Προς το περιεχόμενο

Ψάχνοντας horror games για Gamecube. Προτάσεις;

BucketheadGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. :D

Μόλις τελείωσα το Resident Evil 4 για το Gamecube στο Wii και τα έχω δει όλα.:-P Απλά απίστευτη ατμόσφαιρα.

Ψάχνω για τέτοιου στυλ παιχνίδια (zombie και τέτοια απαραίτητα :lol:). Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποια; (αν υπάρχουν βέβαια...)

Να σημειώσω πως δεν έχω παίξει κανένα άλλο Resident οπότε έχω έτσι και αλλιώς στο πρόγραμμα να χτυπήσω το remake. :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

To Resident Evil το πρωτο για μενα ειναι και το καλυτερο,οποτε το remake ειναι must.

Τωρα βεβαια εσυ εχεις παιξει το καλυτερο τεχνικα και το πιο διαφορετικο απο τα αλλα 4(το 4ο ειναι το Veronica).

Θελω να πω οτι για μενα ειναι το καλυτερο (το 1ο),αλλα εσενα μετα το Resident Evil 4 και εφοσον δεν ειχες παιξει τοτε το 1ο μπορει να μην σου αρεσει:-)

Δημοσ.

Νομίζω πως θα μου αρέσει περισσότερο το remake, μιας και έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση (σιχαίνομαι την "fps" οπτική και το 4 μου άρεσε μόνο και μόνο για το σενάριο και την αρρώστεια).

Κάποιο άλλο όμως παίζει;

Α, και από τα Resident, ποιά είναι τα "καλά"; :-p

Δημοσ.

Eternal darkness όχι code veronica αν έχεις παίξει rεsi 4.Μη νομίζεις ότι είναι ττπ το σοβαρό.Διαφορετικοί χαρακτήρες σε παρόμοιοι πίστες.Δοκιμασε το αυθεντικό το resi 0 ομίζω λέγεται

Ρε γμτ μόνο εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το resi 4.Δε με υπερενθουσιασε απλά μου φάνηκε καλύτερο από ολα τ αλλα.

Δημοσ.
Eternal darkness όχι code veronica αν έχεις παίξει rεsi 4.Μη νομίζεις ότι είναι ττπ το σοβαρό.Διαφορετικοί χαρακτήρες σε παρόμοιοι πίστες.Δοκιμασε το αυθεντικό το resi 0 ομίζω λέγεται

Ρε γμτ μόνο εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το resi 4.Δε με υπερενθουσιασε απλά μου φάνηκε καλύτερο από ολα τ αλλα.

Αισχος, αισχος και παλι αισχος! Σημερα μου ηρθε το Eternal Darkness απο το E-shop της Nintendo (5 Ευρω μονο ευτυχως) και ΤΟ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ηδη!!! Αθλια καμερα, αθλια γραφικα, αθλιος χειρισμος... μονο το story λεει και αυτο τπτ το ιδιαιτερο!

Δημοσ.

Eternal Darkness mazi me silent hill 2 τα καλυτερα horror παιχνιδια της προηγουμενης γενιας,προσωπικα.φιλε χτυπα eternal darkness και θα χαθεις στο κοσμο αυτου του δημιουργηματος

Επισκέπτης
Δημοσ.
Νομίζω πως θα μου αρέσει περισσότερο το remake, μιας και έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση (σιχαίνομαι την "fps" οπτική και το 4 μου άρεσε μόνο και μόνο για το σενάριο και την αρρώστεια).

Α, και από τα Resident, ποιά είναι τα "καλά"; :-p

Οκ τοτε τσιμπα Remake σιγουρα,αλλα ο χειρισμος ειναι εντελως διαφορετικος απο το 4.

