Προς το περιεχόμενο

Προβλημα επικοινωνιας 2ου PC

engant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω εγκαταστησει εινα τοπικο δικτυο μεταξυ ενος laptop ibm και ενος pc...το laptop ειναι συνδεδεμενο και με ιντερνετ adsl και ετσι παιρνει και το pc μεσω laptop...Το προβλημα που εχω ειναι οτι το lalptop διαβαζει τους κοινοχρηστους φακελους του pc αλλα το αντιστροφο δεν μπορει να γινει , καθως οταν βλεπω sto network places το ibm και κανω κλικ για να μπω να δω τους shared folders, μου γραφει οτι δεν ειναι accesible!!!

συγκεκριμενα : logon failure : the user has not been granted the requested logon at this computer...

Μηπως γνωριζετε κατι??ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

βαλε στο laptop σου την επιλογη "use simple file sharing" απο τις ιδιοτητες των φακελων σου...αν ηδη το εχεις ετσι κανε το αντιστροφο, δηλαδη κανε share εναν εναν τους φακελους που θελεις να μοιραστεις ή ολο τον σκληρο (σκληρους)

Δημοσ.

το εχω κανει απο πριν αυτο

νομιζω οτι ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα δε ξερω πως να τις κανω...το laptop εχει administrator μονο και το pc εχει administrator,ενα 2o administrator poy ayton trexo stin ousia kai guest....

μηπως εκει πρεπει να κανω καμια προσθηκη η αφιαρεση??

Δημοσ.

Αν εχεις υπομονη αφιερωσε μια ωρα περιπου και κανε τα εξης...

Βγαλε απο τη διαχειριση συσκευων τις καρτες δικτυου,ξηλωσε και ολες τις ρυθμισεις δικτυου,restart, βαλε τις καρτες με τους drivers και φτιαξε το δικτυο απο την αρχη αλλα οχι με τον αυτοματο οδηγο των xp.

Πιο συγκεκριμενα, βαλε για IP adress στον ενα 192.168.0.1 και στον αλλο 192.168.0.2 τα dns αστα οπως ειναι....καλη επιτυχια.

Παντως το δικτυο σε μερικες περιπτωσεις αργει να φορτωσει και θελει να ψαχνεις και απο τις 2 μεριες (PC) του δικτυου

Δημοσ.

file den xserw an auto pou tha sou pw einai to problima...

ston diko mou den mporousa na to kanw giati den eixa dikaioma na to kanw..eimou kanonika administrator kai den eixa to dikaioma...san lisu eitan na dimiourgisw ena kainourgio logariasmo pali san administrator kai etsi douleue..malista thimame oti oatn ton esbisa ton kainourgio logariasmo pou eixa dimiourgisei tote mou douleye kanonika xwreis kanena problima....sorry an den isxuoun auta pou lew alla stin periptwsi mou etsi sunebi.....den upirxe thama me epanekinisi tou upologisti...eixa kanei epanekisi polles fores..kai mono me anoigma kainourfgiou administrator douleye...

Δημοσ.
Αν εχεις υπομονη αφιερωσε μια ωρα περιπου και κανε τα εξης...

Βγαλε απο τη διαχειριση συσκευων τις καρτες δικτυου,ξηλωσε και ολες τις ρυθμισεις δικτυου,restart, βαλε τις καρτες με τους drivers και φτιαξε το δικτυο απο την αρχη αλλα οχι με τον αυτοματο οδηγο των xp.

Πιο συγκεκριμενα, βαλε για IP adress στον ενα 192.168.0.1 και στον αλλο 192.168.0.2 τα dns αστα οπως ειναι....καλη επιτυχια.

Παντως το δικτυο σε μερικες περιπτωσεις αργει να φορτωσει και θελει να ψαχνεις και απο τις 2 μεριες (PC) του δικτυου

οντως αργει να φορτωσει οταν προσπαθω απο το λαπτοπ....αυτες τις δ/νσεις εχω δεν εχω αυτοματες...και μαλιστα το pc παιρνει και internet μεσω λαπτοπ....δε ξερω τι να πω...παραξενο...

ειχα βαλει και guest στο λαπτοπ αλλα οταν πηγαινα απο το pc sto laptop, εβγαινε το πινακακι με username(περιγραφη λαπτοπ) και password...οταν εβαλα στο λογ/σμο στο λαπτοπ password gia ton guest, δοκιμασα να γραψω αυτο στο πινακακι που εβγαινε στο pc αλλα τιποτα!!!

Δημοσ.
file den xserw an auto pou tha sou pw einai to problima...

ston diko mou den mporousa na to kanw giati den eixa dikaioma na to kanw..eimou kanonika administrator kai den eixa to dikaioma...san lisu eitan na dimiourgisw ena kainourgio logariasmo pali san administrator kai etsi douleue..malista thimame oti oatn ton esbisa ton kainourgio logariasmo pou eixa dimiourgisei tote mou douleye kanonika xwreis kanena problima....sorry an den isxuoun auta pou lew alla stin periptwsi mou etsi sunebi.....den upirxe thama me epanekinisi tou upologisti...eixa kanei epanekisi polles fores..kai mono me anoigma kainourfgiou administrator douleye...

ayto pou les file mou tha to dokimaso kai tha sou po...les na ftaei omos pou ego exo 2 administrators???na katargousa ton enan kai na katousa ton vasiko...

oson afora ti gnomi toy filou trojan21, nai koitaksa kai to firewall na to apenergopoihso alla pali tipota....eksakoloutho na paideyomai...tha dokimaso ayto parapano kai tha do...pantos an yparxei kati allo dekto fysika....

eyxaristo

sorry gia ta greeklish:-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...