Dude Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το σκληρό ενός φίλου μου.Το παιδί επειδή πήρε καινούριο είπε να κάνει τον παλιό(Quantum Fireball ST 3,6GB)σκλάβο για δουλιές backup.Ο δίσκος είχε φορτωμένα Win98 SE και δούλευε μια χαρά.Κάνει το παιδί Fdisk για να τον χωρίσει στα δύο και πράγματι το καταφέρνει. Όταν όμως πάει να κάνει φορμάτ,σημειωτέον στον καινούριο εγκατέστησε Win ME,πάει να ξεκινήσει η διαδικασία,μένει στο 0% και του βγάζει τα εξής -προσπάθεια ανάκτησης μονάδας εκχώρησης 179 -προσπάθεια ανάκτησης μονάδας εκχώρησης 190 -προσπάθεια ανάκτησης μονάδας εκχώρησης 198 κτλπ.Όταν τελειώσουν αυτά τα μηνύματα του βγάζει Format Terminated και φυσικά το σύστημα δεν βλέπει το σκληρό καθοτι αφορμάριστος.Τι συμβαίνει?Ξέρει κανείς?Υπάρχει πιθανότητα σκληρός που δούλευε κανονικότατα τα τελευταία 4 χρόνια να κτύπησε ξαφνικά προχθές την ώρα του φορμάτ. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατι δεν θέλει να τον πετάξει.Εδώ που τα λέμε 3,6 GB δεν είναι και άσχημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kirimis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by Dude: <strong>Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το σκληρό ενός φίλου μου.Το παιδί επειδή πήρε καινούριο είπε να κάνει τον παλιό(Quantum Fireball ST 3,6GB)σκλάβο για δουλιές backup.Ο δίσκος είχε φορτωμένα Win98 SE και δούλευε μια χαρά.Κάνει το παιδί Fdisk για να τον χωρίσει στα δύο και πράγματι το καταφέρνει. Όταν όμως πάει να κάνει φορμάτ,σημειωτέον στον καινούριο εγκατέστησε Win ME,πάει να ξεκινήσει η διαδικασία,μένει στο 0% και του βγάζει τα εξής -προσπάθεια ανάκτησης μονάδας εκχώρησης 179 -προσπάθεια ανάκτησης μονάδας εκχώρησης 190 -προσπάθεια ανάκτησης μονάδας εκχώρησης 198 κτλπ.Όταν τελειώσουν αυτά τα μηνύματα του βγάζει Format Terminated και φυσικά το σύστημα δεν βλέπει το σκληρό καθοτι αφορμάριστος.Τι συμβαίνει?Ξέρει κανείς?Υπάρχει πιθανότητα σκληρός που δούλευε κανονικότατα τα τελευταία 4 χρόνια να κτύπησε ξαφνικά προχθές την ώρα του φορμάτ. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατι δεν θέλει να τον πετάξει.Εδώ που τα λέμε 3,6 GB δεν είναι και άσχημα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Τιποτα το ιδιαιτερο... απλα ο δισκος εχει χτυπησει και δεν προκειτε να φορμαριστει. Δεν χτυπησε τωρα ξαφνικα, ηταν χτυπημενος απο πριν, απλα τωρα που πηγε να κανει access τα συγκεκριμενα σημεια το ανακαλυψε. Ετσι την επαθα εγω με τον IBM και μου τον αλλαξανε... Δεν ξερω τι αποτελεσμα θα ειχε καποιο low level format... σκουρα τα πραγματα.
Dude Δημοσ. 1 Απριλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2002 Pws akribws na ginei to low level format?Please dwse odigies giati den exw akolouthisei auti ti diadikasia pote ksana.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.