Για μενα πανε καπως ετσι τα rezi:

1.Resident Evil (PSone) ή Remake για σενα

2.Resident Evil - CODE: Veronica (DC) ή PS2

3.Resident Evil 4 (GC) ή PS2

4.Resident Evil 2 (PSone) νομιζω υπαρχει και gc oπως και το 3

5.Resident Evil 3 (PSone)

Ακριβως και εγω το ιδιο πιστευω,εκαναν πραγματικα οτι μπορουσαν για να ανανεωσουν-βελτιωσουν την σειρα αλλα δεν ξερω....κατι λειπει.

Ισως βαρεθηκαμε τα ζομπι:-)

Δημοσ.
Eternal Darkness mazi me silent hill 2 τα καλυτερα horror παιχνιδια της προηγουμενης γενιας,προσωπικα.φιλε χτυπα eternal darkness και θα χαθεις στο κοσμο αυτου του δημιουργηματος

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. :D Kαι σε συνδυασμό με το παρακάτω:

Σημερα μου ηρθε το Eternal Darkness απο το E-shop της Nintendo (5 Ευρω μονο ευτυχως)

Για 5 ευρώ μία χαρά. Από το nintendo.gr το χτύπησες; Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής σε παραγγελίες; (και κάτι άλλο. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις όλα σου τα στοιχεία και να κάνεις registration ώστε να μπορείς να μπεις στο e-shop της nintendo.gr; Δε μπορώ να βρω άλλο τρόπο.)

Οκ τοτε τσιμπα Remake σιγουρα,αλλα ο χειρισμος ειναι εντελως διαφορετικος απο το 4.

Για μενα πανε καπως ετσι τα rezi:

1.Resident Evil (PSone) ή Remake για σενα

2.Resident Evil - CODE: Veronica (DC) ή PS2

3.Resident Evil 4 (GC) ή PS2

4.Resident Evil 2 (PSone) νομιζω υπαρχει και gc oπως και το 3

5.Resident Evil 3 (PSone)

Ξεκινάω αγορές. Είναι και Πάσχα και θα πέσει λιώσιμο. :lol:

Δημοσ.
Eternal Darkness mazi me silent hill 2

Είναι το μόνο είδος που σε αυτήν τη γενιά έκανε βήματα προς τα πίσω.Και στν επόμενη εκτός από το alone in the dark δε νομίζω να έχει ανακοινωθεί τπτ.Το alan wake δεν είναι survival horror.

Δημοσ.

Eternal darkness.... ti paixnidara!!! basika agorase to opws kai dhpote mazi me silent hill 2 se special edt (ps2 h xbox) basika kai to Silent hill 4 einai kalo. Gia gamecube to resi 0 einai trello paixnidaki epishs, opws kai to remake tou resi 1 to opoio exei arketes allages kata ta alla meine makria apo to veronica kai to resi 3 sto cube. Opws an exeis psone dokimase to parasite eve 1 APISTEYTO paixnidi to opoio dysthxws sthn eyrwph den bghke pote kai den mporw na to 3anapai3w sto 3 mias kai to xw gnhsio NTSC

Δημοσ.
mazi me silent hill 2 se special edt (ps2 h xbox)

Πακέτο. Δεν παίζει ούτε ps2 ούτε xbox.:-? Οπότε έφυγα για Darkness και τα υπόλοιπα Resident που μου προτείνατε...

Δεν παίζουν άλλες επιλογές για gamecube, ε;:cry: Δεν πειράζει, έχω ήδη αρκετές επιλογές. :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Daredevil το veronica δεν σου αρεσε?

Δημοσ.

to code ηταν για μια φορα,απλα να δεις την ιστορια.και βασικα ειχε 2 καλες στιγμες.wesker που ανακαλυπτεις τα ωραια του τα ματια και παλι με wesker και το ξυλο που τρωει απο την alicia "such a magnificent power"..το καλυτερο resi για μενα ειναι το resi 1 tou cube.απιστευτο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να πω...εμενα μου αρεσε το veronica οταν το ειχα παιξει στο DC.

Ηταν και το 1ο Rezi με 3D περιβαλλοντα.

Και απ'οτι βλεπω εχει παρει πολυ καλες βαθμολογιες η εκδοση για DC.

Τεσπα γουστα ειναι αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...