Προς το περιεχόμενο

Format σε ACER και....

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ως γνωστόν τα ACER έχουν ΟΕΜ Windows. Ήθελα καιρό τώρα να τα φορμάρω αλλά πάντα κάτι γινόταν και το ανέβαλα. Τελικά σήμερα, έκανα ένα 2ο partition σε NTFS, πέταξα εκεί ότι ήθελα να κρατήσω, έκανα και ένα slipstreaming σε κάτι XP Home που είχα και...το password δεν είναι σωστό...Έβαλα αυτό που γράφει στην ετικέτα που έχουν κολλήσει στη βάση του υπολογιστή.

Λέτε αν τα αλλάξω το label να παίζουνε;

Με ενδιαφέρει να χω τα original στο φορητό.

Να σημειώσω ότι βάζοντας το πειρατικό serial δούλεψε.

Δημοσ.

χωρις να ειμαι απόλυτα βέβαιος τα xp που έβαλες πρέπει να ήταν σπασμένα για να δέχονται το πειρατικό key. πρεπει να βρεις αυθεντικά xp home για να βάλεις το key που έχεις.

by the way κι εγω έχω acer και θέλω να κανω φορματ και ψάχνω win xp home. αν βρεις τπτ ανημέρωσε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επίσης προσπάθησα να αλλάξω το serial από το run αλλά δεν έγινε τίποτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα τη λύση. XP Home OEM και βάζεις το serial που χει το stickerl. Θα ψάξω πουθενά και αν είναι θα σου πω κι εσένα.

Δημοσ.
Βρήκα τη λύση. XP Home OEM και βάζεις το serial που χει το stickerl. Θα ψάξω πουθενά και αν είναι θα σου πω κι εσένα.

φαντάζομαι θα θέλει τα ελληνικά ε? και που τα βρισκεις τα ελληνικά και OEM???? οεο??

Δημοσ.

Εγώ έχω αγγλικά στο pc μου. Έχω ένα φίλο στο Γερμανό, θα δω μήπως μπορέι να τα βρει.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, τα windows δεν βρίσκονται μέσα σε κάποιο από τα cd που σου έδωσαν μαζί με το laptopaki? (ίσως να είναι μόνο υπό τη μορφή image για recovery οπότε εκεί πάω πάσο). Αν βρίσκονται κάνε αυτά slipstream. Αλλιώς σωστά ψάχνεις για oem έκδοση ;-)

Δημοσ.

Είναι σε μορφή recovery, με όλες τις βλακείες τους...

Δημοσ.

Εγκατέστησα μια έκδοση OEM XP HOME. Το s/n το δέχθηκε κανονικά, αλλά όταν πήγα να κάνω activation δεν το δέχθηκε. Τι σκατά;

Δημοσ.

Με τηλ. στη Μ$ δουλεύει!

Το topic μπορεί να κλειδωθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...