Προς το περιεχόμενο

PS2 Games On USB-HDD

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια έχω το ps2 slim και θέλω να που πείτε αν υπάρχει κανένας τρόπος να γράψω τα παιχνίδια μου σε έναν usb δίσκο με την προϋπόθεση ότι τω ps2 δεν θα έχει modchip γιατί είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση του και δεν θέλω να την χάσω οποτε ζητω βοήθεια γιατί από όλα αυτά που διαβάζω στο internet μπερδεύομαι όλο και περισσότερο

οποτε η ερώτηση είναι :

μπορώ να κάνω τα games μου backup σε σκληρό δίσκο ενωμένο στις usb του ps2 slim και να μην έχω modchip ? :-?

PS : για να μην παρεξηγηθώ όλος ο ντόρος γίνετε γιατί ο μικρός μου αδερφός είναι απρόσεχτος και τα παιχνίδια μου ( αυθεντικά ) δεν τα βλέπω για πολύ ακόμα ζωντανά οποτε έτσι ίσως σώσω την κατάσταση

Δημοσ.

από συμβατότητα τι εννοείς δηλαδή δεν θα παίζουν τα παιχνίδια από τον δίσκο κάποια άλλη λύση που να είναι και σιμάτη με τα παιχνίδια υπάρχει ?

Δημοσ.

θα εμπιστευθώ τις προτάσεις και τον αφήνουμε τον σκληρό με τω swap magic όμως έχω απορίες από που θα τω αγοράσω ? πως θα παίζει τα παιχνίδια τα αντιγραμμένα αφού δεν θα έχει modchip τω ps2 :?

Δημοσ.

Το swap magic 3.6 θα το βρεις σε αυτό το e-shop http://www.ebw.gr πρέπει να αγοράσεις όμως και τα magic keys 2 εφόσον έχεις το slim. Όσο αναφορά τα παιχνίδια μην ανησυχείς, παίζουν όπως θα έπαιζαν εάν θα είχες τσιπάκι.

Δημοσ.

Επι του θέματος, σκέφτομαι τη λύση του σκληρού δίσκου και εγώ για τα back-up των αυθεντικών παιχνιδιών μου. Ο λόγος είναι ότι θα μεταφέρω το modchip σε ένα νέο PS2, αφού η κεφαλή του τωρινού μου φαίνεται πως παραδίδει πνεύμα. Για να μην πάει λοιπόν άχρηστο το παλιό έλεγα να του συνδέσω πάνω ένα σκληρό και να το δώσω σε ένα φίλο, ο οποίος το θέλει σημειωτέον κατά 90% για το PES6.

Δεν θα κάνω δουλειά λέτε;

Δημοσ.

Είναι το fat και μάλιστα από τα πρώτα που είχαν βγει.

Η κεφαλή που δεν δουλεύει πολύ καλά δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, έτσι;

ΥΓ. kallair το λινκ στην υπογραφή σου περιγράφει αυτό που θέλω να κάνω ή άλλο είναι το δίτκυο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...