφαλειας,καλυτερα να το στερηθεις 3 μερες- το ξερω οτι δεν απαντησηα στην ερωτηση σου-σορυ
BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Τους είπα οτι βλέπω γυμνό καλώδιο. Μου έδωσαν το τηλέφωνο του service στη Θεσσαλονίκη για να συνεννοηθώ μήπως και μου στείλουν ένα μέχρι να το φτιάξουν. Φίλε αν δεν έχω το laptop δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου. Τουλάχιστον αν είχαν ένα παράρτημα στην Αθήνα θα μπορούσα να πάω ο ίδιος και να τελείωνα σε 10 λεπτά, με δεδομένο οτι είναι ΑΡΙΣΤΟΙ. Αν δεν έχει τίποτα και απλά είναι επικαλυμμένο με διάφανο υλικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.