skullman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Όπως λέει και ο τίτλος, χρειάζομαι το bios της μητρικής αυτής! Η μητρική ειναι αυτή. Με το πρόγραμμα που δίνει η εταιρία (@bios λέγεται) έκανα αναβάθμιση από το Internet μεσα από τα ΧΡ. Δυστυχώς αν και δίνει το πρόγραμμα την επιλογή για αποθήκευση του υπάρχοντος bios, δεν την χρησιμοποίησα. Το Bios που κατέβασε, είναι αυτό που βρίσκω από το site της εταιρίας (rev. 2.0). Από τότε, έχω ασταθή λειτουργία, κολλήματα, και πολλές φορές δεν ξεκινάει καν (δεν ανοίγει η οθόνη) παρά μόνο μετά από επανειλλημένες προσπάθειες. Μέσα σε όλα, οι θερμοκρασίες που μου δείχνει στο bios, είναι: System: 30, Cpu: 26! Αν λοιπόν κάποιος έχει την μητρική αυτή και δουλεύει σωστά, τον παρακαλώ να χρησιμοποιήσει το utility αυτό (@bios) για να αποθηκεύσει το bios του και να με σώσει!
skullman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κανένας βρε παιδιά δεν έχει την μητρική αυτή?
SUEd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Κανένας βρε παιδιά δεν έχει την μητρική αυτή? Έχω giga-byte..όχι την συγκεκριμένη όμως. Το προβλημα το ξεπέρασα χρησιμοποιώντας το εφεδρικό Bios (έχει dual bios σωστά. Συμβουλή μου, να κάνεις το ίδιο κ να μην ξαναπροσπαθήσεις για αναβάθμιση. Κ το techical support της giga-byte (μέσω του site) είναι χάλια.
skullman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δεν νομίζω οτι έχει Dual Bios, θα το έγραφε στην αρχική οθόνη του Bios setup κάτω αριστερά. Εμένα πρέπει να είναι απλό. Ευχαριστώ πάντως! Το καλό είναι οτι κουτσά στραβά δουλεύει ο Η/Υ οπότε μόλις το βρώ, μπορώ να το περάσω!
skullman Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Τελικά βγάλανε μια καινούργια έκδοση την οποία πέρασα, η οποία αν μη τι άλλο φαίνεται να επανέφερε την σταθερότητα του συστήματος! Οι θερμοκρασίες ακόμα έχουνε χάσει την μπάλα, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να δουλεύει σωστά το σύστημα! Λέω φαίνεται, επειδή δεν είχα τον χρόνο να το δοκιμάσω εξαντλητικά, αλλά θα βεβαιωθώ σήμερα. Ελπίζω λοιπόν ότι θα παραμείνει η δήλωση : Τέλος καλό, όλα καλά!
Petza Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δεν νομίζω οτι έχει Dual Bios, θα το έγραφε στην αρχική οθόνη του Bios setup κάτω αριστερά. Πάντως στο Link του πλαισίου που δίνεις αναφέρει ότι έχει Dual Bios Λοιπά Χαρακτηριστικά : "Supports Vertual DualBIOS"
skullman Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Το τσέκαρα ξανά χθές, δυστυχώς το δικό μου μοντέλο δεν έχει Dual Bios! Σε ευχαριστώ πάντως φίλε Petza!
skullman Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τελικά παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε! Όλα τα προβλήματα μου τα προκαλούσε μια κάρτα τηλεόρασης που είχα απάνω. Μόλις την αφαίρεσα, σταματήσανε όλα τα προβλήματα εκτός από τις λάθος θερμοκρασίες. Τουλάχιστον αυτές μπορώ να τις ανεχτώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.