Προς το περιεχόμενο

3gp αρχεία

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσείς πως παίζετε τα 3gp αρχεία?

Την εικόνα τη βλέπω μια χαρά. Ο ήχος όμως δεν υπάρχει. Κάπου έχω ακούσει ότι από mplayer γίνεται να παίξουν κανονικά. Εμένα πάντως δεν το κάνει.

Τι video και τι audio codec family έχετε βέλει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την εντύπωση ότι ο vlc παίζει 3gp out of the box. Αν δεν το παίξει ο vlc νομίζω ότι μπορεί ο real player. Δυστυχώς έχασα το partition του Debian για να το επιβεβαιώσω, αλλά νομίζω ότι ένα από τα δύο θα δουλέψει.

σαν πρωτη επιλογη σου προτειω τον real player και μετα το vlc

υπαρχει και ενα προγραμματακι το mobile media convertor σε java που μπορεις να μετατρεπεις πολυ ευκολα τα 3gp σε avi,mpeg

κατεβασε αυτο εδω

http://www.miksoft.net/mmc-lin.tar.gz

αποσημπιεσετο και κανε κλικ στο media mobile convertor

Όπως λέει εδώ, τα 3gp περιέχουν ήχο σε AAC ή AMR.

Ο mplayer μπορεί να υποστηρίξει και τα δύο πρότυπα κωδικοποίησης, περιγράφεται εδώ πώς (θα χρειαστεί compile του mplayer). Δε ξέρω αν υπάρχει precompiled πακέτο, όμως λόγω της άδειας με την οποία διανέμεται ο AMR codec δε νομίζω.

Τα άσχετα μηνύματα σβήστηκαν. Παρακαλώ πολύ όσους θέλουν να γράψουν κάτι, την επόμενη φορά να κοιτάνε καλύτερα σε ποιόν τομέα του forum βρίσκονται ;-)

Αν έκανες τον κόπο να τσεκάρεις το link της σελίδας που έδινες, θα έβλεπες ότι λέει το εξής:

Be aware of one thing: Quicktime for Linux won't read any of the movies you download from the internet. Quicktime is a wrapper for many different kinds of compression formats. What you knew as "Quicktime 4", "Quicktime 5", "Quicktime 6", are really different distributions of compression formats. The codecs we support are mainly uncompressed.

Κοινώς, δεν έχει codecs για συμπιεσμένα A/V streams και δε θα παίξει 3GP. Ως εκ τούτου είναι άσχετο με το παρόν θέμα και αποπροσανατολίζει (υπενθυμίζω ότι στόχος μας είναι να δίνουμε σωστές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα των μελών).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...